inan hep aklımdasınız ben hiç unutmadım o günleri hala aklıma geldikçe RAbbime şükrediyorum ki bize dayanma gücü vermiş sabır vermiş şimdi diyorum nası geçmiş onca zamn beklemişim o zorlukları atlatmışım.... inş gün gelicek geçmişe bakıp sende şükrediceksin kuzum .... RAbbim okadar büyükki ondan isteyip sabredeni hiç bırakmıyo.... bunu sen daha iyi bilirsin....Allah a şükür benim mide bulantım öyle fazla olmadı sadece ilk başlarda birazcık oluyodu ama geçti şükürler olsun sadece bu gün miden kötü biraz oda babamız sevmediğimiz bişey yedirde ondan azıcık karışıyo kontroller şimdiye kadar haftada birdi riskten dolayı ama bu hafta 10 atladık çarşamba gidicem nasipse :) ilk 3 ay sıkıntılı oluyo azıcak şöyleki mide bulantısı halsizlik uykusuzluk yavaş yavaş atlattım ben şimdilik bi sorun yok Rabbim nasip ederse....
kaderr sen de hoşgeldinn.... eskiler toplandı bu akşam desenize bayadır görşemediklerim geliyo şansıma ....hayırlı akşamlar canım hoşgeldin bu hamileler arasında dilek tutayım bari Sizlerde boş durmayın yaa bana dua edin
hahaha babacık biraz temkinli davranıyo:) fazla kaptırmıyo güya kendini :) sırf dr dedi diye yedirdi zorla şimdi adını demeyim belkim çok seversiniz canınız çeker :)bilmez olur muyum O en büyük lütuf sahibi Ne yedinde miden kötü Baba nasıl baba ondada heycan var mı
ahahha yok kuzum yaa en son gittimizde 11+4 dük .. dedimki bu haftada çoğu arkadaş öğrenmiş bi tahmin yapabilir misiniz... benim şakacı dr %51 kız dedi ....benim bi atlayışım vardıki sorma ciddi ciddi söyledi zannetimm.... sonra oturup gülüştüler. eşimle.... nasıl ceylin tekmeleri falan bi sağ bi sol :) aldın mı bişiyler....
ayy ne güzel maşşalh canım ya hayırlısıyla oda gelir inş :) o günleride görürsünüz canım:) ben busefer diyorum 8 aydan önce bişiy almam :) öbüründe erkenden yığmıştım :) peki dr ayrı bi tedevi uyguladımı tedbir amaçlı.... ben şimdilik her hafta iğne oluyorum....hayırlısı canım sağlıklı-sıhhatli,anaya-babaya vatana-millete hayırlı evlatlar olsunlar da cinsiyetin ne önemi var ki?
bir gün gayet sakinken bir gün resmen parti veriyo benim kızımartık tekmeleri gayet güçlü hissediliyor canım
herşeyimiz hazır Allah'ın izniyle bi kızımız eksik onu bekliyoruz artık
ayy ne güzel maşşalh canım ya hayırlısıyla oda gelir inş :) o günleride görürsünüz canım:) ben busefer diyorum 8 aydan önce bişiy almam :) öbüründe erkenden yığmıştım :) peki dr ayrı bi tedevi uyguladımı tedbir amaçlı.... ben şimdilik her hafta iğne oluyorum....
inasan sık sık gitmeye alışıpta ara verince arıyo ya bizde yavaş yavaş açmaya başladık bakalım :) sağlıklı sıhatli alırsın kucağına inş :) darısı bize ve tüm evlat isteyen arkadaşların başına :)inş. canım hamişler ve hamişliği bekleyenler hepimizde hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza alırız inş. bizde 7. aya girmeden hiçbişey almadık canım
dr um hiç ekstra bir tedavi uygulamadı canım sadece ilk 3 aya kadar her hafta kontrolümüz vardı sonra ayda 1 oldu şimdi de 2 haftada 1 gidiyoruz
canım bende çıkıyorum ya midem allak bullak bugğn azıcık dinleneyim :) yine gel özletme kendini olur mu iyi bakın kendinize :)
tmm canım çarşamba nasipse akşam burdayız :) benim kntrol akşam yanlız 9 10 gibi olurum burda kısmetse ii bak kendine :)tamam canım dinlenin :) Allah' a emanet olun çarşamba bizimde kontrolümüz var haberleri paylaşırız
kızlar napıyınuz bakalım dun mevludumuz vardı bıka gundur yazamadım
şeyda dışındaa kımse benı anmamış ama olsun ne dıyelım buzın sedef ne zaman kan tstı yapıysunuz
bılelım şafak sayalım
suayım sanaa öle uzuldum kı anlatamam gecmış olsun cok
Kızlar bişey sorcam.bana tuhaf gelen bi durum var.ben ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum.15 te aşılama yapıldı.ama doktor yumurtalara bakmadı catlamışmı diye.bakması gerekmezmiydi
öle oldu herlde kuzum bende diyom kimsee yok sıkıldım diye..meğer gizliden burdymışsınBenim hamile kalmadan önce çatlağım filan yoktu zaten çiroz gibi bişeydim. Hamileliğin 4. Ayından itibaren doktor bana fito diye bi krem yazdı düzenli olarak onu kullandım karnımda bu zamana kadar toplasan 5 kere anca sürmemişimdir. Yani yemedim içmedim kremlendimbu arada 18-19 fılan kilo aldım bu zamana kadar ama işin kötü tarafı ben sadece karnıma sürdüm kalçama hiç sürmedim karnımda çizik yok ama kalçam felaket durumda tren yolu gibi olmuş haritaya dönmüşüm resmen yani velasıl kızlar hamıle kalınca mutlaka kremlenin krem sürülmediği acayip çatlıyOrsun. Benim kullandığım fito kremi devlet karşılıyo haberiniz olsun
Aaa o ne biçim cümle öylekızdım şimdi. Daha batına bile var ama senin söylediğin şeyLere bak. Rabbim kimseye aratmasın gerçekten ne kadar zor bi süreç olduğunu bende biliyorum ama böyle konuşuyonya allahın gücüne gidecek diyemkorkuyorum sonuçta doğumu ölümü ve evliiği ben belirlerim demiş. Rabbim farkında olmadan isyan etmekten korusun bizleri. Sakın yanlış anlama beni neler yaşadığını neler hissettiğini az çok bende biliyorum ama ne olur bu kadar karamsar olma. Sonuçta rabbimin ol demesiyle herşey oluyo.
