Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
olsun cnm sabır çek valla.bende 1 tanecik yumurta oluştu 1 yıllın sonunda onun sevincini yaşıyom.tutmıcanı bile bilee.allh bize sabır şifa versin kuzum ama o kadarda ağlam ayazık sana (diyene bak )

belki tutar billiolmas allahım istersee nasip olur
ne güsel demişsin elde diil işdee amma çok parçalioz hırpalıyoz kendimizi napalım
öle böle zaman geciyor işdee allahım sabrını veriyorr

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yazılanları okudukça kimi zaman ağlıyor, kimi zaman oleyy diye bağırıp seviniyorum. (Bebiş haberleri duyunca)Kendimden bahsedeyim ben 41 yaşındayım. 2000 yılında bir kızım oldu. 8aylık evliydim ne yumurtlama günü ne başka bir takip yaptırmadım. Çok sevindik tabii ama bebek bakmak zor iş, maddi manevi zor günler geçirdik. Ben çalışan bir anneydim o yüzden de 2. bebek konusunda hep Allah buna uzun ömür versin dedik. Ama gel gör ki 39 yaşına geldiğimde bebek kokusu duymaya başladım. Tamam dedik bebek istiyoruz. Korunmayı bıraktık aaa bebek yok hamile değilim. Yumurtlama günü mü adet günlerini mi sayacam yok artık bunca yıl itinayla korunduk meğer öyle kolay değilmiş. 40 yaşıma 3 ay kala hamile kaldım hem de nasıl bir hafta göğüslerim şiş gezip test yaaptıracağım gün adet günümdü zaten normal 3 gün süren kanama hımm bu ay da yok derken 5 gün sonra sabah baş dönmesiyle acile gidip hamile olduğumu öğrendim. Değer 17 iki gün sonra katladı neyse uçuyorum tabii ama 9 haftalıktı kalp atışı durdu ve aldırmak zorunda kaldım. ( Tamam dedik biz geç kaldık doktor da yaşa bağlı olabilir dedi. Ama arkadaşlar bitiremiyorum kafamda öyle pişmanım ki neden 2.yi yapmadım çocuğuma bu dünyada bir kardeşten değerli ne bırakabilirdim. Şimdi korunmuyoruz ama bilirsiniz işte sürekli kafamda bu adetim gelene kadar tüm belirtiler, sonra adet geçince bile acaba yine öyle mi oldu Allahım bazen acaba hayırlısı bu bak bir çocuğum var Alllah isteyenlere versin bazen bu sitede yazılanları okuyunca Alahım bu arkadaşa ver önce bile diyorum diyorum diyorum da şımarıklık demeyin bak bir sürü genç bebek istiyor senin var demeyin aslında bunları ben kendime diyorum kızıyorum hergün bebek isteyen hiç çocuğyu olmamış insanlara dua ediyorum Allahım kafamdan çıkar bu düşünceyi diyorum. Hep kızımı büyütürken yaşadığımız zorlukları düşünüyorum. Hani vazgeçeyim diye ama nafile enerjim artıyor 5 çocuğa aynı anda bakabilecek gibiyim işte böyle ben de sizlerle burada yazışmak sizinle paylaşmak istiyorum belki paylaşmak beni rahatlatacak eşim bu konuda herşeyin hayırlısı senin sağlığın bozulmasın diyor çocuk ister ama öyle benim gibi içinde büyüttüğünü sanmıyorum olursa olur diyenlerden başınızı şişirdim kusura bakmayın kızlar...

ALLAHIM kızına saglıklı bi ömür nasip etsin bilmiyorum ama benim düşüncem bende isterim iki tane üç tane evladım olsun ama olmayınca olmuyor işde suan bi tane olsun ALLAHIM saglıklı sıhatlı nasip etsin dua ediyorum napalım belki de kısmetinde tek evlat var
nasip ama olmaması daha zorr
TABİİKİ DE kardeş kadar hayat da güsel birsey yok ama nasip olması gerekseydii bi şekilde olur du siprel korunup hamile kalanları bile biliyoruz bu topinkdee nasipse elbet ALLAHIM nasip eder ben buna inanıyorum..

Son düzenleme:
belki tutar billiolmas allahım istersee nasip olur
ne güsel demişsin elde diil işdee amma çok parçalioz hırpalıyoz kendimizi napalım
öle böle zaman geciyor işdee allahım sabrını veriyorr
belkide cnm bilemyiz ama inan içim bir tuaf bu ay çok üzülcem sanki öel diyorum.rabbimden her şeyin hayırlısını istyorum sadece

allh kızına uzun ömür sağlık versin cnm..olmyınca olmuyor.3 5 ne farkeder istedn an olsun istyorsun ve olmuyor.erkkler öle.benim eşimde istyor ama olmazsa olmazsın diyor.ama biliyorum tanıyorum onu

belkide cnm bilemyiz ama inan içim bir tuaf bu ay çok üzülcem sanki öel diyorum.rabbimden her şeyin hayırlısını istyorum sadece

