Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

haha bugun nesrınde öle yaptı gunduz sonra bu saat oldu da aramadı
anlaştınızmı ne
cnm hemen geldın ya ondan uper dedım

hahahhaha elifcim eymen çınar hayırlı olsun diyelim mi ay sevindirik oldummm birden.....

elif cnm anlat bakalım neler oldu drd abugun konuşamdık

Gittim işte herşey yolunda dedi son gittiğimden beri 700 gram almış tabi bana az geldi biraz geçen ay 1 kilo almıştı ben tersine gidiyom sanırım yine ilerde ama ne ne bileyim işte bana az geldi doktor normal aldığı kilo dedi boyunu söylemedi bende sormayı unuttum geçi sormadan söylerdi ama oda unuttu sanırım nst ye girdim ondada her şey normal doğumu nasıl istediğimi filn sordu işte bende siz ne derseniz o dedim. 37. Haftada yani 2 hafta sonra çağırdı öyle işte

ah canım ya allah kolaylık versin bende sen böyle yazınca birden eskiye döndüm benimki 2 aylık oldu yaa....

haha bugun nesrınde öle yaptı gunduz sonra bu saat oldu da aramadı
anlaştınızmı ne
cnm hemen geldın ya ondan uper dedım
Ahaha bu gün senin şnsın yok sanırım arayan konuşamadan kapatmış baksana

hahahhaha elifcim eymen çınar hayırlı olsun diyelim mi ay sevindirik oldummm birden.....

Bakalım canım yaaa daha kesin değil. Eymeni zaten istiyordum benimki ikinci isim arayışına girdi onu söyledim beğenmedi bunu söyledim beğenmedi. Kk da koyn yokmu dedi bende var eymen çınar koydu dedim aaa güzelmiş dedi birden sonrada bi kaç kez eymen çınar diye seslenmeye başladı ama hala 2. İsimi arıyo bulamazsa aklına yatan biley sanırım ya sadece eymen koyacak yada eymen çınar kısaca hikayemiz bu

aa hoşgeldın cnm nasılsın bakım

Gerçi daha yarım anne sayılırım ama ben iyiyim sen nasılsın canım görüşmeyeli
şükürler olsun teyzeleri şimdilik iyiyiz bakalım çarşamba dr kntrl var inş ondan sonra daha iyi olcaz bakalım :):):) songül duble anne ee Rabbimin izniyle seninde az kaldııı ben ne yapayım yaa daha bi dünya yolum war :)

cnm benım maşalla ıyı bebiş ya
ay 37 hafta dıyınce tuhaf oluyo bı an
nst cok sıkıcı gelmıştı bana cnm ya
ay bu arada normalmı doğurcan ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…