- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
olmusun sen olmusun bu alinganlk idir kuzum.nazar degmee aminn..ay anlamadım gitti neden benle konusmak istemiyor kimse ya anlamadım
Kızlar kasığımda sol tarafta pıt pıt bişey atıyo??niye olurki böle bişey?
olmusun sen olmusun bu alinganlk idir kuzum.nazar degmee aminn..
tatlim dun annmdeydim ama gelen diden becerenmdim.simdi telefondayim.ne dicem sen o ilci doktora danis bak olmazsa vajinal olarak kullabirsin ozmn bir sey yapmaz.yada calisiyonmu?sabah ic onu yat direk uyu.atiyorum saat 10dami kalkiyon saatini 8e kur ic uykuya devam
hayirlara sebep olsun kuzucum.i bise o ama sen vucudunu cok dinleme tatlim.
kizlar bu arada sut buharimi yaptim ama vajinama degilde yan taraflara acayip sanci giriyor.sanki sicak vurmadimda usutmus gibiyim cnm ya
süt buharını yaptıkdan sonra kendine dikkat etmen gerek terliyorsun bütün gözenekler açılıyor ertesi gün bile soguk aldın mı hasta oluyorsun ben yasamıstım aynısın inşAALLAH hayırlara vesile olur canım
yok ben evdeyim tok karnına al dediler bana saat 10 kahvaltı yapıyorum hapi iç iki saat sonra etkisini gösteriyor o zaman da az kestiriyorum artık napım
ben burdayım ceee eeeee
ömürü uyutmaya çalısıyoruz valla
Seyda amiiiiin diyorum. Rabbim gonlune gore nasip ezsin Insaallah
Benim batimda 20aralik hadi Bismillah diyelim
dilberim nasılsın nasıl gidiyor canım
amin canım ALLAHIM gönlüne göre nasip etsinbugün 22 kasım gecen sene bugün düşük yaptım gün.rabbim inşallh bu günlerde bebğimin rahme düşmesini nasip eyler.tamda yumurtlama döneminde
Berrinim canim iyiyim sen nasilsin tatlim? Heyecanla adeti bekliyorum INSALLAH 9 ay gelmez ama :))
kızlar ilk sayfadaki listede bir anarmallik var sizde görebiliyormusunuz cnalrım ya.yazılar bir tuaf neden bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?