kuzum her halukarda yani normalde olsa sezeryanda çatı muayenesi yapılıyomu ... nasıl yapılıyo biliyo musun ....cnm benım maşalla ıyı bebiş ya
ay 37 hafta dıyınce tuhaf oluyo bı an
nst cok sıkıcı gelmıştı bana cnm ya
ay bu arada normalmı doğurcan ne
kuzum her halukarda yani normalde olsa sezeryanda çatı muayenesi yapılıyomu ... nasıl yapılıyo biliyo musun ....
geçen haftaki dalgasından sonra ben sormm daha o söylesinay cınsıyetı söyllermıkı
hoşgeldinnn nasılsınız bakalım :)bende geldimmmmmmmmm
yapma yaa ayy öbründe de son gün yaptı bana uyuz hemşire canım çıktı sandım nese ben drye söylerim çokta şart değilse yapmasın .... geçen birileri abuk subuk şeyler anlttıda doğum diyince aklıma geldi.....ben ıkı gebelıktede olmadım cnm
cnm nasıl yapıldına gelınce parmakla
Canım cidden zaman geçiyo nasıl geçtiğini anlamıyon bile ayyy rabbim sağıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin işallah tabi önce bana sonra sanaşükürler olsun teyzeleri şimdilik iyiyiz bakalım çarşamba dr kntrl var inş ondan sonra daha iyi olcaz bakalım :):):) songül duble anne ee Rabbimin izniyle seninde az kaldııı ben ne yapayım yaa daha bi dünya yolum war :)
cnm benım maşalla ıyı bebiş ya
ay 37 hafta dıyınce tuhaf oluyo bı an
nst cok sıkıcı gelmıştı bana cnm ya
ay bu arada normalmı doğurcan ne
Canım cidden zaman geçiyo nasıl geçtiğini anlamıyon bile ayyy rabbim sağıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin işallah tabi önce bana sonra sanaayy ne bencilce bi dua oldu bu böyle ama topikte doğum sırası bende. Benden önce doğurma şansın yok ondan dedim
Ben sıkılmadım zaten osman yanımdaydı sağolsun hep güldürdü beni kalp atişı yavaşlayıncada hızlanınca da kızıyodu bebişezaten 15 durdum bide benim elime düğme filan vermediler hareket ettiğinde bamak için
Yawww bilmiyom keske sezeryan taraftarı olduğumu çıtlatsaydım doktora ama isteğe bağlı sezeryan yazar diye korktum bi an ne yalan söylüyeyim. Malum zorunlu sezeryan 550 isteğe bağlı sezeryan 1850 gelde iste
ay cınsıyetı söyllermıkı
bende geldimmmmmmmmm
Canım cidden zaman geçiyo nasıl geçtiğini anlamıyon bile ayyy rabbim sağıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin işallah tabi önce bana sonra sanaayy ne bencilce bi dua oldu bu böyle ama topikte doğum sırası bende. Benden önce doğurma şansın yok ondan dedim
Ben sıkılmadım zaten osman yanımdaydı sağolsun hep güldürdü beni kalp atişı yavaşlayıncada hızlanınca da kızıyodu bebişezaten 15 durdum bide benim elime düğme filan vermediler hareket ettiğinde bamak için
Yawww bilmiyom keske sezeryan taraftarı olduğumu çıtlatsaydım doktora ama isteğe bağlı sezeryan yazar diye korktum bi an ne yalan söylüyeyim. Malum zorunlu sezeryan 550 isteğe bağlı sezeryan 1850 gelde iste
geçen haftaki dalgasından sonra ben sormm daha o söylesinikili tstimiz var ultrsn görede 13+1 olucaz söyler inş :)
hoşgeldinnn nasılsınız bakalım :)
yapma yaa ayy öbründe de son gün yaptı bana uyuz hemşire canım çıktı sandım nese ben drye söylerim çokta şart değilse yapmasın .... geçen birileri abuk subuk şeyler anlttıda doğum diyince aklıma geldi.....
