Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ewet canım yarın adet tarihim ama aşılama geciktirirmiki adeti???

benim bildiyim yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunur eger asilaman 15 kasimda olduysa senin adet tarihin en gec 29 kasim , sen en iyisi 29u kan testi ver garanti olsun INSALLAH hayirli haberlerini yazarsin bize

Son düzenleme:

Teşekkürler buzin iyi dilek ve duaların için, tabikii kısmet ama bilirsin işte bir umut peşinde koştuğumuz, senin ilk bebek herhalde sabırla beklediğin, umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız. Senin için dua edicem.

Umarım en kısa zamanda bebek haberini alırız. Senin için de dua edicem. İyi dilek ve duaların için teşekkürler.

benim bildiyim yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunur eger asilaman 15 kasimda olduysa senin adet tarihin en gec 29 kasim , sen en iyisi 29u kan testi ver garanti olsun INSALLAH hayirli haberlerini yazarsin bize

Ama canım önceki aylardaki adet tarihime göre hesaplayınca yarın oluyo adetim..

Yani canım 25 yada 26 günde adet oluyorum.en son 1 kasımda adet olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…