ümidini kesme sakin. bende bu aydan ümitli degildim, dedim ya bende idraryolu enfeksiyonu oldum kasiniti felan vardi. antibiotik aldim bide.
bu ay kesin olmaz dedim ama tamda bu ay oldu.
ben doktora gitmistim adetim düzensiz diye. oda yumurta catlamasina bir hafta var dedi pazar pazartesi iliski icin uygun dedi.
doktorun dedigini yaptim iste. sende ümitsizlige kapilma sakin mantar felan diye
ha bide esim iliskiden sonra beni ters cevirip ayaklarimi duvara dayadi
aaayy bende hamile kaldıgım ay ters cevrilip ayaklarımı yatagın baslıgına atıyordum..
ölece 20 25dk duruodum
Hayirlisi Insaallah.dogru söylüyorsun canim ümidimizi hicbir zaman kesmeyelim hangi konuda olursa olsun. benim kendimi avutma yöntemim bu sekil yani suan mantar vardi bu ay ve o yüzden olamamistir diyebilirim buda beni rahatlatiyor acikcasi cünkü mantari yendikten sonra ümidim daha cok artacak Insaallah
insallah canim. bide doktorum yumurtacatlamasinda bi degisiklik olyormu diye kendini takib et demisti.
yani akinti cogaliyormu. bide bazi kadinlarda akintiyi eline aldiginda böyle yapiskan gibi uzarmis.
denemende bi fayda var.
haklisin canim bende cok dikkat ediyorum aman üsütmim diye.
bende 20 dakka kadar duruyodum o sekil. bide esim elime kitab veriyodu.
zaman cabuk gecsin diye. buarada sanada tekrar cok cok gecmis olsun canim. suan durumlar nasil?
anlat biraz..
Hayirlisi Insaallah.dogru söylüyorsun canim ümidimizi hicbir zaman kesmeyelim hangi konuda olursa olsun. benim kendimi avutma yöntemim bu sekil yani suan mantar vardi bu ay ve o yüzden olamamistir diyebilirim buda beni rahatlatiyor acikcasi cünkü mantari yendikten sonra ümidim daha cok artacak Insaallah
ahh ahh bana hiç gelmeydk tadını kaçırmasaydım canım..
hala bi yanım kırık dökük 57 gün oldu bugün kızımı kaybedişimin..
düşünsene 57gün önce hiç birsyim yoktu..mutlu kuzurlu ümitle bakıordum..
birden bir saatlk bir sancı dogumu baslattı..
benim 6ay korunma sürem var.özel sigorta yaptrdım 6ay hamileligi yasakladı..
bende vucudumu dinlendirmeye verdim,birazda kafamı toplayayım..
mart ayına kadar beklemedeyim ama zamanda böle hiç gecmıor
insallah canim. bide doktorum yumurtacatlamasinda bi degisiklik olyormu diye kendini takib et demisti.
yani akinti cogaliyormu. bide bazi kadinlarda akintiyi eline aldiginda böyle yapiskan gibi uzarmis.
denemende bi fayda var.
ne demek tadini kacirmim.. sevinci nasil paylasiyorsak üzüntüyü de paylasacaz. ne desem acini dindirmicek ama hepimizin basina gelebilir.
benim kuzenim dokuz aylikken ölü dogurdu bebegini.. bir baska kuzenimde ayni senin gibi olmustu. yani ender rastlanan bi durum degil.
günleri sayiyorsun anladigim kadariyla. ama artik gecen zamani saymayi birak. kendini üzüyorsun bos yere su kadar zaman gecti diye.
bize söylemesi kolay ama sana yardimci olmak istiyorum
bende yapiskan gibi uzayan bi akinti olmadi hic hatirlamiyorum canim. Safak 4 hayirlisi bakalim Mevlam neylerse güzel eyler
aslinda bende de hic öyle olmadi. sadece böyle beyaz bi akinti oldu. nasi diim süt beyazi gibi..
hadi hayirlisi...
benimde süt beyazi akintim oldu ama enfeksiyondanmi bilemedim. böyle peceteye geliyordu sildigim zaman.
yumurtlama günlerindemi gördün o akintiyi yoksa bata yaklasirkenmi
farkindaysan ben seni üzmemek icin soru sormuyorum hep arkadaslardan ögrendim durumunu ve gercekten cok üzüldüm. bu konuda duyarsiz oldugumu düsünme canim seni sevdigim icin acmamaya calisiyorum konuyu.
Seni cok taktir ediyorum kendini toparladin ve aramiza yeniden katildin cok metanetlisin Masaallah.Ve inaniyorumki en kisa zamanda yeniden hamile kalacaksin Insaallah.
Rabbim tekrardan yüzünü güldürsün ve Insaallah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
yumurta catlamasina cok yakin 1-2 gün kala oldu bende. peceteye silince geldi bende de.
bende nezaman geldi hatirlamiyorum ama geldi.
sen ayaklarini havaya dikip duvarami yaslamistin? sirt üstü yatip??yoksa karninin üstünemi yatmistin?
bu soruyu sormustum ama cevabi kacirdim galiba?
Nartanem ne soran ne de sormayan arkadaslarımla ilgili inan hiç kötü bir düşüncem yok olamazda..biliyorum sizlerinde üzüldügünü,hatta gelip ben yazdıkça daha da üzüldügünüzü..
ben cok an latıorum die sizi üzdügümü düşünüp pişmanlık duyuyorum daha sonra..
ya da aynı seylerle sıkılmanızdan cekınıorum..
bilmiyorumki metanetlimiyim sence:?bende hep bu kadar zayıf oldgumu bilmiyordum diyorum..
ne ölüye ne hastaya bu kadar üzülünmez,Allah saglık versin derdim hep..ama smdi yapamıorum.
insallah yeniden hamile kalabiilrim bu pkos korkutuyor beni..
Rabb im hepimizin yüzünü güldürsün canım,kucagımıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?