sohbetiniz bol olsun nasilsiniz????
haha yaren uykcu aras ondan uykucu bız uykucu ailesı anlıcagın aras efendı bızden sonra uyanıyo
ay ben arasa hamıleyken hep dedım uslu olcak benım oğlum dıye hanı 40 kere sölersen olurmuş ya işte o hesap
sende başla cnm yavaştan demeye ısmet uslu olcak dıye
Ayy başlıyayım bari hemde hiç vakit kaybetmeden
Bu arada isim olayını çözdük gibi bişey osmana dedim bu kadar çokmu istiyorsun ismet olmasını yani ek isim olarak ( sanki koyacamda) oda uymuyo bile eymen e dedi. Eeee aklın yolu bir yanına başka bi isim eklemeye çalıştı saydı saydı o uymuyo bu uymuyo senin arkadaşların ne koydu dedi bende biri aras biride eymen çınar koydu dedim anasa adamın eymen çınar hoşuna gitti şimdi seslenirkern eymen diye sesleniyo bazende eymen çınar diyo sonrada güzelmiş diyo arkasında amannnn eymen ismet olmasından iyidir
amannnn ne guldummmmmmmmm
cnm benım cok yaşa emı
tamamdır gelıyo 2.aras
İNşallah Emir Mete^m GElicek
Evet yaaa demekki kasmamak gerekiyormuş baksanaaa super olmuş cnm ay ıkıncı eymen cınar gelıyo heee
bencede cok uyumlu olmuş tatlım ya
bak serbest bırakınca osmanda vazgecmış ısmetten artık göbek adını koyarsın haaahha
aaa cok guzel cnm ısım kararlaştıırıl mış ay cok guzel ısımler cnm ya emır mete he cnm benım
ee bu hafta gıdıcektın cnm gıttınmı dr a
aaa cok guzel cnm ısım kararlaştıırıl mış ay cok guzel ısımler cnm ya emır mete he cnm benım
ee bu hafta gıdıcektın cnm gıttınmı dr a
Evet yaaa demekki kasmamak gerekiyormuş baksanaçınarı kesin değil ama eymeni kesin artık osman ikimisimi seviyo ismi koyarken iki isim olsun derse o zaman koy derim göbeğinin adı olmasada olur
akintim fazla olmasada islaklik var ve kasintim arada bir geliyor. doktorun verdigi kremi sürüyorum ama hapi kullanmasini beceremiyorum 1kere kullandim biraktim. kapsül kadar büyük hap nasil kullanayim onu fitil olsa hadi neyse yine kaygan oldugundan kullanilirdi ama yok tirsiyorum ben bu iri haptan:18:ıyıyız cnm benım sen nasılsın akıntın deavmmı cnm bıttımı
hosbulduk canim Masaallah geri sayim basladi. heyecan vardir simdi sende kavusma heyecani degilmiiyi akşamlar canım hoşgeldinn
İyiyim canım sen nasılsın hoş geldin bu arada
evet canım..
ıh mıh etse de bu isim olacak
kaynanamda beğendi görümcem de bakalım inşallah itiraz etmez gene..
salı günü kontrolüm canım bakalım
heycanla gidiyorum ne zaman doğrcam diye bekliyorum yaa..
1 hafta önce bekliyruz dedi doktorum...
yani 37+2 oluyoruz biz
akintim fazla olmasada islaklik var ve kasintim arada bir geliyor. doktorun verdigi kremi sürüyorum ama hapi kullanmasini beceremiyorum 1kere kullandim biraktim. kapsül kadar büyük hap nasil kullanayim onu fitil olsa hadi neyse yine kaygan oldugundan kullanilirdi ama yok tirsiyorum ben bu iri haptan:18:
hosbulduk canim Masaallah geri sayim basladi. heyecan vardir simdi sende kavusma heyecani degilmi
hosbulduk canim iyiym hamd olsun. Mantarlar ugrasiyorum ama azaldi sanirim geciyor yani Insaallah.
isim konusu cok ilginc ya okadar isim buluyorki insan sonra hangisini takacagina karar veremiyor. hele esler isim konusunda ayni fikirde olmayinca cok zor. benim begendigim isimlerin hicbirini esim begenmiyor hatta dalga bile geciyor buldugum isimlerle
hahaah kv lerın yorumu nasıl bu konuda
akintim fazla olmasada islaklik var ve kasintim arada bir geliyor. doktorun verdigi kremi sürüyorum ama hapi kullanmasini beceremiyorum 1kere kullandim biraktim. kapsül kadar büyük hap nasil kullanayim onu fitil olsa hadi neyse yine kaygan oldugundan kullanilirdi ama yok tirsiyorum ben bu iri haptan:18:
hosbulduk canim Masaallah geri sayim basladi. heyecan vardir simdi sende kavusma heyecani degilmi
hosbulduk canim iyiym hamd olsun. Mantarlar ugrasiyorum ama azaldi sanirim geciyor yani Insaallah.
isim konusu cok ilginc ya okadar isim buluyorki insan sonra hangisini takacagina karar veremiyor. hele esler isim konusunda ayni fikirde olmayinca cok zor. benim begendigim isimlerin hicbirini esim begenmiyor hatta dalga bile geciyor buldugum isimlerle
cnm o ışı anlamıyorum ben mesela arasta hep önden gıdıyodu kı tam 37 haftalıken 3780 doğdu yanı 40 hafta kg sınde ama bıze hıc demedı önce gelır dıye mesela 5 kg doğuranlar oluyokı benım normal doğum zamanımda olsa 5 e yakın olur demışrı dr he onlar 40 hatta 41 haftada doğruyo sana nıye öle dıokı tatlım
İsim konusu açılınca bize soran yokki dediee ona sorunca recep ismet dedi bende bidaha sormadım doğal olarak. Görümcemde zaten kararı vermişler ne isterlerse koysunlar dıyo ama sanırım kvnın dili pek dönmüyo normalde biraz şiveli konuşuyor bakalım nasıl bi sonuç çıkacak ortaya
anlamıştır oğlumun anası gibi sabırsız olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?