Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Fanaa' cim ozelden attigin mesaji gordum canim... guzel dileklerin için çok saol... Rabbim hepimizin gonlune gore verir inşalla... ozelden msj atamiyorum cunku daha 100 tane msj hakkimi doldurmadim canim

Ben aşılamaya gidiyorum kızlar kasık ağrım var yumurta catlayınca olurmu böle...elifcim bende hiç heyecan umut yok nednse.sanki boşuna cabalıyorum..allahım hayırlısını blir

Doktor dedi canım iki kez yapıyoruz şansımız artıyo dedi.2 aşılama toplam 750lira.

Herkese merhaba.Allahım hepimizin gönlündekini bizlere hayırlı kılsın.En kısa zamanda kabul olsun dualarımız....

yardımcı olursanız çok sevinirim size duacı olcam benim kürtajıma 2 ay oldu doktor serephone vermişti kullandım dün doktora gittim sadece 1 yumurtam olmuş 20 milimin üzerindeymiş çatlatma iğnesi vermedi progestan yazdı acaba iğne olmadan bu bir yumurtayla gebe kalırmıyım yardım edin ne olur...(((((((((((

Ben aşılamaya gidiyorum kızlar kasık ağrım var yumurta catlayınca olurmu böle...elifcim bende hiç heyecan umut yok nednse.sanki boşuna cabalıyorum..allahım hayırlısını blir
Canım daha aşılamayı olmadan umutsuzluğa kapılma benıde oraya getirtme işallah güzel haberle döneceksin hem böyle kesin hükümlü olma allahın zoruna gıdecek

Evet canım bır yumurtayla gebe kalabılırsın ki zaten genelde de sadece bı tane yumurta buyuyup çatlıyo. Doktor çatlatma iğnesine gerek duymamış baksana. Demekki kendiliğinden çatlıyacağını düşünüyor. O yuzden hiç kafana takma zaten çalışma günü vermiştir o günleri iyi değerlendir

Aşılamam yapıldı kızlar yatıyorum şimdi doktor biraz yat sona kalkabilirsin dedi..agrı sancı yok.yarın tekrar aşılama olcak.

Aşılamam yapıldı kızlar yatıyorum şimdi doktor biraz yat sona kalkabilirsin dedi..agrı sancı yok.yarın tekrar aşılama olcak.

cnm hayırlı olsun aşılaman ..inş. ALLAHIN İZNİYLE bebişin tutunur sana..yarın da ikincisi olcak galiba...inş. lamişim gibi senin kide ilkinde tutar..berrin de yaptırcaktı inş. hamiş haberlerinizi biran önce alırız....

İnş canım inş allahım kimseyi aratmasın imrendirmesin.ben çok imreniyorum hamile kadınları görünce..inş en kısa zamanda ben ve isteyen herkes yaşar o duyguları

canım asılaman inşALLAH tutar
ama ben daha yarın doktora gidip yumişlerime bakacak haftya yapar sanırım asılama mı
LAMİAAAAAAAAAAAAAAA senin kaçıncı günü olmustu asılaman benn anlamadım ben geç mi kaldım dicem ama doktor dedi neden böle yaptı acaba yaaa
hem ikikere asılama nasıl oluyor ben ilk defa duydumm

Valla doktor sansımız yüksek olur dedi canım.bende tmm dedim.yarın aynı saatlerde yine aşılama olcak

cnm benım gecmış olsun ay bu ay aşılamalarız var kızlar ınşalla hepınızınkı tutar ya
lamış e calışmada vermıştı 2 gun her dr taktık ayrı heralde ya
İnş hepimizinki tutar canım.yarında aşılama olcak ondan sona günaşırı ilişki dedi doktor.zaten adetime 10-11 gün var inş olmam.bu ay nasıl geçti anlamadım

kızlar camaşırımda çok az kan var(aşılamadan sona böle olması normalmi acaba???

canim asilaman hayirli olsun INSALLAH tutar, ki ben olumlu dusunuyorum senin icin, buraya gelip HAMILEYIMMMMM kizlar yazarsin AMINNNNN
ayy hamileyim yazinca icim bi tufah oldu INSALLAH bende 1 gun gelip yazarim bu arada ben dr-umu aradim asilama icin adetin 2. gunu gel dedi

canım benim ne gzl yazmışsın öle:)inş seninkide olur canım..adet tarihin ne?ne zaman gitceksin..ilk aşılaman olacak seninde dimi

Hadi hayırlısı canım yarınıda atlattınmı bı tek rabbime dua etmek kalıyo batına da az kalmış zamanda geçmez şimdi

Valla doktor sansımız yüksek olur dedi canım.bende tmm dedim.yarın aynı saatlerde yine aşılama olcak
Yaa bu iki aşılama bana çok mantıklı geldi zaten işlem görüyorsun neden iki kere görmeyesin hem şansın daha yüksek olur

Selam kızlar kimse yok muuu acaba :)

Ben varım iyi akşamlar nasılsın canım

Valla zaman nasıl gececek bilmiyorum:)umutlanıyım diyorum bu seferde üzülmekten korkuyorum....ewet cnım iki aşılama gercekten mantıklı zaten ilk aşılamada tutma sansı cok az genelde ikincide hamile kalıyomuş kalanlar..inş bende hamişler kervanına katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…