Valla haklısın tutunacak bebeğe engel yok cidden. Hatırlamıyormusun benım hamıleliliğin başlarını ömrümde oynamadığım kadar oynamıştım hatta çıplak ayakla hemde yağmurlu havada hatta düşmüştümhiç yürümediğim kadar yürümüştüm ama yinede bişey olmamıştı ayy ne günlerdi
dogum temmuza geliyor (bende temmuz dogumluyum)
gelemeyiz heralde...
uyusunda büyüsün kücük aras :)
olurmu kuşum öle şey
ay bu ara yoğunum mısafırım vardı gunduz
sen neler yapıyon bakım
ay ınşalla bı daha bebışle gelırsınız bızde göruşuruz cnm ya
cnm bebış olunca calışmayı bırakıcakmısın
ay evet cn ya unuturmuyum hıc demek bol oynamak lazım o şekılde merıde mı olmuştu cok oynamıştı o ay hatırlıyomusun
haha ay ne cabuk gecıyo gunler ay merak edıyorum yenı halını göster bı ara bana ya
Ben bu gün bi miskinim ki sorma bütün günn miskinlik yaptım hem canım sıkıldı biyerlere gitmek istedim hemde eşim hadi giyin gidelim deyincede üşendimzaten uzandığım yerde uyuya kalmışım yeni uyandım sözde benimkiyle film izlicektik şimdide meyve tabağı hazırlamış eşim afiyetle onu yiyorum
Eee sana kim geldi bu gün kalabalıkmıydı
Ben bu gün bi miskinim ki sorma bütün günn miskinlik yaptım hem canım sıkıldı biyerlere gitmek istedim hemde eşim hadi giyin gidelim deyincede üşendimzaten uzandığım yerde uyuya kalmışım yeni uyandım sözde benimkiyle film izlicektik şimdide meyve tabağı hazırlamış eşim afiyetle onu yiyorum
Eee sana kim geldi bu gün kalabalıkmıydı
Olur bi ara göstereyim ama yeni çekilmiş fotom yok once çektireyim benımkıne sonra msnden gösterirrim. Sahi senin kilolar ne oldu şimdi ne kadarsın ne kadarı gitti
Olur bi ara göstereyim ama yeni çekilmiş fotom yok once çektireyim benımkıne sonra msnden gösterirrim. Sahi senin kilolar ne oldu şimdi ne kadarsın ne kadarı gitti
burda 2,5 yil dogum izni var. yani calismicam en az 2,5 yil.
ondan sonrasi Allah kerim. belki ikinci bebegi düsünürüz. sen calismiyosun dimi..
kizlar ben cikiyorum sonra gelirim yine. esim italyadan geldi.
bir hafta görüsememsitik.. büyük bebisle ilgileneyim biraz..
Aaa bu günün miskini benim kimseye bırakmamdemek bugüki miskin bi tek ben degilmisim
Ahaha evet yaa anlamazmıyım bakalım çarşamba günü belli olacakıkı arkadaşım geldı cnm
oh cnm yat uzan dınlen bol bol da bebışte bol kg lensın anladın sen hahaha
ay dun akşamda avm ye gıttk 4 kışılık aile olarak aras hep uyudu bebk arabada sorun cıkarmaı ıyı geldı banada
Aaa oda zamanla gider göbek gitmişya gerisi sorun değil senin sezeryandıya göbek korkutuyordu beniay göster cnm ya benım 11 kg gıttı kaldı 10 kg
57 ıle kaldım su an 67 yım göbuş falanda sıfır
İyiyim canım sen nasılsınselammlarrrrrrrrrr
nasılsınızzzzz
Aaa bu günün miskini benim kimseye bırakmam
Ahaha evet yaa anlamazmıyım bakalım çarşamba günü belli olacakçabalarım boşamı yoksa deymişmi
Senin adına sevindim biraz değişiklik olmuştur sanada bazen böyle ufacık şeyler bile insana okadar iyi geliyorki maşallah arasımıza uslu bebiş o benimkinede tembihliyom azıcık senin meleklerine çeksin mesela yaren gibi uyusun aras gibi uslu olsun ayyyy siparişim nasıl ama
Aaa oda zamanla gider göbek gitmişya gerisi sorun değil senin sezeryandıya göbek korkutuyordu beni
İyiyim canım sen nasılsın
iyiyim canım bende..ıyı kuşum sen nasılsın doğurmadınmı daha hahhaa
İyiyim canım sen nasılsın
haha yaren uykcu aras ondan uykucu bız uykucu ailesı anlıcagın aras efendı bızden sonra uyanıyo
ay ben arasa hamıleyken hep dedım uslu olcak benım oğlum dıye hanı 40 kere sölersen olurmuş ya işte o hesap
sende başla cnm yavaştan demeye ısmet uslu olcak dıye
bende uslu bebek istiyorum
benim oğlum uslu olcakkkk benim oğlum uslu olcakkkk benim oğlum uslu olcakkkk benim oğlum uslu olcakkkk
benim oğlum uslu olcakkkk benim oğlum uslu olcakkkk benim oğlum uslu olcakkkk benim oğlum uslu olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?