şeydacım malesef 2 nci kez bebeğimi kaybettim 12 kasım pazratesi kanamam olmadı kürtajla aldılar kalp atışları olmadı rabbım böyle nasip etti kan pıhtılaşmasından şüphe ediyorlar hayırslı olsun benı listeden cıkartırsın adet tarihim bellı değil
canım benim çook üzüldüm...sebebi neymiş düşüklerin canım iyice araştırın.her seferinde hayal kırıklığı yaşama artık..eminim hamile kalıp bebeğini kaybetmek hamiş kalamamaktan daha zordur...allah yardımcın olsun canım
cnm bende karnimda var kilo alip vermekten cnmsen dert etme herseye barsk ol kwndible.hamilykenbebek yagi badem yagi surersib cnm yaslannca heryerimi kirisp sarkcak sikinti yapmakızlar sizdede doğum yapmamış olanlarda göğüs kalça bölgelerinde çatlakları olan varmıben kendimi bildim bileli var..hamile kalınca ne hale gelcem cok merak ediyorum.
ay cnm ya anlamiyorum neden hamile kalindi gibi yapilmiyo bu testler onlem alinsib.yazik hwm cektin aci hem yuregin.allh sabir versin kuzum gcmis olsunşeydacım malesef 2 nci kez bebeğimi kaybettim 12 kasım pazratesi kanamam olmadı kürtajla aldılar kalp atışları olmadı rabbım böyle nasip etti kan pıhtılaşmasından şüphe ediyorlar hayırslı olsun benı listeden cıkartırsın adet tarihim bellı değil
kızlar sizdede doğum yapmamış olanlarda göğüs kalça bölgelerinde çatlakları olan varmıben kendimi bildim bileli var..hamile kalınca ne hale gelcem cok merak ediyorum.
şeydacım malesef 2 nci kez bebeğimi kaybettim 12 kasım pazratesi kanamam olmadı kürtajla aldılar kalp atışları olmadı rabbım böyle nasip etti kan pıhtılaşmasından şüphe ediyorlar hayırslı olsun benı listeden cıkartırsın adet tarihim bellı değil
canımmm RABBİM acısını en kısa zamanda unuttursun..yeni bir bebiş nasib etsin en kısa zamanda İNŞALLAH..şeydacım malesef 2 nci kez bebeğimi kaybettim 12 kasım pazratesi kanamam olmadı kürtajla aldılar kalp atışları olmadı rabbım böyle nasip etti kan pıhtılaşmasından şüphe ediyorlar hayırslı olsun benı listeden cıkartırsın adet tarihim bellı değil
Kızlar son 1 saattir sancılarım iyice adet sancısına döndü.bugün gece yada yarın adet olcam kesin.bilmiyorumki napmak gerekiyo dokunsalar ağlıycam...öyle bi haldeyim...allahım yalvarıyorum ver artık...
Keşke elden bişey gelse..sankş ortada bebek var gibi küçücük bebek elbiseleri almaktan kendimi deli gibi hissediyorum...acizliğimi kimse bilmiyo ama..bu kadar çaresiz olduğumu dayanıksız olduğumu zayıf olduğumu kimse bilmiyo ama..canım çok acıyo öyle böyle değil...o duyguyu yaşayamadan ölmekten cok korkuyorum.
Kızlar son 1 saattir sancılarım iyice adet sancısına döndü.bugün gece yada yarın adet olcam kesin.bilmiyorumki napmak gerekiyo dokunsalar ağlıycam...öyle bi haldeyim...allahım yalvarıyorum ver artık...
Keşke elden bişey gelse..sankş ortada bebek var gibi küçücük bebek elbiseleri almaktan kendimi deli gibi hissediyorum...acizliğimi kimse bilmiyo ama..bu kadar çaresiz olduğumu dayanıksız olduğumu zayıf olduğumu kimse bilmiyo ama..canım çok acıyo öyle böyle değil...o duyguyu yaşayamadan ölmekten cok korkuyorum.
ayy canım sen benim ömrümü yedin dur hele kız.bir nefes al.bakalım ne olck.bi adet tarhin gelsin.geçsin.sen bu ay hamile bi kal bi kal hayırlısyla benden çekcen var kuzummm diyim sana
Bi hamile kalıyımda naparsanız yapın bana.. Niye demem.
ayy canım sen benim ömrümü yedin dur hele kız.bir nefes al.bakalım ne olck.bi adet tarhin gelsin.geçsin.sen bu ay hamile bi kal bi kal hayırlısyla benden çekcen var kuzummm diyim sana
iim cnm ne olsun evet kimse yok ben bu geceden sonra yokum ya ondandır..bende msj yazamyınca çıktıydım cnm.ıkımızde ıı canım sen nasılsın gecmısde kendımı arıyodum gormedım yazdıgını bu gece kımse yok
Salaklıktan kendi kendime yazdım..mala bağladım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?