sedef yarın bellı oluyomu yanı
ewet canım yarın adet tarihim ama aşılama geciktirirmiki adeti???
ewet canım yarın adet tarihim ama aşılama geciktirirmiki adeti???
ALLAHIM kızına saglıklı bi ömür nasip etsin bilmiyorum ama benim düşüncem bende isterim iki tane üç tane evladım olsun ama olmayınca olmuyor işde suan bi tane olsun ALLAHIM saglıklı sıhatlı nasip etsin dua ediyorum napalım belki de kısmetinde tek evlat var
nasip ama olmaması daha zorr
TABİİKİ DE kardeş kadar hayat da güsel birsey yok ama nasip olması gerekseydii bi şekilde olur du siprel korunup hamile kalanları bile biliyoruz bu topinkdee nasipse elbet ALLAHIM nasip eder ben buna inanıyorum..
belkide cnm bilemyiz ama inan içim bir tuaf bu ay çok üzülcem sanki öel diyorum.rabbimden her şeyin hayırlısını istyorum sadece
allh kızına uzun ömür sağlık versin cnm..olmyınca olmuyor.3 5 ne farkeder istedn an olsun istyorsun ve olmuyor.erkkler öle.benim eşimde istyor ama olmazsa olmazsın diyor.ama biliyorum tanıyorum onu
e cnm yarın test yapıyosaun o zaman degılmı
bence gecıktırmez cnm
benim bildiyim yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunur eger asilaman 15 kasimda olduysa senin adet tarihin en gec 29 kasim , sen en iyisi 29u kan testi ver garanti olsun INSALLAH hayirli haberlerini yazarsin bize
benim bildiyim yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunur eger asilaman 15 kasimda olduysa senin adet tarihin en gec 29 kasim , sen en iyisi 29u kan testi ver garanti olsun INSALLAH hayirli haberlerini yazarsin bize
Yok canım test günü perşembe günü.tam 14 gün olacak aşılama olalı perşembe günü.ama adet günüm yarın
hey kanak yıllar sonra aramızdasın nbrsın
kankam yıllar derken.....
kankam bana yllar geldı lısteye baktınmı 9 kışı kaldı
cnm ben ıdrarı bıle 3 gun kala yaptın yarın yapabılırsın kı kanı
Ne yaptım kız neden süperim anlamadımelifim supersın ya
elifffff hadi tanışalımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?