Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Muharrem ayındayız bol bol dua edelim kendimize birbirimiZe.pek bilgim yok ama galiba hz.ibrahim de çok istediği cocuguna muharrem ayında kavusmuş..allahım geri çevirmesin isteyenleri..bebek aşkı başka bişey gercekten...allah düşmanımı böyle sınamasın...imrenmek çok kötü

İşallah canım valla senin kadar bende heyecanlıyım hayırlı haberlerını bekliyorum canım

hayırlı aksamlar kıslarr ben doktorDAN geldim yumişler iyimiş igne yazdı bi tane eczane de vuruldum
yarın asılamm var ALLAH nasip edersee, bana dua edin canlar ALLAHIM nasip ederse olur inşALLAH bebişim
tek canımım sıkıldıgı nokta var oda doktor yapmıcak asılamayı cumartesi ben yokum dedi kim varsa hastanede o
yapacak dedi birAS canım sıkıldı nasip çok heyecanlıyımmm

ay cnm benım hadı ya sdefle guzel haber verın bu ay bıze
belkı yenı ev sana yenı bebek getırr cnm ya

Aşılandım:))yatıyorum inş sonuç olumlu olur

KIZLARR İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsiniz RABBİM sağlıklı,sıhatli,hayırlı evlatlar nasib etsin şekerler....

merhaba cnm ay bende oldugum yerde uyuyup kalıyodum cnm başlarda bıde halsızlık oluyodu
e nasıl gıdıyo alışabıldınmı gebelıge

gebe oldugumu pek algilayamiyorum galiba. hep unutuyorum aslinda.
bugünde carsida islerim vardi. bi ara kostur kostur gidiyodum. kendi kendime "napiyosun biraz yavas ol, hamilesin" dedim kendime.
evet yorgunluk halsizlik uykusuzluk cok oluyor.kasik agrilari devam ediyor. aksamlari istasiz oluyorum

ay evet ya nsan bı şaşkın oluyo sankı
ay artık belırtılerde başlamış cnm ya sen yınede dıkkatet cnm
ercı tutunacak bebege engel yokta beklenen bebış malum

eliffffff napıyorsun kuşum benum
Ayy canım ya sayfa yanda açık kalmış daha doğrusu pc yi açınca otomatik açılıyo o yuzden görmemişim kusura bakma. İyiym cnım allaha şükür sen nasılsın

İşallah güzel haberlerle dönersin aramıza. Hiç canını sıkma belkide diğer doktor senin için daha hayırlıdır

ay evet ya nsan bı şaşkın oluyo sankı
ay artık belırtılerde başlamış cnm ya sen yınede dıkkatet cnm
ercı tutunacak bebege engel yokta beklenen bebış malum

Valla haklısın tutunacak bebeğe engel yok cidden. Hatırlamıyormusun benım hamıleliliğin başlarını ömrümde oynamadığım kadar oynamıştım hatta çıplak ayakla hemde yağmurlu havada hatta düşmüştüm hiç yürümediğim kadar yürümüştüm ama yinede bişey olmamıştı ayy ne günlerdi

olurmu kuşum öle şey
ay bu ara yoğunum mısafırım vardı gunduz
sen neler yapıyon bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…