Benim hamile kalmadan önce çatlağım filan yoktu zaten çiroz gibi bişeydim. Hamileliğin 4. Ayından itibaren doktor bana fito diye bi krem yazdı düzenli olarak onu kullandım karnımda bu zamana kadar toplasan 5 kere anca sürmemişimdir. Yani yemedim içmedim kremlendimkızlar sizdede doğum yapmamış olanlarda göğüs kalça bölgelerinde çatlakları olan varmıben kendimi bildim bileli var..hamile kalınca ne hale gelcem cok merak ediyorum.
Aaa o ne biçim cümle öyleKeşke elden bişey gelse..sankş ortada bebek var gibi küçücük bebek elbiseleri almaktan kendimi deli gibi hissediyorum...acizliğimi kimse bilmiyo ama..bu kadar çaresiz olduğumu dayanıksız olduğumu zayıf olduğumu kimse bilmiyo ama..canım çok acıyo öyle böyle değil...o duyguyu yaşayamadan ölmekten cok korkuyorum.
Anaaaa ben geldim ama sen gittin hatta ben geçmişimokurken aktiftin. Sanırım ben biraz uyuştum geçmiş bitene kadar çıkmışsın neyse canım nasıp değilmiş. Bu arada dün akşam giremedim uzandım öyle kalmışım sırtım belim çok ağrıyordu gözüm pc yi görmedi açıkçası sakın yanlış anlama lütfeniim cnm ne olsun evet kimse yok ben bu geceden sonra yokum ya ondandır..bende msj yazamyınca çıktıydım cnm.
bunlar hamişlik belirtileri alık arkadaşımmm..songülll kulakların çınlasın bacım benimm
Benim hamile kalmadan önce çatlağım filan yoktu zaten çiroz gibi bişeydim. Hamileliğin 4. Ayından itibaren doktor bana fito diye bi krem yazdı düzenli olarak onu kullandım karnımda bu zamana kadar toplasan 5 kere anca sürmemişimdir. Yani yemedim içmedim kremlendimbu arada 18-19 fılan kilo aldım bu zamana kadar ama işin kötü tarafı ben sadece karnıma sürdüm kalçama hiç sürmedim karnımda çizik yok ama kalçam felaket durumda tren yolu gibi olmuş haritaya dönmüşüm resmen yani velasıl kızlar hamıle kalınca mutlaka kremlenin krem sürülmediği acayip çatlıyOrsun. Benim kullandığım fito kremi devlet karşılıyo haberiniz olsun
Aaa o ne biçim cümle öylekızdım şimdi. Daha batına bile var ama senin söylediğin şeyLere bak. Rabbim kimseye aratmasın gerçekten ne kadar zor bi süreç olduğunu bende biliyorum ama böyle konuşuyonya allahın gücüne gidecek diyemkorkuyorum sonuçta doğumu ölümü ve evliiği ben belirlerim demiş. Rabbim farkında olmadan isyan etmekten korusun bizleri. Sakın yanlış anlama beni neler yaşadığını neler hissettiğini az çok bende biliyorum ama ne olur bu kadar karamsar olma. Sonuçta rabbimin ol demesiyle herşey oluyo.
Anaaaa ben geldim ama sen gittin hatta ben geçmişimokurken aktiftin. Sanırım ben biraz uyuştum geçmiş bitene kadar çıkmışsın neyse canım nasıp değilmiş. Bu arada dün akşam giremedim uzandım öyle kalmışım sırtım belim çok ağrıyordu gözüm pc yi görmedi açıkçası sakın yanlış anlama lütfen
ah kıslar o kadar kötüyüm kü anlatamm bu hapın sersemligii bidee neden belirti yok die herseye aglıyorum bagırıyorum tutmadı diyorum annem her gün geliyor sen iş yapma dio kocam da öle nefesim kesiliyor bazen ilk asılamada olacak die birsey yok ama ben tüp bebek den çok korkuyorum amaliat haneye bi daha girmeye çok korkuyorum ben
berrincim bu kadar takarsan ruhsal çöküntü yaşarsın bu defa bebek tedaviside ertelenir sen kendin için tedavi olursun bu defa dahja cok sinirin bozulur benim bi yakınım böyle oldu gülüm şimdi piskolojik tedevi görüyo
o kadar oldugumu sanmıyorum inşallah da olmam
sanırım hepimizoluyoruz bunu adet dönemim de yada yaklastımı
bi hüzü bi karamsarlık çöküyorr napım hem dua edip hem aglıyorum bu da benim elimde diiil
o kadar oldugumu sanmıyorum inşallah da olmam
sanırım hepimizoluyoruz bunu adet dönemim de yada yaklastımı
bi hüzü bi karamsarlık çöküyorr napım hem dua edip hem aglıyorum bu da benim elimde diiil
aynen ama bu da insanın elinde diil aman olmazsa olmasın ben cocuk dogurmak içinmi geldim dünya ya diyip bekleyebilirmisin bu saat den sonra çok zor gibi birsey
burdayım huuuu:):))
huysuz teyzesii .. beni pert ediohoşgeldin zeynep nasılsın canım uzun zamandır karşılaşamadık Ömür nasıl
huysuz teyzesii .. beni pert edio
idare ediyoruz sende durum ne???
uykusu gelıyor alıyorum sallıyorum aglıyor şakk diye uyuycak acıkıyor mama yerken abartmıyorum ılk 10 dk paso aglıyoriyiym hamdolsun adeti düzene sokmaya calışıyoz:) Tam olarak ne kadarlık oldu canım akşam mı huysuzluk yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?