Valla zaman nasıl gececek bilmiyorum:)umutlanıyım diyorum bu seferde üzülmekten korkuyorum....ewet cnım iki aşılama gercekten mantıklı zaten ilk aşılamada tutma sansı cok az genelde ikincide hamile kalıyomuş kalanlar..inş bende hamişler kervanına
Valla zaman nasıl gececek bilmiyorum:)umutlanıyım diyorum bu seferde üzülmekten korkuyorum....ewet cnım iki aşılama gercekten mantıklı zaten ilk aşılamada tutma sansı cok az genelde ikincide hamile kalıyomuş kalanlar..inş bende hamişler kervanına katılırım
hayırlı aksamlar kıslarr ben doktorDAN geldim yumişler iyimiş igne yazdı bi tane eczane de vuruldum
yarın asılamm var ALLAH nasip edersee, bana dua edin canlar ALLAHIM nasip ederse olur inşALLAH bebişim
tek canımım sıkıldıgı nokta var oda doktor yapmıcak asılamayı cumartesi ben yokum dedi kim varsa hastanede o
yapacak dedi birAS canım sıkıldı nasip çok heyecanlıyımmm
Aşılandım:))yatıyorum inş sonuç olumlu olur
KIZLARR İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsiniz RABBİM sağlıklı,sıhatli,hayırlı evlatlar nasib etsin şekerler....hayırlı aksamlar kıslarr ben doktorDAN geldim yumişler iyimiş igne yazdı bi tane eczane de vuruldum
yarın asılamm var ALLAH nasip edersee, bana dua edin canlar ALLAHIM nasip ederse olur inşALLAH bebişim
tek canımım sıkıldıgı nokta var oda doktor yapmıcak asılamayı cumartesi ben yokum dedi kim varsa hastanede o
ayferrr napıyon kuşummmmmmmmmmm
aaah sen burdamiydin?? napim canim ya, bütün gün uyumusum. az uzanim dedim..
az önce aklaktim. cok uykusuzum bu aralar
merhaba cnm ay bende oldugum yerde uyuyup kalıyodum cnm başlarda bıde halsızlık oluyodu
e nasıl gıdıyo alışabıldınmı gebelıge
gebe oldugumu pek algilayamiyorum galiba. hep unutuyorum aslinda.
bugünde carsida islerim vardi. bi ara kostur kostur gidiyodum. kendi kendime "napiyosun biraz yavas ol, hamilesin" dedim kendime.
evet yorgunluk halsizlik uykusuzluk cok oluyor.kasik agrilari devam ediyor. aksamlari istasiz oluyorum
ay evet ya nsan bı şaşkın oluyo sankı
ay artık belırtılerde başlamış cnm ya sen yınede dıkkatet cnm
ercı tutunacak bebege engel yokta beklenen bebış malum
Ayy canım ya sayfa yanda açık kalmış daha doğrusu pc yi açınca otomatik açılıyo o yuzden görmemişim kusura bakma. İyiym cnım allaha şükür sen nasılsıneliffffff napıyorsun kuşum benum
hayırlı aksamlar kıslarr ben doktorDAN geldim yumişler iyimiş igne yazdı bi tane eczane de vuruldum
haklisin biraz dikkat etmeliyim.. eh sen napiyosun aras nasil?
ay evet ya nsan bı şaşkın oluyo sankı
ay artık belırtılerde başlamış cnm ya sen yınede dıkkatet cnm
ercı tutunacak bebege engel yokta beklenen bebış malum
Ayy canım ya sayfa yanda açık kalmış daha doğrusu pc yi açınca otomatik açılıyo o yuzden görmemişim kusura bakma. İyiym cnım allaha şükür sen nasılsın
İşallah güzel haberlerle dönersin aramıza. Hiç canını sıkma belkide diğer doktor senin için daha hayırlıdır
ıyıyız cnm bızde ya ya arascık uyumakta su anda
cnm nasıp olursa doğum ne zman bu yaz gelemessın dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?