Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım benim çook üzüldüm...sebebi neymiş düşüklerin canım iyice araştırın.her seferinde hayal kırıklığı yaşama artık..eminim hamile kalıp bebeğini kaybetmek hamiş kalamamaktan daha zordur...allah yardımcın olsun canım

sağol sedefcim sonuçlar 15 gün sonra cıkacak hayırlısı sebebı neymış bellı olacak evet her ıkısıde zor hamile kalmakta kamamakta

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayibeten inneke semi ud-Dua'

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr'

1.Duanın manası: Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
2.Duanın manası: Ey Rabbim işimi kolaylaştır , zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.

LÜTFEN BOL BOL OKUYUN ARKADAŞLAR.. ALLAH KABUL ETSİN

kızlar sizdede doğum yapmamış olanlarda göğüs kalça bölgelerinde çatlakları olan varmıben kendimi bildim bileli var..hamile kalınca ne hale gelcem cok merak ediyorum.

kızlar sizdede doğum yapmamış olanlarda göğüs kalça bölgelerinde çatlakları olan varmıben kendimi bildim bileli var..hamile kalınca ne hale gelcem cok merak ediyorum.
cnm bende karnimda var kilo alip vermekten cnmsen dert etme herseye barsk ol kwndible.hamilykenbebek yagi badem yagi surersib cnm yaslannca heryerimi kirisp sarkcak sikinti yapma
ay cnm ya anlamiyorum neden hamile kalindi gibi yapilmiyo bu testler onlem alinsib.yazik hwm cektin aci hem yuregin.allh sabir versin kuzum gcmis olsun

Selam tatlim...

sorma bendede var...hele ki son 10 gündür falan göbegimin üst kisminda kirmizi catlaklar var cünkü son aylarda baya kilo almamla göbegim baya büyüdü...

bende cok merak ediyorum eger hamile olsam nasil olur

canim cookk uzuldum RABBIM acini yeni bebekle unuttursun INSALLAH, sen simdi cennetdeki 2 melek annesisin boyle dusun mutlu olmaya calis gerci ne kadar uzulme desekde ...

canımmm RABBİM acısını en kısa zamanda unuttursun..yeni bir bebiş nasib etsin en kısa zamanda İNŞALLAH..

canım allahım sabır versin bi daha yasatmasın

Kızlar son 1 saattir sancılarım iyice adet sancısına döndü.bugün gece yada yarın adet olcam kesin.bilmiyorumki napmak gerekiyo dokunsalar ağlıycam...öyle bi haldeyim...allahım yalvarıyorum ver artık...

Keşke elden bişey gelse..sankş ortada bebek var gibi küçücük bebek elbiseleri almaktan kendimi deli gibi hissediyorum...acizliğimi kimse bilmiyo ama..bu kadar çaresiz olduğumu dayanıksız olduğumu zayıf olduğumu kimse bilmiyo ama..canım çok acıyo öyle böyle değil...o duyguyu yaşayamadan ölmekten cok korkuyorum.

Kızlar son 1 saattir sancılarım iyice adet sancısına döndü.bugün gece yada yarın adet olcam kesin.bilmiyorumki napmak gerekiyo dokunsalar ağlıycam...öyle bi haldeyim...allahım yalvarıyorum ver artık...

tatlim moralini boyle dusunerek bozma lutfen bak senin bugun ya da yarin adet olman imkansiz yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor senin adet tarihine daha 1 hafta var yani iyi dusun belkide yerlesme sancisidir bebek rahime tutunmak isterken boyle sansi oluyomus bak hamile arkadaslarina sor istersen adet tarihine 1 hafta kalmistan sancilari oluyomus, her sey ALLAHIN elinde OL derse olucak RABBIM imtihani bu, bol dua et olucagi varsa olucak.

hepimiz zaman zaman boyle duygusalliga kapiliyoruz , bu konuda konusmasya o kadar sozum varki inan bi baslasam durduramazsiniz beni

ayy canım sen benim ömrümü yedin dur hele kız.bir nefes al.bakalım ne olck.bi adet tarhin gelsin.geçsin.sen bu ay hamile bi kal bi kal hayırlısyla benden çekcen var kuzummm diyim sana

ıkımızde ıı canım sen nasılsın gecmısde kendımı arıyodum gormedım yazdıgını bu gece kımse yok
iim cnm ne olsun evet kimse yok ben bu geceden sonra yokum ya ondandır..bende msj yazamyınca çıktıydım cnm.
Salaklıktan kendi kendime yazdım..mala bağladım iyice

bunlar hamişlik belirtileri alık arkadaşımmm..songülll kulakların çınlasın bacım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…