Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kızlar.. Biliyorsunuz yarın sezeryanla doğum yapacağım..Saat 08:30 'da...

Hepinizden dua istiyorum.. Ve haklarınızı helal edin.. Hepinizi seviyorum...
ayy canım bu gün aklımdan geçiyordun hatta eşimede dedim bu gün ayın 11 i dimi yarın arkadaşım sezeryana gidecek dedim. şimdiden allah kurtarsın canım haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma olurmu
işte kızlar bular şekerlerımız
Eki Görüntüle 550285 Eki Görüntüle 550286
dığerıde bayram şekerı
oyyyy canım yaaa git gide daha tatlı oluyo yavrucuğun sanki bu resminde sana benzettim

eliff napıyon kuzum

iyiyim canım sen napıyorsun

evet canım normal hamile kaldım ama bu filmi rahimin yapısında bir degişiklik varmı die bakacaklarmış.erken dogum olduya ondan da şüphelenebilirz dediler..

evet canım dikiş atılcak o da erken dogum ve suyumun erken gelmesi sebebiyle..

yok 3 düşügü kan pıhtılaşması testi yapmak için istiyorlar öncelikle..
birde benm gibi her erken dogum yapana dikiş atmazlarmıs en az 3 düşük olursa korunma amaçlı yaparlarmıs ama ben bir dahakinde tüm önlemleri alıcam demek istedim.

yaa o sistem ocakta baslıormu yine..burda da profların doçlerin kendi muayenehanesi var..
okulda ya egitim verebiliyorlar sadece,dısardan hasta alamıolar sanırım..

demek ocaktan sonra eskı sisteme dönüyor,bak bunu sevdim.

ay evet ya bana benzettıler bugunde
cnm bende ıyıyım sukur ee neler yapıyon ış devammı cnm

ay evet ya bana benzettıler bugunde
cnm bende ıyıyım sukur ee neler yapıyon ış devammı cnm
artık ara ara geliyo zaten her gün olsa yapamam eskisi gibi hele şu 3 gündür hem sağ göğsümün altı kaburgam hemde sırtım çok ağrıyo hatta batıyo
ben geçmişe baktım biraz...ay ne güzel ayfere çok sevindim ben...
ne cok bekledi kadın allah ım onunda yüzünü güldürsün insallhh

elifffffff sen de hoşgeldin

hoş bulduk canım sende hoş geldin ben iyiyim sen nasılsın

dımı cnm son zmanlarda daha cok oluyo bel agrısı olsun oda ıyı ya arada olması

Nilcim INSALLAH ki sag salim bebegine kavusmussun ALLAHIM saglicakla buyutmeyi de nasip etsin sana, bebegine de anne babasina hayirli evlat olmayi nasip etsin RABBIM AAAAMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN

e anladımm canımb enim de rahim de yara var düşük olmasın die dikiş atılacakmıs hamiş kaldım öle demişti doktorum
evet o cakda baslıyor bende öle düşünüyorum hocalar daha ii oluyor

Insaallah kolay dogum yapmistirsin hersey yolundadir. Rabbim hayirli etsin oglunu Insaallah.
ahh kuzum Allah söyletti diyim inş şimdi diil de bi 6 7 ay sonra bende evladımı alırım hayırlısıyla..... ama doğum yapan nil şekericim benim ki daha küçük inş nilde şuan evlatçığı kucağında sağlıklı mutludur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…