ALLAHIM gönlüne göre versin canımm inş için deki o tuhaflık yanıltır da senii çok sevinirsin hakkımız da hayırlısıı.

of ya offf yine olmadi adetim bu ay erkenden geldi ve benim umutlanmama bile firsat vermedi neyse benim sat 25 kasim bat 21 aralik. Arkadaslar ben bu ay asilama icin adetin 2. gunu dra gidecektim simdi biraz kararsiz kaldim gitsem mi gitmesem mi diye 1 ay daha beklesem mi bilemiyorum bana bi akil bi fikir verin esimin degeri zaten kotu beklememe sebep de yok bilemedim yaaa

Son düzenleme:
ALLAHIM gönlüne göre versin canımm inş için deki o tuhaflık yanıltır da senii çok sevinirsin hakkımız da hayırlısıı.
aminn kuzumm aminnn inşallhh...

ay cnm neden gtmek istemyon bi git doktr der sana ztn...yarın git sen ben diyim sana..yeni ayın yeni umutla dolsun kuzucum

aminn kuzumm aminnn inşallhh...

ay cnm neden gtmek istemyon bi git doktr der sana ztn...yarın git sen ben diyim sana..yeni ayın yeni umutla dolsun kuzucum

cok sagol canim INSALLAH , evet sanirim gidicem bekle bekle artik cokk yiprandim RABBIM nasip etsin INSALLAH, 2012de olmadi ama INSALLAH 2013te anne olalim hepimiz listede sadece 9 kisi kalmis, bu arada canim 2013te topikin adini degisecek misin 2013e?

topin adı değişir ya da yeni topik açılır artık biz seçeriz onu.hem yeni topikle yeni arkadşlrımızda olur.kız dur hele yeni batın 21 aralık.belki hamile kalırsın..daha batı 2013 olan yok.olursa ozamn düşünürüz belki hepimiz bir son dakka gölü atarız yada 2013 umdut olr

merhabaa kızlarrr bende gecen sene bebişim için yanıp tutuşuyodum ama sabredin ınsan umıdını yıtırebılıyor ama ummadıgınız bı anda o çizgiyi görmek dünyalara bedel.o an çok özel ve ben o anı önceeeee tek başıma yaşak ıstedım ve test yaparken yalnızdım sevıncımı once kendım yaşadım zıplayamadım bebişime zarar vermemek ıcın ama çok zıplamak ıstedım :) sonra eşimle ve yakınlarımla sevıncımı paylaştım umudunuzu yıtırmeyın ama tedbrınızıde alın asla yerınızden kalkmayın(tuvaletınızı once yapın) orta yukseklıkte bır yastık belınızde dursun uyudugunuzda yastık kayar zaten onemlı degıl.ve ennn onemlısı stres olmamak olmuyo olacakmı olduuumuu demek olmamasına neden oluyo ben yeter olmasın napım kısmet nezamansa ozaman olur dedıgım ayda oldu ve son olaraktaaa sakın gün ayarlaması yapmayın adetın 12.14.16. günleri dıye bısey yok tutmuyo yanı o yöntem yani yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor

canim INSALLAH, 9 kisi ayni ayda gol atarsa ohhh sevincten ucarim her halde ))))

her şey nasip kısmet işi ttalım yaa..ben öle çok saldığım zamnlar oldu ama ozamnda olmadı.hesp kitap işinide bırktım.bu ay ilk defa uzun süredir 1 tane yumurtam oluştu.rabbm sevncimin sonunda getrsn inşallh

AMIN canim INSALLAH bu ay bizi sevindirirsin RABBIM nasip etsin

benim adetim bitti ve vajinal mantar sikayetlerim yine ortaya cikti sanirim adetliyken sikayetler kayboluyor.
ben banyomu yapayim yine kremimi süreyim. tekrar bi doktora glörüneyim yarin sabah.
dün gece 4bucuga kadar yatakta kivrandim kasintidan ve yanmaktan. kasimamak icin zorladim kendimi.
Rabbim yardim etsin hepimize Insaallah

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin Insaallah sizlere.

ben gideyim bi abdest alayim tekrardan gelirim Insaallah

ayy cnm allh yardımcın olsun.o çok kötü bir şey ya..ne diimki..fitil kulln benim antibiyotik fitil ve1 hap ve kremle anca düzeldi..hiç nemli bırkma orayı..iç çamşırını ütüle kuzucumm

zeynep bizi unutmuyorsun değil mi canım Bizde bu duyguları yaşamyı çok arzu ediyoruz bizede dua et emi canım
fana ben bişeylere sahip olunca önce şükreder sonra olmak isteyenler için Rabbıme el açarım onun için sizi asla unutmam sız benım bu kulupdeki ilk dostlarımsınız

Ewet canım catlatma iğnesi oldum adet tarihimde 26kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…