eet hem çok gıcık hemde zor yani zaten hamilesin canın çok acıyo ee sancımda vardı maşallah hemşirenin elidehadı ya zormuydu hıc sevmem öle muayneyı ıyyyyyy
ayyy pijamaklarını yerim onun ben yaaa bigünde öyle fotolarını çek yolla bize songüll :) ısır çirkinn bacaklarından maşallah subhanallahkızlar aras beyımızın pıjamalrı falan gıydıreyım uyku zamanı göruşuruz yıne öptum cok
Amin canım işallah tabi canım normalde isteğe bağlı sezeryan yasak nırmal doğum yapabiliyorken hayır ben illaki sezeryan olucam dersen bi zahmet faturayı öde diyorlarayy Rabbim herkeze vakitli doğum versin kuzum herkes hayırlısıyla vakti saati gelince alsın kucağına inş :) bide sezeryanın isteği zorunlusumu var ya daha neler :):) ayrı ayrı para alınır mı ölee daha neler öğrencem bakalıminş ömürü gördük :)arasımızı gördük :)bi nilin kini göremedik gerçi hbr bile alamadım daha ondan ama :) inş az kaldı seninde fotolarını koyman yakın Allahın izniyle
Bilmemmm bizde düğme filan yoktu hiç iki tAne yuvarlak bişey vardı lastiklerle onları koydu karnıma hatta bi tanesine jel sürdü diğerine sürmedi :44: makinada da süreki iki rakam vardı biri sancı biri kalp atışıay ben cok kötu bı psıkojıde gırmıştım malum belkı ondan darlandm cnm
ay doğum konuya gelınce ıyı yapmısı zaten özelde onlar senı ıkna ıcın ugrasıyo sende a ölemı napalım olsun dersın
sana nıye dugme vermedıler kı
zorunlusunu falan dymuştum ama arada fiyat farkı olabileceği aklıma gelmemişti.... RAbbim hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin inş canım evladında sende sağlıklı sıhatli olda :) peki normal olucak dese onun için gün veriyolar mı yoksa allaha emanet ne zamn sancın gelirse mi :)Amin canım işallah tabi canım normalde isteğe bağlı sezeryan yasak nırmal doğum yapabiliyorken hayır ben illaki sezeryan olucam dersen bi zahmet faturayı öde diyorlaree aradaki farkda çok uçuk yawwww normalde doğuma direk 1850 dese tamam dersin hastanenin fiyatı böyleykiş dersin ama 435 normal doğum 550 sezeryan olunca bu fiyatı vermek insana koyuyo bizim hastanede epidural farkıda çok fazla apidural normal 1450 gelde epidural iste offf ne yapalım o yuzden siz ne derseniz o dedim bende
Bilmemmm bizde düğme filan yoktu hiç iki tAne yuvarlak bişey vardı lastiklerle onları koydu karnıma hatta bi tanesine jel sürdü diğerine sürmedi :44: makinada da süreki iki rakam vardı biri sancı biri kalp atışı
Aynen bende öyle dicem doktor normalde biraz sezeryan taraftarı gibi geldi bana ehh çok ısrar ettiniz sizi kırmıyayım derim bende
zorunlusunu falan dymuştum ama arada fiyat farkı olabileceği aklıma gelmemişti.... RAbbim hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin inş canım evladında sende sağlıklı sıhatli olda :) peki normal olucak dese onun için gün veriyolar mı yoksa allaha emanet ne zamn sancın gelirse mi :)
ahhahha oda güzelmişşbelki nasip olucak normal doğu sana Rabbim yardım ediyo şimdidenyok normal olursa gün vermiyorlar ne zaman gelirse o zaman doğuruyorsun. ama ne bileyim ben zaman yaklaştıkça korkularımdan arınıyorum nedense hamileliğin başlarında dah çok korkuyordum normal doğumdan ama şimdi gayet relaxım ne bileyim bende ters etki yaptı sanırım millet doğum yaklaştıkça korkar ben doğum yaklaştıkça rahatlıyorumama yinede sezeryan derse işime gelir ne yalan söylüyeyim
ahhahha oda güzelmişşbelki nasip olucak normal doğu sana Rabbim yardım ediyo şimdidenaman yine sıkma canını nihayetinde evladına kavuşucaksın sen onu düşün oohhh göbüş gidicek rahat rahat uyucaksın evladın her daim yanında :) hayırlısıyla kurtulda :) kuzum ben gidiyom bizimki tepemde yatalım artık diyo malum yarın işe gidicek çok çok öptüm eymeni ... sen de kendine ii bak kuzum allaha emanetsinizz..
evet orasını unuttuk işiniyi geceler canım şu rahat uyuma konusunda emin değilimbelki rahat uyuyabilcem ama tabi eymen bey uyutursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?