Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ne mantari kiz?? hayridir???
ya belirti sadece gögüslerim cok sisti ve cok sizliyor birde feci sekilde yorgunluk.
mide bulantisi yok..

ben bundan 10gün önce ishal, ates, idrar yolu enfeksiyonu rahatsizliklari gecirmistim.5cesit hap kullandim iclerinden birtaneside antibiyotik. kadinlarda antibiyotik kullanimi mantar yapiyormus ve bende altbölgede mantar olustu asiri kasintidan doktora gittim hap ve krem verdi.

gecmis olsun canim yaa bende idrar yolu enfeksiyonu oldum 2 hafta önce, dogru antibiotikk kasinti yapiyor ama bende hemen gecti.
cok oluyorum idrar yolu enfeksiyonu, ayda bi kere oluyor.. nedir bu kadinlarin cegktigi yaa

gecmis olsun canim yaa bende idrar yolu enfeksiyonu oldum 2 hafta önce, dogru antibiotikk kasinti yapiyor ama bende hemen gecti.
cok oluyorum idrar yolu enfeksiyonu, ayda bi kere oluyor.. nedir bu kadinlarin cegktigi yaa

sagol canim. ilk defa oldum böyle. Insaallah uzun sürmez.
bebis haberini kimlerle paylastin nasil paylastin biraz anlat sevincini hissedip bizde sevinelim

sagol canim. ilk defa oldum böyle. Insaallah uzun sürmez.
bebis haberini kimlerle paylastin nasil paylastin biraz anlat sevincini hissedip bizde sevinelim

esime anneme kaynanama bide kiz kardesime söyledim. baska kimsenin haberi yok.
bugün doktoru aradim 30 kasima randevu verdi. 7-8 haftalik olmadan almiyorlarmis kalb atislari felan hemen görürüz dedi.
bu arada sen hic bi listede yoksun sende durumlar ne? coktandir topige gelmedim kimseden haberim yok kusura bakma.

aslinda ben listede varim ama seyda ilk sayfaya giremedigi gün yazamadi benim bilgilerimi. ben bat 16kasimda
bu aydan pek ümitli degilim cünkü mantar enfeksiyon spermleri öldürüyormus gerci Rabbimden ümit kesilmez OL dediyse olmustuur ama dedigim gibi cokta pozitife hazirlamadim kendimi.
ooo Masaallah ögrenenler nasilda sevinmistir degilmi? sen bu ay farkli birsey uyguladinmi hamile kalabilmek icin??

ümidini kesme sakin. bende bu aydan ümitli degildim, dedim ya bende idraryolu enfeksiyonu oldum kasiniti felan vardi. antibiotik aldim bide.
bu ay kesin olmaz dedim ama tamda bu ay oldu.
ben doktora gitmistim adetim düzensiz diye. oda yumurta catlamasina bir hafta var dedi pazar pazartesi iliski icin uygun dedi.
doktorun dedigini yaptim iste. sende ümitsizlige kapilma sakin mantar felan diye
ha bide esim iliskiden sonra beni ters cevirip ayaklarimi duvara dayadi

sicak cikolata oyyyy oyyy icim isindi sanki ben icmis gibi oldum

ayyyyy simdi suclandım ama böle hamişlerin dolu oldugu topicte neler sölüorum ben

aman ayfercim hamilelikte kendini cok iyi koru..
bu idrar yolu enfeksiyonunun ilerlemesi erken doguma bile neden oluyor..
enfeksiyon cok tehlikeli bir cok dr. agdaya bile izin vermıyor özel bölgede hamilelk boyunca
kıl kökleri acılıp enfeksiyon kapabilir diye

aaayy bende hamile kaldıgım ay ters cevrilip ayaklarımı yatagın baslıgına atıyordum..
ölece 20 25dk duruodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…