canim tebrik ederim RABBIM sana kolay hamilelik ve saglikli dogum nasip etsin INSALLAH, ALLAHIM bebegini saglicakla kucagina alacagin gunleri gostersin AMINNN
Darisi benim ve tum isteyenlerin basina AMINNNNNNNN )))
Fanacim nasilsin canim? tatlim sen hic asilama yapmayi dusundunmu? aklima geldi de
Sagol canim. Darisi sizlerin basina insallah... dua ediyorum hepiniz icin..
AMINNNNNN...VRSTesekkur ederim canimSagol canim. Darisi sizlerin basina insallah... dua ediyorum hepiniz icin..
ben de iyi olmaya calisiyorum canim maalesef hic bir gelisme yok sadece asilama yaptirmayi dusunuyorum deminden beri tum asilama yaptiranlar topiklerini okuyorum ilk denemesinde tutan az kisi var ama ben olumlu dusunuyorum INSALLAH nasipse olur.ahh dilberim galiba benimkide yakında aşılama diycek Ama ben tedirginim normal yöntemle olacağını düşünüyorum sen nasılsın bu arada gelişme var mı dr benim eşimdende sperm tahlili istedi hayırlısı bakalım
hoşgeldin ayfer
hosbulduk canim nasilsin??
Kızlar biraz önce çatlatma iğnemi yaptırdım.yarın ve cuma günü aşılama var
günaydın şekeLer pRENSİMİZ geliyorrrrrrr
evet canım İNŞALLAH..mavileri hazırla bakalım:)hayırlısıyla kucağına al canım...
sağol canım benimm :)Ayy canim hayirli olsun minik prens
Canım bişey daha sorcam.eşim aşılama yapılacagı gün , 4 gün boşalmamış olacak.4 gün cokmu fazla.yani spermler ölü fln olurmu o kadar uzun sürede.pek anlatamadım inş anlamışsındır:)
Ayyy hadi hayırlısı işallah olumlu sonuçlanır bi heyecan bastı nedenseKızlar biraz önce çatlatma iğnemi yaptırdım.yarın ve cuma günü aşılama var
Ben varım canım. Nasılsın nasıl gidiyo hamişliknerdesiniz kizlar? bu aksam neden kimse yok?
Kızlar biraz önce çatlatma iğnemi yaptırdım.yarın ve cuma günü aşılama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?