Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim tebrik ederim RABBIM sana kolay hamilelik ve saglikli dogum nasip etsin INSALLAH, ALLAHIM bebegini saglicakla kucagina alacagin gunleri gostersin AMINNN
Darisi benim ve tum isteyenlerin basina AMINNNNNNNN )))

Sagol canim. Darisi sizlerin basina insallah... dua ediyorum hepiniz icin..

Fanacim nasilsin canim? tatlim sen hic asilama yapmayi dusundunmu? aklima geldi de

ahh dilberim galiba benimkide yakında aşılama diycek Ama ben tedirginim normal yöntemle olacağını düşünüyorum sen nasılsın bu arada gelişme var mı dr benim eşimdende sperm tahlili istedi hayırlısı bakalım

Sagol canim. Darisi sizlerin basina insallah... dua ediyorum hepiniz icin..
AMINNNNNN...VRSTesekkur ederim canim
ben de iyi olmaya calisiyorum canim maalesef hic bir gelisme yok sadece asilama yaptirmayi dusunuyorum deminden beri tum asilama yaptiranlar topiklerini okuyorum ilk denemesinde tutan az kisi var ama ben olumlu dusunuyorum INSALLAH nasipse olur.
tatlim ben cikiyorum gorusmek uzere KIB optum

keyifler iyidir umarim. bana is göründü. mesaj aldim bugün ise erken baslayabilirmiiyim diye soruldu cünkü isarkadasim hastaymis.

calisanlara kolay gelsin. topiktekilere bol neseli sonbetler. ev isiyle mesgul olanlarada kolay gelsin

Canım bişey daha sorcam.eşim aşılama yapılacagı gün , 4 gün boşalmamış olacak.4 gün cokmu fazla.yani spermler ölü fln olurmu o kadar uzun sürede.pek anlatamadım inş anlamışsındır:)

cnm zatten orda spermlerı yıkıyolarmış hızı yuksek olanları asılıyolarmış

Kızlar biraz önce çatlatma iğnemi yaptırdım.yarın ve cuma günü aşılama var
Ayyy hadi hayırlısı işallah olumlu sonuçlanır bi heyecan bastı nedense

nerdesiniz kizlar? bu aksam neden kimse yok?
Ben varım canım. Nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

günaydın şekeLer pRENSİMİZ geliyorrrrrrr

Hadi bakLım senin de evin mavilerle dolacak desene. rabbim kucağına almayıda nasip etsin işallah

Kızlar biraz önce çatlatma iğnemi yaptırdım.yarın ve cuma günü aşılama var

Allah allah, ben bunu duymamiştim hiç.. nasil yani? 2 gun ust uste aşılamamı yaptiriyorsun? doktormu bu sekilde onerdi? benimki hic 2 kereden bahsetmedi... peki senin istegine goremi 2 kere oluyor? ek ucret veriyormusun 2 kere oldugu icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…