ebnde topikte gelcenizi duydum erken geldim kimse yoktu... bende haziran annelerini okuyodumbende geliyim kızlar özlediniz mi :)
ebnde topikte gelcenizi duydum erken geldim kimse yoktu... bende haziran annelerini okuyodumbende geliyim kızlar özlediniz mi :)
haha ödestık ay bugun b ı yazdın bı gıttın aralık topiğe cevapta verdım baktım yeşil ışık söndu okudunmu cnm kg alımı ıle ılgılı yazdımı
yazdım canımm ben de sen görmedinn.....
aa neden hastamısın cnm benım foto olmaz olurmu teyzesı hemde taze varEki Görüntüle 561419 Eki Görüntüle 561420
amin kuzum cümlemizinkini güldürsün RAbbim... insan işte neler yaşıyo dimi bende ilk topiğe geldiğim günleri hatırlıyorum bazen burdakiler olmasa o günki sıkıntımın içinden kolay kurtulamazmışım onu anladım ve nekadar bekledim.... bak benim ilk geldiğim zamnlr songül daha yeni hamileydi... şükür bak kaç ay oldu evlaı kucağında ...inş szde yarın öbür gün geçmişie baktığınızda hep güzellikleri hatırlarsınız .....hoşgeldin lamiacım bugün özelden mesajları okuyodum senin msjlARIN DENK GELDİ vay bee nerden nereye şimdi hamilesin maşallah :) Rabbim yüzünü güldürdü hep düldürsün
saol canım hoşbuldukk.... oh iyi toplşırız nş bu akşam baya oldu hoş sahbet etmeyeli... walla az kaldı ama bide bana sor kuzum ya sanki ylardır bekliyorum... drye az zamn kala kurmaya başlıyorum kafamda bişiy oldumu acaba diye... ve şunu anlamaya başladım cidden benim bi psikolğa gitmem lazım ilk durum sürekli aklımda off neler aklıma geliyo bi anlatsamhoşgeldın kuşum benım merıde gelcek utu bıtınce carşambayada az kaldı he
amin kuzum cümlemizinkini güldürsün RAbbim... insan işte neler yaşıyo dimi bende ilk topiğe geldiğim günleri hatırlıyorum bazen burdakiler olmasa o günki sıkıntımın içinden kolay kurtulamazmışım onu anladım ve nekadar bekledim.... bak benim ilk geldiğim zamnlr songül daha yeni hamileydi... şükür bak kaç ay oldu evlaı kucağında ...inş szde yarın öbür gün geçmişie baktığınızda hep güzellikleri hatırlarsınız .....
saol canım hoşbuldukk.... oh iyi toplşırız nş bu akşam baya oldu hoş sahbet etmeyeli... walla az kaldı ama bide bana sor kuzum ya sanki ylardır bekliyorum... drye az zamn kala kurmaya başlıyorum kafamda bişiy oldumu acaba diye... ve şunu anlamaya başladım cidden benim bi psikolğa gitmem lazım ilk durum sürekli aklımda off neler aklıma geliyo bi anlatsam
Aman Allahım ya ne kadar yakışmış ya o lacivert olan Ama güzelim yüzünü tam göremedik yaaaMaşallah sübhanallah Rabbim korusun Kontrole götürüyo musun canım nasıl kontroller
şimdi okudum tatlım
aman sorun olmasında maşalla normal doğum ıcın cok guzel kg sı ay sancında cıkmış cnm ya heyecan varmı
heyecan olmaz mi var tabi :) oğluma kavuşmama az kaldı resmen şaka gibi :) nst kağıdımi koyarm bakarsın sende. Bu arada aras bey pek bi tatlı maşallah canım :) diğer kızlar selam yok mu :) yakında doğuruyorum dua edin bana..
maşallah subhanallah ne tatlılık bu allahım kız arası her görüşümde burnuma bebek kokusu geliyo sanki şöyle öpsem öpsem o göbişi bide erkek bebekler için kıyafet yok diyolar ne güzel şeyle almışsın öylee .... ben bakıyorum bakıyorum geri koyuyorum... markaları ne bunların at banada özelden olmadı paşa olursa bende aynılarının tıpkıının kopyasını alıyımaa neden hastamısın cnm benım foto olmaz olurmu teyzesı hemde taze varEki Görüntüle 561419 Eki Görüntüle 561420
Eki Görüntüle 561424
hım o lacıvertlıyı 1 saat önce falan cektım cnm dıgerı 10 gun oldu aldıgım mevluy kıyafetını denemıştım
bak bunda yuzu daha anlaşılıyo
amin kuzum cümlemizinkini güldürsün RAbbim... insan işte neler yaşıyo dimi bende ilk topiğe geldiğim günleri hatırlıyorum bazen burdakiler olmasa o günki sıkıntımın içinden kolay kurtulamazmışım onu anladım ve nekadar bekledim.... bak benim ilk geldiğim zamnlr songül daha yeni hamileydi... şükür bak kaç ay oldu evlaı kucağında ...inş szde yarın öbür gün geçmişie baktığınızda hep güzellikleri hatırlarsınız .....
saol canım hoşbuldukk.... oh iyi toplşırız nş bu akşam baya oldu hoş sahbet etmeyeli... walla az kaldı ama bide bana sor kuzum ya sanki ylardır bekliyorum... drye az zamn kala kurmaya başlıyorum kafamda bişiy oldumu acaba diye... ve şunu anlamaya başladım cidden benim bi psikolğa gitmem lazım ilk durum sürekli aklımda off neler aklıma geliyo bi anlatsam
aa görmemmı baktım ama ben pek anlamıyorum cnm ya ben 2 kere gırım ondada zatn bılıyon doğuma alındım kalp atışarın normal maşalla ama dgerını bılemedım
maşallah subhanallah ne tatlılık bu allahım kız arası her görüşümde burnuma bebek kokusu geliyo sanki şöyle öpsem öpsem o göbişi bide erkek bebekler için kıyafet yok diyolar ne güzel şeyle almışsın öylee .... ben bakıyorum bakıyorum geri koyuyorum... markaları ne bunların at banada özelden olmadı paşa olursa bende aynılarının tıpkıının kopyasını alıyımkızımız olursada yeterince kıyafat mevcut elimde nasip olursa diğer eksiklerini alırım :) kız olmadı sen arasınkileri kargoyla yollarsın
fana dr kontrollerıne gıdıyoruz cnm en son gecen pazartesı gıttık 1 aylık kontrolune
ee sende durumlar nedır
:) bu arada üni baby vardı ya bi markete girdim rastgele. Indirimdeydi üçlü paketi 10.90 liraydi kaçırmayaym dedim. Ondan da aldım. Şampuan ve bebek yağı jhonsn baby ALDİM. ama sabun kokusunu beğenmedm. Onu da dalın aldım. Bi tek pisik kremi kaldı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?