Ne yaptım kız neden süperim anlamadım
Yaa senle konuşurken görümcem geldi bi müddet gitmedi sonra osman geldi o gelir gelmez evden çıktık anneme gittik o yüzden arayamadim
Tanışalım yavrumben elif 27 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ne yaptım kız neden süperim anlamadım
Yaa senle konuşurken görümcem geldi bi müddet gitmedi sonra osman geldi o gelir gelmez evden çıktık anneme gittik o yüzden arayamadim
Tanışalım yavrumben elif 27 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
haha bugun nesrınde öle yaptı gunduz sonra bu saat oldu da aramadı
anlaştınızmı ne
cnm hemen geldın ya ondan uper dedım
al işte çok uyudu sanki bizimki mızırdanmaya başladı kızlar nerdesiniz bak çıkacam haa çok durdum
aşk olsun songülüm aradım ya kızzzz
Ne biliyim canım ya hiç umutlanmak istemiyom valla sanki her an adet olcam hissi var kasıklarımda.bide kuyruk sokumum ağrıyo:)adet olmaya yakın hep agrır
elif cnm anlat bakalım neler oldu drd abugun konuşamdık
sat babasına ay ben aldım kucagıma yazıyom kanka
Gittim işte herşey yolunda dedi son gittiğimden beri 700 gram almış tabi bana az geldi birazgeçen ay 1 kilo almıştı ben tersine gidiyom sanırım yine ilerde ama ne ne bileyim işte bana az geldi doktor normal aldığı kilo dedi boyunu söylemedi bende sormayı unuttum geçi sormadan söylerdi ama oda unuttu sanırım nst ye girdim ondada her şey normal doğumu nasıl istediğimi filn sordu işte bende siz ne derseniz o dedim. 37. Haftada yani 2 hafta sonra çağırdı öyle işte
Ahaha bu gün senin şnsın yok sanırım arayan konuşamadan kapatmış baksanahaha bugun nesrınde öle yaptı gunduz sonra bu saat oldu da aramadı
anlaştınızmı ne
cnm hemen geldın ya ondan uper dedım
hahahhaha elifcim eymen çınar hayırlı olsun diyelim mi ay sevindirik oldummm birden.....
ah canım ya allah kolaylık versin bende sen böyle yazınca birden eskiye döndüm benimki 2 aylık oldu yaa....
ohh maşallah annecikler toplanmışş..... nbrsiinizz kuzular.... :)
ohh maşallah annecikler toplanmışş..... nbrsiinizz kuzular.... :)
aa hoşgeldın cnm nasılsın bakım
şükürler olsun teyzeleri şimdilik iyiyiz bakalım çarşamba dr kntrl var inş ondan sonra daha iyi olcaz bakalım :):):) songül duble anne ee Rabbimin izniyle seninde az kaldııı ben ne yapayım yaa daha bi dünya yolum war :)Gerçi daha yarım anne sayılırım amaben iyiyim sen nasılsın canım görüşmeyeli
Gittim işte herşey yolunda dedi son gittiğimden beri 700 gram almış tabi bana az geldi birazgeçen ay 1 kilo almıştı ben tersine gidiyom sanırım yine ilerde ama ne ne bileyim işte bana az geldi doktor normal aldığı kilo dedi boyunu söylemedi bende sormayı unuttum geçi sormadan söylerdi ama oda unuttu sanırım nst ye girdim ondada her şey normal doğumu nasıl istediğimi filn sordu işte bende siz ne derseniz o dedim. 37. Haftada yani 2 hafta sonra çağırdı öyle işte
şükürler olsun teyzeleri şimdilik iyiyiz bakalım çarşamba dr kntrl var inş ondan sonra daha iyi olcaz bakalım :):):) songül duble anne ee Rabbimin izniyle seninde az kaldııı ben ne yapayım yaa daha bi dünya yolum war :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?