kızlar bugün adet tarihim...aşılamamın 11.günü bugün...kızlar ben klomen kullanmıştımya adet geciktirirmi klomen???
canım klomen adet geçiktirir ama sen yınede 1-2 gün bekle canım ınş. meleğin senınledir
bekliycem zaten canım hiç umudum yok gelecek gibi kırmızılar
Teşekkürler buzin iyi dilek ve duaların için, tabikii kısmet ama bilirsin işte bir umut peşinde koştuğumuz, senin ilk bebek herhalde sabırla beklediğin, umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız. Senin için dua edicem.
ne olur biraz yardıme din çok kötüyüm dokunsalar ağlıycam 2 yıldır bebeğim olmyordu çatlatma iğnesyle hamile kaldım falat 3 buçuk aylıkken kürtaj oldum bebek öldü şimdi kürtajdan 3 ay geçti yine iğneye başladım geçen hafta fostimonn 75 yazdı 6 tane kullandım bugün doktora gittim 1 yumurtam olmuş diğerleri küçükmüş elimde 6 iğnem kaldı onlarıda günde 2 2 yaptır dedi perşembe gel dedi diğer gebeliğimde menegon artı pregnylle hamile kalmıştım ilk iğnede şimdi bu iğnede büyümemiş bile kafayı yicem allahım yardım etttttttttt((((((((((((((((888
selaaamm yine ben geldim ama geldim ve yine kimsecikler yok akşam gelem bari o zaman toplanıyo bu cemaat
songül çok bekletme canım
berrinim ben geldim sen gitmişsin gülüm ya
dilbeeerr çabuk gel kız sana bişey söylüycem önemli
yarennn beklediklerinden biri bensem geldim o zaman
Merhaba songül hemende gelmişsin maşallah Nasılsın ya bu cemaat hayırlı olsuna mı geldi yoksa
merhaba cnm benım
ya mevlude gelemeyen 2 arkadaşım vardı olar geldıler gec geldıler o saatte dönduler napıyon bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?