3yumurtam varmış kızlar.yarın çatlatma iğnesi olcam persembe cuma iki gün aşılama yapılcak şansı artırıyomuş iki aşılama birden olunca.toplam fiyat 750lira.iyimi fiyat kızlar???
cnm oh maşalla yumilere
bence ıyı burda arkadaş devlette sadece ılaçlar 300 tl tek aşılaa
cnm oh maşalla yumilere
bence ıyı burda arkadaş devlette sadece ılaçlar 300 tl tek aşılaa
kızlar bugün randewum var 5 te..bakalım yumurtalar ne durumda...ya kızlar bide size bişey danışacam..benim bu doktorum sadece doktor yani doçent profesör vs. değil...annem madem tedaviye başladın daha iyi bi doktora git diyo..benimde aklıma yattı siz ne düşünüyosunuz...
drların bence klınık tecrübesi daha önemli tabiki prof docent olanlar emkleriyle olmuşlar sonsuz saygım bar ama uzamn dr ada kötü diyemem bazen prof göremediğini asistan bile çözüyo tıp bilgiye dayansada tecrübe meselesi bencekızlar bugün randewum var 5 te..bakalım yumurtalar ne durumda...ya kızlar bide size bişey danışacam..benim bu doktorum sadece doktor yani doçent profesör vs. değil...annem madem tedaviye başladın daha iyi bi doktora git diyo..benimde aklıma yattı siz ne düşünüyosunuz...
Canım bişey daha sorcam.eşim aşılama yapılacagı gün , 4 gün boşalmamış olacak.4 gün cokmu fazla.yani spermler ölü fln olurmu o kadar uzun sürede.pek anlatamadım inş anlamışsındır:)
4 gün ii süre zatten yıkamdan geçip asılam yapılıyorya için rahat olsun
Nasılsınız kardeşlerim Güzel haberler var Allah NİLE lütufta bulunmuş Rabbim hayırlı kılsın inş.
Yeni gelen kardeşlerimde varmış onlarda hoş gelmişler Umarım Allah sizlerede lütufta bulunur
Diğer bacılar nerdeler ki Yoksa beni almadan Nile hayırlı olsuna mı gittiler:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?