Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
uykusu gelıyor alıyorum sallıyorum aglıyor şakk diye uyuycak acıkıyor mama yerken abartmıyorum ılk 10 dk paso aglıyor
4 bucuk aylık oluyor yarınnn. farlutal mı kullanıyorsun

evetanım adet düzenlemek için içiyoruz işte Alıştın mı anneliğe canım Kaç kilo doğmuştu ömür

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.... ooo zeynep hanım uğrarıydınız siz buralara yahu :) kıyamam ben ömüre naz mı yapıyo annesine....fanacım sen nasılsın bu adet düzeni bikere bolzulmaya görsün zaten ....düzene sokana kadar :)

hayırlı akşamlar canım hoşgeldin ben iyiyim hamdolsun Ne yapalım sabır gösterecez mecbur sen nasılsın bebişimiz nasıl

fana kuzum ömür 3300 dogdu alıstım ama bayagı zor oldu cünkü butun duzenın hayatın uykun yemen içmen ona göre oluyor sen ona uyuyorsun o sana değil valla hayatım valla ömürden fırsat kalınca ugruyorummmm sen nasılsın bebek nasıll

zeynep bizi unutmuyorsun değil mi canım Bizde bu duyguları yaşamyı çok arzu ediyoruz bizede dua et emi canım

hayırlı akşamlar canım hoşgeldin ben iyiyim hamdolsun Ne yapalım sabır gösterecez mecbur sen nasılsın bebişimiz nasıl

şükürler olsun teyzeleri biz şimdilik iyiyiz şükür Rabbim ciddi bi sıkıntı yaşatmadı şimdiye kadar .... inş sonuna kadarda böyle gider :)fana cım dediğin gibi sabretmek lazım inş hayırlı bi şekilde hamile kalırsında sonra düzelir.... zeynepcim maşallah kilosu ne güzelmiş.. evet insanın düzeni bozuluyo ama varsın böyle bozulsun ya bundan güzel şeymi var miss misss maşallah ona kız öp bacaklarından yerimize.... :)

ahh lamiam hayırlısıyla daha fazla bekletmesin Rabbim Artık beni ve benim gibileri de müjdelesin Bizde Rabbimizin lütfuna nail olalım artık

ahh lamiam hayırlısıyla daha fazla bekletmesin Rabbim Artık beni ve benim gibileri de müjdelesin Bizde Rabbimizin lütfuna nail olalım artık
inş canım inşş RAbbim el açıp isteyen hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın inş... işte bi şekilde sabrı öğrenşyoruz demek ki sınavımızı bu şekilde veriyoruz... Rabbim büyük sen bol bol dua et bol bol iste Rabbimin gücü elbet herşeye yeter....

İnşallah kardeşim Dua ediyorum Rabbim yardımcımız olmazsa ben ne yaparım ya hiç düşünemiyorum Sizlerde bizlere dua edin Sağlığın nasıl mide bulantın var mı kontrole gidiyo musun

İnşallah kardeşim Dua ediyorum Rabbim yardımcımız olmazsa ben ne yaparım ya hiç düşünemiyorum Sizlerde bizlere dua edin Sağlığın nasıl mide bulantın var mı kontrole gidiyo musun

canımmm hoşgeldiniz... epeydir denk gelip konuşamaıştıkk iyi oldu nasıl gidiyo hamilelik kızımız nasıl bakalım iyimmi :)

hoşbulduk canım evet epeydir konuşamıyoruz iyi oldu çok şükür şimdilik gayet iyiyiz teyzesi siz nasılsınız? cinsiyet tahmini ettimi dr unuz?

inan hep aklımdasınız ben hiç unutmadım o günleri hala aklıma geldikçe RAbbime şükrediyorum ki bize dayanma gücü vermiş sabır vermiş şimdi diyorum nası geçmiş onca zamn beklemişim o zorlukları atlatmışım.... inş gün gelicek geçmişe bakıp sende şükrediceksin kuzum .... RAbbim okadar büyükki ondan isteyip sabredeni hiç bırakmıyo.... bunu sen daha iyi bilirsin....Allah a şükür benim mide bulantım öyle fazla olmadı sadece ilk başlarda birazcık oluyodu ama geçti şükürler olsun sadece bu gün miden kötü biraz oda babamız sevmediğimiz bişey yedirde ondan azıcık karışıyo kontroller şimdiye kadar haftada birdi riskten dolayı ama bu hafta 10 atladık çarşamba gidicem nasipse :) ilk 3 ay sıkıntılı oluyo azıcak şöyleki mide bulantısı halsizlik uykusuzluk yavaş yavaş atlattım ben şimdilik bi sorun yok Rabbim nasip ederse....

hoşbulduk canım evet epeydir konuşamıyoruz iyi oldu çok şükür şimdilik gayet iyiyiz teyzesi siz nasılsınız? cinsiyet tahmini ettimi dr unuz?
ahahha yok kuzum yaa en son gittimizde 11+4 dük .. dedimki bu haftada çoğu arkadaş öğrenmiş bi tahmin yapabilir misiniz... benim şakacı dr %51 kız dedi ....benim bi atlayışım vardıki sorma ciddi ciddi söyledi zannetimm.... sonra oturup gülüştüler. eşimle....nasıl ceylin tekmeleri falan bi sağ bi sol :) aldın mı bişiyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…