ah günün geldi demek..ne güzel hayırlı olsun..
tüm dualarım seninle Nil im..sen bana cok dua etmiştin biliyorum sende hakkını helal et..
aman neler konusuyoruz bunuda atlatacaksın inşallah..
hemen bebegimizin resmini görmek istiyoruz bak unutma bizi..
kendine çok dikkat et canım benm
ohh ohh maasallah..demek gezmelerede basladınız...ıyı yapmışsın cnm benım ya öle oyalayıcı şeyler bul kendıne ya bu korunma surecı bıtınce herşey daha guzel olcak bı umut olunc a herey degılıyo
valla cnm bende darlandıgımda buraya geliyorum bılıyon eşim yok ınan ıkı sohpet ıyı gelıyo bugunde akraba gunune gıttım ınsan yuzu görmek cok ıyı geldı
evet canım düşük için iğne tek başına yüzde kırk etkisi varmış jel de progestan evet allatan daha etkili diye ben öbüründe bu ialçları kullanıyodum ve nasip olursa iğne ye 32 haftaya kadar devam edilicekmiş.....bizde 15 güne çıkmıştık poblem yok diye ama bu riski görünce haftalığa düştü yine ..... hepimzin hakkında güzel yazılar versin Rabbim inş .... tez vakitte yine gebe kal hayırısıylada tek hatırlama ialçaları falan sağlıklı sıhatli olsun inş...
ohh ohh maasallah..demek gezmelerede basladınız...
bebek şekeri yaptrmısmıydın Aras a annesi?
aa progestanın jel i demi var?nası sürüosun?
ignenin ismini ne pruloton mu?
inşallah canım su 3-4 ay çabucak geçsinde bende yine çalısmalara baslayayım insallah
evet canım adı farkılı yanlız crinone jel biliyosundur belki....böle plastik uzun bişiyin içinde vajinaya sıkıyosun kolay uygulanıyo ....iğnede pruloton evet fena yakıyoooo... dün oldum bugün hala acıyo.. gelicek kuzum o günlerde gelicek ve songülün dediği gibi yeniden telaşa düşmek umutlanmak beklemek sana daha iyi gelicek bizde sevinçle burda yeniden test yapıcağın günleri beklicez inş tez vakitte gelirde aramızda fazla fark olmaz ilkinde ben yakalayamamıştım sizi.... birbirimize destek oluruz hem ne güzel geleceği düşün daha güzel günleri Rabbim derdinin yanında sabrınıda gönderiyo hiç merak etme sen sadece ona sığın o ona el açanın ellerini hiç geri çevirmiyo....ohh ohh maasallah..demek gezmelerede basladınız...
bebek şekeri yaptrmısmıydın Aras a annesi?
aa progestanın jel i demi var?nası sürüosun?
ignenin ismini ne pruloton mu?
inşallah canım su 3-4 ay çabucak geçsinde bende yine çalısmalara baslayayım insallah
Canım merim.. Çok sağol birtanem.. Dualarını eksik etme olur mu....
Hele sağlıkla doğsunda resim koyarım inşaAllah...
aaa songül fotosunu çekip koyabilir misin merak ettim bende nasip olursa nette çok güzel keçe yapımı şeyler var kendim yapıp dağıtmayı düşünüyorum tabi ilerde gözüm yerse....
hımmm demek ananesi yaptırdı ne güzel...cnm annem yaptırdı mevlutte dagıtcaz nasıpse 23 kasımda beklerız
evet canım adı farkılı yanlız crinone jel biliyosundur belki....böle plastik uzun bişiyin içinde vajinaya sıkıyosun kolay uygulanıyo ....iğnede pruloton evet fena yakıyoooo... dün oldum bugün hala acıyo.. gelicek kuzum o günlerde gelicek ve songülün dediği gibi yeniden telaşa düşmek umutlanmak beklemek sana daha iyi gelicek bizde sevinçle burda yeniden test yapıcağın günleri beklicez inş tez vakitte gelirde aramızda fazla fark olmaz ilkinde ben yakalayamamıştım sizi.... birbirimize destek oluruz hem ne güzel geleceği düşün daha güzel günleri Rabbim derdinin yanında sabrınıda gönderiyo hiç merak etme sen sadece ona sığın o ona el açanın ellerini hiç geri çevirmiyo....
hayırlı sağlıklı sıhatli olsun da nasip belki hemen nisanda hamile kalırsın yine belli mi olur inş bizde o kacamn olduğumuz zamnları görebiliriz hayırısıyla ........hımmm demek ananesi yaptırdı ne güzel...
e bize de göstersene ama...
ah canım bizim yine aramızda oldukçe gün olr..
çünkü ben çalısmalara martta baslıyabiliyorum ve de ne zaman tutar allah bilir...
siz ozamana kocaman olursunuz
ay ben o bayram şekerinin bacaklarını kollarını kıtlamam mı ya Rabbim ayy iyi ki yanımda diilsiniz mıncıklamak için zor tutuyorum kendimi.... maşallah Rabbim sen meleklerinle koru onu nazarlardan hastalıklardan koru ....maşallah darısı bize inş inş bu arada arası sevmekten şekeri unuttum güzelmiş emzik var dimi üstünde...topikten yoolamış oldun bizede....
ay ben o bayram şekerinin bacaklarını kollarını kıtlamam mı ya Rabbim ayy iyi ki yanımda diilsiniz mıncıklamak için zor tutuyorum kendimi.... maşallah Rabbim sen meleklerinle koru onu nazarlardan hastalıklardan koru ....maşallah darısı bize inş inş bu arada arası sevmekten şekeri unuttum güzelmiş emzik var dimi üstünde...topikten yoolamış oldun bizede....
inşallah kuzumhayırlı sağlıklı sıhatli olsun da nasip belki hemen nisanda hamile kalırsın yine belli mi olur inş bizde o kacamn olduğumuz zamnları görebiliriz hayırısıyla ........
canlar ben kaçıyom şimdilik azcık bişiyler yiyim inş gelebilirsem sizde kaçmazsanız gelirim yine......dua etmeyi unutmayın nolur bize .....
ay bencede hiç ihmel etme canım bilirsin annenin bile nazarı değer derler Rabbim korusun.... düğün şekerleride olsun inş....haha hakıketen öle oldu yoladım topikten emzık var cnm
gelk teyzesı ısır arası tum dualara amın cnm ya okuyoz bol bol
dualarım hep seninle kardeşim inş Rabbim kabul eder.... herşey gönlüne göre en hayırlı şekilde olsun inş...inşallah kuzum
ayy ne güzel ama ben bayram şekerinden alayım
meryem dr uma arda beyı sorasım var he bakalım o ne yorum yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?