uykusu gelıyor alıyorum sallıyorum aglıyor şakk diye uyuycak acıkıyor mama yerken abartmıyorum ılk 10 dk paso aglıyor
4 bucuk aylık oluyor yarınnn. farlutal mı kullanıyorsun
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.... ooo zeynep hanım uğrarıydınız siz buralara yahu :) kıyamam ben ömüre naz mı yapıyo annesine....fanacım sen nasılsın bu adet düzeni bikere bolzulmaya görsün zaten ....düzene sokana kadar :)
hayatım valla ömürden fırsat kalınca ugruyorummmm sen nasılsın bebek nasıllhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.... ooo zeynep hanım uğrarıydınız siz buralara yahu :) kıyamam ben ömüre naz mı yapıyo annesine....fanacım sen nasılsın bu adet düzeni bikere bolzulmaya görsün zaten ....düzene sokana kadar :)
fana kuzum ömür 3300 dogdu alıstım ama bayagı zor oldu cünkü butun duzenın hayatın uykun yemen içmen ona göre oluyor sen ona uyuyorsun o sana değil valla hayatım valla ömürden fırsat kalınca ugruyorummmm sen nasılsın bebek nasıll
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin ben iyiyim hamdolsun Ne yapalım sabır gösterecez mecbur sen nasılsın bebişimiz nasıl
şükürler olsun teyzeleri biz şimdilik iyiyiz şükür Rabbim ciddi bi sıkıntı yaşatmadı şimdiye kadar .... inş sonuna kadarda böyle gider :)fana cım dediğin gibi sabretmek lazım inş hayırlı bi şekilde hamile kalırsında sonra düzelir.... zeynepcim maşallah kilosu ne güzelmiş.. evet insanın düzeni bozuluyo ama varsın böyle bozulsun ya bundan güzel şeymi var miss misss maşallah ona kız öp bacaklarından yerimize.... :)fana kuzum ömür 3300 dogdu alıstım ama bayagı zor oldu cünkü butun duzenın hayatın uykun yemen içmen ona göre oluyor sen ona uyuyorsun o sana değil valla hayatım valla ömürden fırsat kalınca ugruyorummmm sen nasılsın bebek nasıll
şükürler olsun teyzeleri biz şimdilik iyiyiz şükür Rabbim ciddi bi sıkıntı yaşatmadı şimdiye kadar .... inş sonuna kadarda böyle gider :)fana cım dediğin gibi sabretmek lazım inş hayırlı bi şekilde hamile kalırsında sonra düzelir.... zeynepcim maşallah kilosu ne güzelmiş.. evet insanın düzeni bozuluyo ama varsın böyle bozulsun ya bundan güzel şeymi var miss misss maşallah ona kız öp bacaklarından yerimize.... :)
inş canım inşş RAbbim el açıp isteyen hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın inş... işte bi şekilde sabrı öğrenşyoruz demek ki sınavımızı bu şekilde veriyoruz... Rabbim büyük sen bol bol dua et bol bol iste Rabbimin gücü elbet herşeye yeter....ahh lamiam hayırlısıyla daha fazla bekletmesin Rabbim Artık beni ve benim gibileri de müjdelesin Bizde Rabbimizin lütfuna nail olalım artık
inş canım inşş RAbbim el açıp isteyen hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın inş... işte bi şekilde sabrı öğrenşyoruz demek ki sınavımızı bu şekilde veriyoruz... Rabbim büyük sen bol bol dua et bol bol iste Rabbimin gücü elbet herşeye yeter....
canımmm hoşgeldiniz... epeydir denk gelip konuşamaıştıkk iyi oldu nasıl gidiyo hamilelik kızımız nasıl bakalım iyimmi :)hayırlı akşamlar canlar nasılsınız?
inş canım inşş RAbbim el açıp isteyen hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın inş... işte bi şekilde sabrı öğrenşyoruz demek ki sınavımızı bu şekilde veriyoruz... Rabbim büyük sen bol bol dua et bol bol iste Rabbimin gücü elbet herşeye yeter....
hayırlı akşamlar canlar nasılsınız?
canımmm hoşgeldiniz... epeydir denk gelip konuşamaıştıkk iyi oldu nasıl gidiyo hamilelik kızımız nasıl bakalım iyimmi :)
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin bu hamileler arasında dilek tutayım bari Sizlerde boş durmayın yaa bana dua edin
hoşbuldum canım etmez olurmuyuz dualarımdasınız
inan hep aklımdasınız ben hiç unutmadım o günleri hala aklıma geldikçe RAbbime şükrediyorum ki bize dayanma gücü vermiş sabır vermiş şimdi diyorum nası geçmiş onca zamn beklemişim o zorlukları atlatmışım.... inş gün gelicek geçmişe bakıp sende şükrediceksin kuzum .... RAbbim okadar büyükki ondan isteyip sabredeni hiç bırakmıyo.... bunu sen daha iyi bilirsin....İnşallah kardeşim Dua ediyorum Rabbim yardımcımız olmazsa ben ne yaparım ya hiç düşünemiyorum Sizlerde bizlere dua edin Sağlığın nasıl mide bulantın var mı kontrole gidiyo musun
seninki nasıl tekme savuruyo mu
ahahha yok kuzum yaa en son gittimizde 11+4 dük .. dedimki bu haftada çoğu arkadaş öğrenmiş bi tahmin yapabilir misiniz... benim şakacı dr %51 kız dedi ....hoşbulduk canım evet epeydir konuşamıyoruz iyi olduçok şükür şimdilik gayet iyiyiz teyzesi siz nasılsınız? cinsiyet tahmini ettimi dr unuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?