Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

bilmez olur muyum O en büyük lütuf sahibi Ne yedinde miden kötü Baba nasıl baba ondada heycan var mı

bilmez olur muyum O en büyük lütuf sahibi Ne yedinde miden kötü Baba nasıl baba ondada heycan var mı
hahaha babacık biraz temkinli davranıyo:) fazla kaptırmıyo güya kendini :) sırf dr dedi diye yedirdi zorla şimdi adını demeyim belkim çok seversiniz canınız çeker :)
bide iğne yedim totodan oturamıyorum :):):):):) ne varsa annelere zaten abacıklar anca sevsin :)

hayırlısı canım sağlıklı-sıhhatli,anaya-babaya vatana-millete hayırlı evlatlar olsunlar da cinsiyetin ne önemi var ki?
bir gün gayet sakinken bir gün resmen parti veriyo benim kızım artık tekmeleri gayet güçlü hissediliyor canım
herşeyimiz hazır Allah'ın izniyle bi kızımız eksik onu bekliyoruz artık

ayy ne güzel maşşalh canım ya hayırlısıyla oda gelir inş :) o günleride görürsünüz canım:) ben busefer diyorum 8 aydan önce bişiy almam :) öbüründe erkenden yığmıştım :) peki dr ayrı bi tedevi uyguladımı tedbir amaçlı.... ben şimdilik her hafta iğne oluyorum....

inş. canım hamişler ve hamişliği bekleyenler hepimizde hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza alırız inş. bizde 7. aya girmeden hiçbişey almadık canım
dr um hiç ekstra bir tedavi uygulamadı canım sadece ilk 3 aya kadar her hafta kontrolümüz vardı sonra ayda 1 oldu şimdi de 2 haftada 1 gidiyoruz

inasan sık sık gitmeye alışıpta ara verince arıyo ya bizde yavaş yavaş açmaya başladık bakalım :) sağlıklı sıhatli alırsın kucağına inş :) darısı bize ve tüm evlat isteyen arkadaşların başına :)

canım bende çıkıyorum ya midem allak bullak bugğn azıcık dinleneyim :) yine gel özletme kendini olur mu iyi bakın kendinize :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bebeğim olsun çok istiyorum.benim prolaktin hormonum yüksek ilaç kullanıyorum bu ay umarım olur... allah hepimizin gönlüne göre versin :)

kızlar napıyınuz bakalım dun mevludumuz vardı bıka gundur yazamadım
şeyda dışındaa kımse benı anmamış ama olsun ne dıyelım buzın sedef ne zaman kan tstı yapıysunuz
bılelım şafak sayalım
suayım sanaa öle uzuldum kı anlatamam gecmış olsun cok

Kan testine gerek kalmaz gibi canımadet sancıları bastırdı banaeli kulağında.

Kızlar bişey sorcam.bana tuhaf gelen bi durum var.ben ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum.15 te aşılama yapıldı.ama doktor yumurtalara bakmadı catlamışmı diye.bakması gerekmezmiydi

öle oldu herlde kuzum bende diyom kimsee yok sıkıldım diye..meğer gizliden burdymışsın .anladım cnm belim ağrıyo diyince baktım girmedin dedim uyusun garibim..paşam napo bakim..sen arada sor ona bakalım ne tepki vero..sonucunu öğrencez cuma günü..o tekmeler negatifmi pozitifmid
Kesinlikle allaha isyan etmiyorum canım herşeyin zamanını o bilir ama canım yanıyo artık hiç görmediğim bebeğimi özlüyorum...
sennn sennn var ya yedin beni yedinnnnn
kızz dur hele adetten 1 hafta sonra belirtiler başlar ne iston.kusmakmı iston...bak ağlamkta belirtileri işte...siz hamile kalın.o kadar çok istomki..size çektirceklerimi yapabilmek içinnn
önemli değil cnm da neden değişti adet tarhn onu anlamdım cnm...
kaşlarımı bıyığımı aldım.alırken çok acıdı(ben adetime yakın kaşlarımı alırken acır hep
bu ara havalar soğuk kesin adet olcam bende aynı o hesaba geldi kuzum seninkiii
offff banane banane işte çabuk gelin buraya
bende çok bekliyom kzuzum ama ben varkende bak kimsecikler yokkk
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bebeğim olsun çok istiyorum.benim prolaktin hormonum yüksek ilaç kullanıyorum bu ay umarım olur... allah hepimizin gönlüne göre versin :)
rabbim sanada en yakın zamnda versin kzucum..aratmasın.ağlatmasın seni rabbim
ayy cnm benim aramam mı seni anmam mı seni..canm benimmbu bacılar kopmuş icene kuzumm..rabbim onlara versinki bu ay benim olmazsa benii hepinizz çekiceksinizz...ben şimdi sadece kalbimin çok hızlı çarpmasına nefesimin darlmasına ve hecanımla uğrşıyom.cuma günü ne olck bilmiyorum..düşünmememk için zor tutyom kenimi ama yok olmuyor olmuyorrr..ağlamıcam.ama bilonmu songülüm içimdeki ses bu ay benim çok üzülcemi söylüyorr
Kan testine gerek kalmaz gibi canımadet sancıları bastırdı banaeli kulağında.
senn normalde adet günün 26 kasım mı kuzum
Kızlar bişey sorcam.bana tuhaf gelen bi durum var.ben ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum.15 te aşılama yapıldı.ama doktor yumurtalara bakmadı catlamışmı diye.bakması gerekmezmiydi
çatlama iğnesi vurdumu cnm..??benmkide bakmıyor bu ay neden bilmiyorum..her doktor bakmıyor.ama sana vuruldu diye hatrlıyom ben

kızz dur hele adetten 1 hafta sonra belirtiler başlar ne iston.kusmakmı iston...bak ağlamkta belirtileri işte...siz hamile kalın.o kadar çok istomki..size çektirceklerimi yapabilmek içinnn

ahh ALLAHIMM Herkese nasip etsin çok bekletmesinn herkes hamişş kalsın ALLAHIM hayırlısını nasip etsinn
ay benim aglamma artık normal oldu aglamadım mı bi anormallik bekliyorum benn
herseye aglıyorumm ayy aslanda komedi gibii yaa

olsun cnm sabır çek valla.bende 1 tanecik yumurta oluştu 1 yıllın sonunda onun sevincini yaşıyom.tutmıcanı bile bilee.allh bize sabır şifa versin kuzum ama o kadarda ağlam ayazık sana (diyene bak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…