Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar sizdede doğum yapmamış olanlarda göğüs kalça bölgelerinde çatlakları olan varmıben kendimi bildim bileli var..hamile kalınca ne hale gelcem cok merak ediyorum.
Benim hamile kalmadan önce çatlağım filan yoktu zaten çiroz gibi bişeydim. Hamileliğin 4. Ayından itibaren doktor bana fito diye bi krem yazdı düzenli olarak onu kullandım karnımda bu zamana kadar toplasan 5 kere anca sürmemişimdir. Yani yemedim içmedim kremlendim bu arada 18-19 fılan kilo aldım bu zamana kadar ama işin kötü tarafı ben sadece karnıma sürdüm kalçama hiç sürmedim karnımda çizik yok ama kalçam felaket durumda tren yolu gibi olmuş haritaya dönmüşüm resmen yani velasıl kızlar hamıle kalınca mutlaka kremlenin krem sürülmediği acayip çatlıyOrsun. Benim kullandığım fito kremi devlet karşılıyo haberiniz olsun
Aaa o ne biçim cümle öyle kızdım şimdi. Daha batına bile var ama senin söylediğin şeyLere bak. Rabbim kimseye aratmasın gerçekten ne kadar zor bi süreç olduğunu bende biliyorum ama böyle konuşuyonya allahın gücüne gidecek diyemkorkuyorum sonuçta doğumu ölümü ve evliiği ben belirlerim demiş. Rabbim farkında olmadan isyan etmekten korusun bizleri. Sakın yanlış anlama beni neler yaşadığını neler hissettiğini az çok bende biliyorum ama ne olur bu kadar karamsar olma. Sonuçta rabbimin ol demesiyle herşey oluyo.

iim cnm ne olsun evet kimse yok ben bu geceden sonra yokum ya ondandır..bende msj yazamyınca çıktıydım cnm.

bunlar hamişlik belirtileri alık arkadaşımmm..songülll kulakların çınlasın bacım benimm
Anaaaa ben geldim ama sen gittin hatta ben geçmişimokurken aktiftin. Sanırım ben biraz uyuştum geçmiş bitene kadar çıkmışsın neyse canım nasıp değilmiş. Bu arada dün akşam giremedim uzandım öyle kalmışım sırtım belim çok ağrıyordu gözüm pc yi görmedi açıkçası sakın yanlış anlama lütfen

Kesinlikle allaha isyan etmiyorum canım herşeyin zamanını o bilir ama canım yanıyo artık hiç görmediğim bebeğimi özlüyorum...

ah kıslar o kadar kötüyüm kü anlatamm bu hapın sersemligii bidee neden belirti yok die herseye aglıyorum bagırıyorum tutmadı diyorum annem her gün geliyor sen iş yapma dio kocam da öle nefesim kesiliyor bazen ilk asılamada olacak die birsey yok ama ben tüp bebek den çok korkuyorum amaliat haneye bi daha girmeye çok korkuyorum ben

Ben geldim cadılar bakıyomda kimse yok Niye ki acaba Bu arada gecmişi okudumda biraz Suay bebeğini kaybaetmiş Rabbim sabır versin ya Gönlünü ferahlatsın

Sedefte uçmuş baya Ne biçim cümleler kulanmış ya Derin derin nefes al Bazen insanın kendine gelmesi için 1 dk bile yeterli oluyo
,
Berrinimde kendini yalnız hissetmiş sanırım gel konuşalım canım benim

Veee Şeydacım yeni bir adet günü belirlendi adet tarihim 19 kasım bat 20 aralık canım kaydedebilir misin kusura bakma o kadar uğraştın sana ikinci iş çıkardım

Berrincim bu kadar takarsan ruhsal çöküntü yaşarsın Bu defa bebek tedaviside ertelenir sen kendin için tedavi olursun Bu defa dahja cok sinirin bozulur Benim bi yakınım böyle oldu gülüm Şimdi piskolojik tedevi görüyo

o kadar oldugumu sanmıyorum inşallah da olmam
sanırım hepimizoluyoruz bunu adet dönemim de yada yaklastımı
bi hüzü bi karamsarlık çöküyorr napım hem dua edip hem aglıyorum bu da benim elimde diiil

bi hüzü bi karamsarlık çöküyorr napım hem dua edip hem aglıyorum bu da benim elimde diiil

biliyorum canım hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz ama biliyor musun bazen neyin üstüne çok düşersek ondan imtihan oluyoruz sanki

kız Allah iyiliğini versin senin daha edete vAR şimdiden niye takıyosun

aynen ama bu da insanın elinde diil aman olmazsa olmasın ben cocuk dogurmak içinmi geldim dünya ya diyip bekleyebilirmisin bu saat den sonra çok zor gibi birsey

aynen ama bu da insanın elinde diil aman olmazsa olmasın ben cocuk dogurmak içinmi geldim dünya ya diyip bekleyebilirmisin bu saat den sonra çok zor gibi birsey

evet zor böyle hayatını idame ettirmekte zor olmalı Allah korktuğumuza uğratmasın

ben 2 ylllık evliyim 23 yaşındayım 3 ay önce menegon kullandım yumurta iğnesi 3 yumurtam oldu 22 mm sonra ardından pregnyl kullandu,ım 5000 2 tane o ay hamile kaldım bebeğim 3 buçuk aylıktı karnımda öldü kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar iğneye başladım pazartesi yumurtam gelişmişse çatlatma iğnesi vurulcam ne olur dua edin buda ilk iğnede olsun rabbim aratmadan versin ben ilaca değil iğneye cevap veriyorum ama bu iğne nasıl bilmiyorum yumurtam gelişir mi acaba 6 tane kullancam pzrtesi gitcem

iyiym hamdolsun adeti düzene sokmaya calışıyoz:) Tam olarak ne kadarlık oldu canım akşam mı huysuzluk yapıyo
uykusu gelıyor alıyorum sallıyorum aglıyor şakk diye uyuycak acıkıyor mama yerken abartmıyorum ılk 10 dk paso aglıyor
4 bucuk aylık oluyor yarınnn. farlutal mı kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…