Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Nasılsınız güzel bayanlar benım artık evde netım olmadıgından gelmemiyorum mermim benı bu kez duy lütfen canımmmm arkadaşım sana sabrı tavsıye edıyorum ve ben bütün kalbımle sana ve dıger arkadaşları dualarıma karıncam soz sakın yıpratma kendını bıtanem bugünlerde geçecek emın olllll ..bana gelince gebelik iyi gidiyor şimdilik bulantılarım çoktu bıkac gündür ıyıymıs ıkı hafta sonra cınsıyetıne bakılacak hayırlısı dıyorum hepınız çok öptüm

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakem
nilim doğumunu yaptı bugun rabbım uzun omurler versın ınsaallah.. gecmısı okudum agrısı varmıs galıba inşaallah gecmıştir agrıları da bebeğiyle mışıl mışıl uyuyodur canım arkidişim
ayfer hamıleymıssın cnm tebrık edrım ınsaallah hayırlısıyla saglıkla kucana alırsın bebenı
merım senı burda goruyorum ya ınan cok sevınıyorum.. en azından kafan dagılır burda..he bı de cnm ıstersen psıkoloğa gıt ınan ben kurtajdan sonra gıtmedıgıme cok pısmanım resmen panık atak nobetı gelıyo yahuu..ama allahıma bın sukur bu aralar dugun telasımız var da ona yogunlasdık yoksa bende yınee olurdu..hee o muskadan bende de var cnm bızım bı akraba var cok yaslı kv.ona goturdu benı..sonucta dualar yazıyo unun ıcınde duadan zarar gelmez dıye dusunuyorum ben.. ee tabı sonucta rabbım verıcekte olucak....songulumun dedıgı gıbı benımde bı kac tanıdım var muskadan sonra bebegı olan..
yaw songulum cok guldum aras cısını yapmıs uzerınızeama sana daha komıgını solım sızınkı yıne ısemiş benım gorumcemın oğluda(allahın ıznıyle 2 aylık oldu)banyo yaptırıp yatagına getırıyolar onlar bebegı kurularken bebek afedersın yataga buyuk tuvaletını yapıyo bı de ıshaldı o zaman.. var sen dusun etrafın ne sekılde oldugunu

hee bende adet oldum bugun moralman bırazcık sarsıldım ama napım.. ben aralıkta dr.a gıdıcem ya allahın ıznıyle ona odaklandım şu andaneyse sekerler ben kactım kıb.opuyorum hepınızı

Son düzenleme:
işte kızlar bular şekerlerımız
Eki Görüntüle 550285 Eki Görüntüle 550286
dığerıde bayram şekerı

yarencim maşallah arasın çok tatlıRABBİM korusun seni ve meleklerını..

NİLİMMM rabbimin izniyle bebişini almışsın kucağına...ALLAH sağlıklı bir ömür versin..

ayfercim hayırlı olsun sende hamişler kervanına katıldın..RABBİM HAYIRLISIYLA kucagına da almayı nasip etsin

meriii cnm benim nasılsın

lamişimm sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor...dikkat et kendine ve bebişine RABBİM KORUSUN bütün hamişlerimizi hayırlısıyla kucaklarına da almayı nasip etsinnn

kızlar bugün randewum var 5 te..bakalım yumurtalar ne durumda...ya kızlar bide size bişey danışacam..benim bu doktorum sadece doktor yani doçent profesör vs. değil...annem madem tedaviye başladın daha iyi bi doktora git diyo..benimde aklıma yattı siz ne düşünüyosunuz...

3yumurtam varmış kızlar.yarın çatlatma iğnesi olcam persembe cuma iki gün aşılama yapılcak şansı artırıyomuş iki aşılama birden olunca.toplam fiyat 750lira.iyimi fiyat kızlar???

3yumurtam varmış kızlar.yarın çatlatma iğnesi olcam persembe cuma iki gün aşılama yapılcak şansı artırıyomuş iki aşılama birden olunca.toplam fiyat 750lira.iyimi fiyat kızlar???

cnm oh maşalla yumilere
bence ıyı burda arkadaş devlette sadece ılaçlar 300 tl tek aşılaa

NİLL ALLAHIM analı babalı saglıklı bi ömür nasip etsinn evladına ve aileneee benim de arkadasım dün dogum etti çok tatlı bi kızımız olduu dogum anına kadar yanındaydımm çok güzel çok yüce bi duygu

AYFER tebrik ederim saglıklı bi hamilelik geçirmen dilegiyle sağ salim kucagına alırsın inş evşadını

doktor çok önemli bence ben çok doktora gittim ama hiç biri bana ulturasy bektigin da rahmin ters demedi
ama suan gittigim doktorr baktıgında rahmin ters rahminde yara ne bileyim perdeyi kestik ama halen içeride
septum var dedi bana yani bunu bakıp da göremeyen doktor çokk benim doktorum egede doç asılamayı da o yapacak nasip see ben cuma gidicem yumişlerime bakacak ALLAHIM hakkımız da hayırlı olana nasip etsin bizlerrreee

drların bence klınık tecrübesi daha önemli tabiki prof docent olanlar emkleriyle olmuşlar sonsuz saygım bar ama uzamn dr ada kötü diyemem bazen prof göremediğini asistan bile çözüyo tıp bilgiye dayansada tecrübe meselesi bence

Canım bişey daha sorcam.eşim aşılama yapılacagı gün , 4 gün boşalmamış olacak.4 gün cokmu fazla.yani spermler ölü fln olurmu o kadar uzun sürede.pek anlatamadım inş anlamışsındır:)

4 gün ii süre zatten yıkamdan geçip asılam yapılıyorya için rahat olsun

arkdaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de. doğru yere mi yazıyorum artık bilmiyorum ama 1,5 yıldır evliyim ve 6 aydır bebek istiyoruz fakat henz olmuyor. Her ay adet gördükçe de moralim bozulyr.. (

canim tebrik ederim RABBIM sana kolay hamilelik ve saglikli dogum nasip etsin INSALLAH, ALLAHIM bebegini saglicakla kucagina alacagin gunleri gostersin AMINNN
Darisi benim ve tum isteyenlerin basina AMINNNNNNNN )))

Son düzenleme:
Nasılsınız kardeşlerim Güzel haberler var Allah NİLE lütufta bulunmuş Rabbim hayırlı kılsın inş.

Yeni gelen kardeşlerimde varmış onlarda hoş gelmişler Umarım Allah sizlerede lütufta bulunur

Diğer bacılar nerdeler ki Yoksa beni almadan Nile hayırlı olsuna mı gittiler:26::26:

Fanacim nasilsin canim? tatlim sen hic asilama yapmayi dusundunmu? aklima geldi de

kizlar bazi arkadaslarimiz ne zamandir ugramiyor kk-ya mesela gecee-zeynep vardi, umudum83-hanife nerdeler haberi olan var mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…