Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet canım ilk bebekk daha önce hiç tatmadıgım bi duygu ALLAHIM nasip eder inşş hakkımız da hayırlısı

ne olur biraz yardıme din çok kötüyüm dokunsalar ağlıycam 2 yıldır bebeğim olmyordu çatlatma iğnesyle hamile kaldım falat 3 buçuk aylıkken kürtaj oldum bebek öldü şimdi kürtajdan 3 ay geçti yine iğneye başladım geçen hafta fostimonn 75 yazdı 6 tane kullandım bugün doktora gittim 1 yumurtam olmuş diğerleri küçükmüş elimde 6 iğnem kaldı onlarıda günde 2 2 yaptır dedi perşembe gel dedi diğer gebeliğimde menegon artı pregnylle hamile kalmıştım ilk iğnede şimdi bu iğnede büyümemiş bile kafayı yicem allahım yardım etttttttttt ((((((((((((((((888

selaaamm yine ben geldim ama geldim ve yine kimsecikler yok akşam gelem bari o zaman toplanıyo bu cemaat

Allah aşkına dur bi yerde nereye baksam oraya bi msj yazmışsın kız gel konuşalım biyerde durmuyosun ki bacım

songül çok bekletme canım

berrinim ben geldim sen gitmişsin gülüm ya

dilbeeerr çabuk gel kız sana bişey söylüycem önemli

Merhaba songül hemende gelmişsin maşallah Nasılsın ya bu cemaat hayırlı olsuna mı geldi yoksa

ebnde topikte gelcenizi duydum erken geldim kimse yoktu... bende haziran annelerini okuyodumbende geliyim kızlar özlediniz mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…