Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ikinizede cok tesekkur ederim INSALLAH hepimiz hayirli sonuc aliriz , esimin dru asilama icin uygun oldugunu soyledi ama bence deger cok dusuk, ben namaz kildigim icin sordum dus almayi cunki eger gun asiri iliski onerirse o zaman benim gun asiri dus almam gerekir sik banyoya girmem asilamayi etkiler mi?
Sedefcim tam soracaktim ki islem ne kadar surede bitiyor ama sen cevap vermissin bile Berrincim sende de mi asilama 2 dak surdu?

rahmine 2cm birsey sokup açıyolar sonra birseydöküp temizliyolar daha sonra rahmi makas gibi bişiyle tutup sabitliyolar ondan sonra siperleri yumurtaya asılıyorlar o zaman canın yanıyor biras daha sonra hava verip tüplere dogru ilerlemesini saglıyolar aynen bu sekilde doktorum bana anlata anlata yaptı burda canın acıcak sakın ol diye hep uyardı yani bi on dakkayı bulmustur daha sonra ayaklarımı yüksek bi sekilde tam 2 saat yatırdılar sonra eve geldim haln daha yatıyorum uzun oldu ama tam böle oldu

Canım ben taa buralardan sendeki gerginliği hissettim:)korkma canım ilişkiye girerken canın acıyomu:)acımıyo.buda onun bi başka türü gibi düşün:))uzun pipet gibi bişeyle spermleri yumurtaya en yakın yere bırakıyolar olup bittiğini anlamadım ben:) bittimi diye sordum doktora:)ben bide arka arkaya iki gün aşılama oldum düşün

canim ayrintili anlattigin icin cookk tesekkur ederim gercekten ihtiyacim vardi

canim senin asilamanda Berrininki gibi mi oldu yani her dr ayni prosedoru yapiyor dimi bunun farkli yapimi yok dra gore degismiyor dogru mu?

ne bilim ben gelen yazıp yazıp gidiyor bi muhabbet edecek ortam olmadıı canım ya
sanırım begenmiolar benii

ay canim kusura bakma esim pcyi elimden aldi ondan gec yazdim

çok şükür tatlım sen nasılsın görüşemiyoruz pek sık girmiosun sen girdiğindede ben olmuyorum...evet FATİH diye düşünmüştük unutmamışsın ama eşim kararsız hala bakalım :))

tatlımm progestan bende kullandım cok uyku yapar kaç mg seninki bide günde kaç tane alıyosun..bbenim dr eğer mideni kötü yaparsa alttan hazneye koy demişti ama ben hep içtim bi dr una sor bence..
canım cok sevındım hayırlı olsun bızımkıde prenses galıba
sağolasın tatlımm seninde hayırlı olsuncanım bana gelin mi gelio yani

nedemek canım benim ALLAHIM hakkımız da hayırlısını nasip etsin

tatlımm progestan bende kullandım cok uyku yapar kaç mg seninki bide günde kaç tane alıyosun..bbenim dr eğer mideni kötü yaparsa alttan hazneye koy demişti ama ben hep içtim bi dr una sor bence..

200mg canım sabah aksam aksam yatmadan önce alıyorum o sorun olmuyor dA sabah kii bayagı kötü yapıyor
senin de oglun oluyormus hayırlısı ol sun canım

200mg canım sabah aksam aksam yatmadan önce alıyorum o sorun olmuyor dA sabah kii bayagı kötü yapıyor
senin de oglun oluyormus hayırlısı ol sun canım
anladım tatlım benimde ilki 100mg dı sonra 200mg verdi 3 öğün tok karna içiodum..yapabilir öyle yan etkilerindede yazıyo ama istersen dr unlada bi görüş anlat...

evet canım hayırlısıyla oğluşumuz oluyo İNŞALLAH..

allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin canım

gül üm hayırlı olsun oğluşun canım Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inş.
aşılama yaptıran kızlar inş.Rabbim bizlere hayırlı haberlerinizi almayı nasip eder

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…