Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Canım merim.. Çok sağol birtanem.. Dualarını eksik etme olur mu....

Hele sağlıkla doğsunda resim koyarım inşaAllah...

ohh ohh maasallah..demek gezmelerede basladınız...
bebek şekeri yaptrmısmıydın Aras a annesi?

aa progestanın jel i demi var?nası sürüosun?
ignenin ismini ne pruloton mu?

inşallah canım su 3-4 ay çabucak geçsinde bende yine çalısmalara baslayayım insallah

cnm annem yaptırdı mevlutte dagıtcaz nasıpse 23 kasımda beklerız

evet canım adı farkılı yanlız crinone jel biliyosundur belki....böle plastik uzun bişiyin içinde vajinaya sıkıyosun kolay uygulanıyo ....iğnede pruloton evet fena yakıyoooo... dün oldum bugün hala acıyo.. gelicek kuzum o günlerde gelicek ve songülün dediği gibi yeniden telaşa düşmek umutlanmak beklemek sana daha iyi gelicek bizde sevinçle burda yeniden test yapıcağın günleri beklicez inş tez vakitte gelirde aramızda fazla fark olmaz ilkinde ben yakalayamamıştım sizi.... birbirimize destek oluruz hem ne güzel geleceği düşün daha güzel günleri Rabbim derdinin yanında sabrınıda gönderiyo hiç merak etme sen sadece ona sığın o ona el açanın ellerini hiç geri çevirmiyo....

aaa songül fotosunu çekip koyabilir misin merak ettim bende nasip olursa nette çok güzel keçe yapımı şeyler var kendim yapıp dağıtmayı düşünüyorum tabi ilerde gözüm yerse....

Canım merim.. Çok sağol birtanem.. Dualarını eksik etme olur mu....

Hele sağlıkla doğsunda resim koyarım inşaAllah...

tabiki dua edecegim senin için..
aklıma bu topice ilk gelip yazdıgın gece geldi bak yine..

sen maasallah bak hamişte kaldın,her zorluklara ragmen bu haftalarıda gördün ve yarın sabah bebişine kavusacaksın demek...
ahh ne güzel..Allah ın sevdigi kulusun demek..
ben o zaman da böle beklıyordum hala böle elim kolum boş..

hatta o zamanlar bi çalısmam vardı,bi umudum vardı..
şimdi elimden gelen birsey yok çalışma şansım bile..

ne diyeyim Allah ım bana sabır sna da bol güç sağlık versin ki bebeginin herseyi sensin

cnm annem yaptırdı mevlutte dagıtcaz nasıpse 23 kasımda beklerız
hımmm demek ananesi yaptırdı ne güzel...
e bize de göstersene ama...

ah canım bizim yine aramızda oldukçe gün olr..
çünkü ben çalısmalara martta baslıyabiliyorum ve de ne zaman tutar allah bilir...
siz ozamana kocaman olursunuz

hayırlı sağlıklı sıhatli olsun da nasip belki hemen nisanda hamile kalırsın yine belli mi olur inş bizde o kacamn olduğumuz zamnları görebiliriz hayırısıyla ........

işte kızlar bular şekerlerımız
Eki Görüntüle 550285 Eki Görüntüle 550286
dığerıde bayram şekerı
ay ben o bayram şekerinin bacaklarını kollarını kıtlamam mı ya Rabbim ayy iyi ki yanımda diilsiniz mıncıklamak için zor tutuyorum kendimi.... maşallah Rabbim sen meleklerinle koru onu nazarlardan hastalıklardan koru ....maşallah darısı bize inş inş bu arada arası sevmekten şekeri unuttum güzelmiş emzik var dimi üstünde...topikten yoolamış oldun bizede....

canlar ben kaçıyom şimdilik azcık bişiyler yiyim inş gelebilirsem sizde kaçmazsanız gelirim yine......dua etmeyi unutmayın nolur bize .....

haha hakıketen öle oldu yoladım topikten emzık var cnm
gelk teyzesı ısır arası tum dualara amın cnm ya okuyoz bol bol

haha hakıketen öle oldu yoladım topikten emzık var cnm
gelk teyzesı ısır arası tum dualara amın cnm ya okuyoz bol bol
ay bencede hiç ihmel etme canım bilirsin annenin bile nazarı değer derler Rabbim korusun.... düğün şekerleride olsun inş....
inşallah kuzum

ayy ne güzel ama ben bayram şekerinden alayım
dualarım hep seninle kardeşim inş Rabbim kabul eder.... herşey gönlüne göre en hayırlı şekilde olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…