ahh kuzum Allah söyletti diyim inş şimdi diil de bi 6 7 ay sonra bende evladımı alırım hayırlısıyla..... ama doğum yapan nil şekericim benim ki daha küçük inş nilde şuan evlatçığı kucağında sağlıklı mutludur.....
hahhaha evet malum oldu :) inş nasip olurda görürüz o gğnleride hayırlısıyla canım....sen nasılsın neler yaptın :)ben lamia yazmisim nil yazacagima. evet ya Allah söyletti Insaallah o günleride görecegizacaba senindemi oglun olacak ben öyle yazmisim cünkü
saglikli eli ayagi düzgüün dogsun Insaallah önemli olan bu degilmi
hahhaha evet malum oldu :) inş nasip olurda görürüz o gğnleride hayırlısıyla canım....sen nasılsın neler yaptın :)
kızlar az önce nılı ı aradm eşiyle konuştum
amelıyattan yenı cıkmışler gec almışlar amelıyata bebekte nılde ıyıymış ancak nerkozdan ayııyomuş ve oksıjen verıyolarmış nıle sebebını bılmıyorum kendıne geldıgınde arıcak ınşalla benı benden haberler bu kadar
sennin girdiğini görünce kesin hbr almışındır diye bekliyodum bende ..... şükür ikikside iyiymiş hayırlısıyla nil de bi ayılsa.... baya geç almışlar yanlız şimdiye çoktan çıkmıştır diye tahmin ediyodum hayırlısı bakalım seni ararsa yine yazarmısın canım .....kızlar az önce nılı ı aradm eşiyle konuştum
amelıyattan yenı cıkmışler gec almışlar amelıyata bebekte nılde ıyıymış ancak nerkozdan ayııyomuş ve oksıjen verıyolarmış nıle sebebını bılmıyorum kendıne geldıgınde arıcak ınşalla benı benden haberler bu kadar
ayy çok geçmiş olsun canım geçer inş biran evvel .... aman ilaçlarını aksatmada fayda etsin... bide fana varya ondada kaşıntı vardı soğan suyu içti baya faydası oldu demişti onuda dene istersen .... ayaklarını üşütme ve bol bol su iç nekadr sık tuvalete gidersen okadar çabk kurtuluyosun.....sagol canim bende bugün kadin doktoruna gittim asiri akinti ,yanma, kasinti, tuvalete ciktigimda agrili yapiyordum büyügü ve kücügü (cok detayli oldu afedersiniz) meger mantar olmus.
bundan 10gün öncede ishal,ates,idrar yolu enfeksiyonu vardi ve doktorum 5cesit ilac verdi kullandim meger kullanilan antibiotik kadinlarda mantar yapiyormus.
simdi krem ve fitil verdi krem neyse kullanmasi kolay ama fitille isimiz var nasil basaracam bilemiorum
ayy çok geçmiş olsun canım geçer inş biran evvel .... aman ilaçlarını aksatmada fayda etsin... bide fana varya ondada kaşıntı vardı soğan suyu içti baya faydası oldu demişti onuda dene istersen .... ayaklarını üşütme ve bol bol su iç nekadr sık tuvalete gidersen okadar çabk kurtuluyosun.....
NİL immmm NİL immm sagsalim sende meleğinde kurtulmussunuz ne çok sevindim
bugün sabah 8.30dan beri aklım sendeydi ara ara songulden aldım haberlerini..
dualarım hep seninleydi,şimdide agrın varmış umarm çabucak geçer bebegini bir koklasan geçer bence
ilk hamilelk haberini verdigin dün gibi aklımda..o
zamanda simdiki gibi ağlamaklı olmuştum,işte yine aynı duygu..
ahh ben nasıl bir insan oldum kötüye de ağlıyorum iyiye de...
hep geçmişe gidiyorum..ama insallah artık hep iyi şeylerden ağlarız seni kocaman öpüyorum
bebegininde hayırlı,saglıklı olmasını diliyorum
ay canim yaaaa aglama diyemiyorum agla agla ama sadece sevincten agla olurmu
ben bugün doktora gittim asiri kasintidan meger mantar varmis. Insaallah cabuk atlatirim cok acayip kasiniyor yaaİnsallah canım hep sevinç gözyaslarımız olsun
kızlar fena başım ağrıyıo okuyun oralardan benı
kızlar fena başım ağrıyıo okuyun oralardan benı
ah canımmm aynı basagırıs bende de var..sadece bas da degil heryerim kırık gibi agrıyor..
tamam okuyayımda nasıl üffflesem acaba
gecmis olsun canim. bas agrisi cok kötü oluyor ya. Bi ayetel kürsi okuyayim sana hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?