Anaaaa ben geldim ama sen gittin hatta ben geçmişimokurken aktiftin. Sanırım ben biraz uyuştum geçmiş bitene kadar çıkmışsın neyse canım nasıp değilmiş. Bu arada dün akşam giremedim uzandım öyle kalmışım sırtım belim çok ağrıyordu gözüm pc yi görmedi açıkçası sakın yanlış anlama lütfen
sennn sennn var ya yedin beni yedinnnnnKesinlikle allaha isyan etmiyorum canım herşeyin zamanını o bilir ama canım yanıyo artık hiç görmediğim bebeğimi özlüyorum...
kızz dur hele adetten 1 hafta sonra belirtiler başlar ne iston.kusmakmı iston...bak ağlamkta belirtileri işte...siz hamile kalın.o kadar çok istomki..size çektirceklerimi yapabilmek içinnnah kıslar o kadar kötüyüm kü anlatamm bu hapın sersemligii bidee neden belirti yok die herseye aglıyorum bagırıyorum tutmadı diyorum annem her gün geliyor sen iş yapma dio kocam da öle nefesim kesiliyor bazen ilk asılamada olacak die birsey yok ama ben tüp bebek den çok korkuyorum amaliat haneye bi daha girmeye çok korkuyorum ben
önemli değil cnm da neden değişti adet tarhn onu anlamdım cnm...Ben geldim cadılar bakıyomda kimse yok Niye ki acaba Bu arada gecmişi okudumda biraz Suay bebeğini kaybaetmiş Rabbim sabır versin ya Gönlünü ferahlatsın
Sedefte uçmuş baya Ne biçim cümleler kulanmış ya Derin derin nefes al Bazen insanın kendine gelmesi için 1 dk bile yeterli oluyo
,
Berrinimde kendini yalnız hissetmiş sanırım gel konuşalım canım benim
Veee Şeydacım yeni bir adet günü belirlendi adet tarihim 19 kasım bat 20 aralık canım kaydedebilir misin kusura bakma o kadar uğraştın sana ikinci iş çıkardım
bu ara havalar soğuk kesin adet olcam bendekaşlarımı bıyığımı aldım.alırken çok acıdı(ben adetime yakın kaşlarımı alırken acır hep
bende çok bekliyom kzuzum ama ben varkende bak kimsecikler yokkkoffffbanane banane işte çabuk gelin buraya
rabbim sanada en yakın zamnda versin kzucum..aratmasın.ağlatmasın seni rabbimmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bebeğim olsun çok istiyorum.benim prolaktin hormonum yüksek ilaç kullanıyorum bu ay umarım olur... allah hepimizin gönlüne göre versin :)
ayy cnm benim aramam mı seni anmam mı seni..canm benimmbu bacılar kopmuş icene kuzumm..rabbim onlara versinki bu ay benim olmazsa benii hepinizz çekiceksinizz...ben şimdi sadece kalbimin çok hızlı çarpmasına nefesimin darlmasına ve hecanımla uğrşıyom.cuma günü ne olck bilmiyorum..düşünmememk için zor tutyom kenimi ama yok olmuyor olmuyorrr..ağlamıcam.ama bilonmu songülüm içimdeki ses bu ay benim çok üzülcemi söylüyorrkızlar napıyınuz bakalım dun mevludumuz vardı bıka gundur yazamadım
şeyda dışındaa kımse benı anmamış ama olsun ne dıyelım buzın sedef ne zaman kan tstı yapıysunuz
bılelım şafak sayalım
suayım sanaa öle uzuldum kı anlatamam gecmış olsun cok
senn normalde adet günün 26 kasım mı kuzumKan testine gerek kalmaz gibi canımadet sancıları bastırdı bana eli kulağında.
çatlama iğnesi vurdumu cnm..??benmkide bakmıyor bu ay neden bilmiyorum..her doktor bakmıyor.ama sana vuruldu diye hatrlıyom benKızlar bişey sorcam.bana tuhaf gelen bi durum var.ben ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum.15 te aşılama yapıldı.ama doktor yumurtalara bakmadı catlamışmı diye.bakması gerekmezmiydi
kızz dur hele adetten 1 hafta sonra belirtiler başlar ne iston.kusmakmı iston...bak ağlamkta belirtileri işte...siz hamile kalın.o kadar çok istomki..size çektirceklerimi yapabilmek içinnn
ahh ALLAHIMM Herkese nasip etsin çok bekletmesinn herkes hamişş kalsın ALLAHIM hayırlısını nasip etsinn
ay benim aglamma artık normal oldu aglamadım mı bi anormallik bekliyorum benn
herseye aglıyorumm ayy aslanda komedi gibii yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?