aa fıyatı ıyı almışın cnm kaçırmaman ıyı oluş cok lazım olcak
oh eksıkler baya bıtmış bak ben johshonun pişik kremınden de memnunum gercı nazar ttım 2 gundur evde bulamıyorum kayıp resmen
keske cıvılden setını alsaydın cn daha uyguna geldı bana
açıkçasını söylemek gerkirse sadece beklemekteyim dra gidiyorum ama bırakıcam benim biraz nefes almaya ihtiyacım var ara vermek istiyorum uzak kalmak istiyorum ama mümkün olmuyor her defasında farklı bir sıkıntı çıkıyor Enfeksiyon adet düzensizliği Bilmiyorum ya duaya çok ihtiyacım var Gittikçe sabırsızlanıyorum Gittikçe üzülüyorum Ne yapayım bilmiyorum O güzel duandan tekrar yaparsan sevinirim evlatlarına şefkatle bakarken o şefkatte bir duada bulunursdan sevinirim
cnm benım ya ınan hepınıze hep dıa edıyorum onları severken herzaman dıorum rabbım herkese nasıp edın dıe
cnm kaç sen oldu bebk ısteyelı
bu çarşamvba gidicez nasip olursa ikili testimiz falan var dua et sende bana canım ya bende hayırlı bi şeklde göreyim inan çok korkuyorum hep dua ediyorum....ahh inşallah o günler yakındır kardeşim senin hamilelik nasıl gidiyo canım dr a gidiyo musun
benimde şimdi akşlımdan geçiyodun yaren dedi dün doğurmadınmı daha sen çıktın dedim herlade doğuma gittiheyecan olmaz mi var tabi :) oğluma kavuşmama az kaldı resmen şaka gibi :) nst kağıdımi koyarm bakarsın sende. Bu arada aras bey pek bi tatlı maşallah canım :) diğer kızlar selam yok mu :) yakında doğuruyorum dua edin bana..
sorma cnm ya bende öleydım kı dıye dıye erken sorunlu amıden doğumum oldu valla cagırıyoruz resmen kendı kendımıze
kız ben civilden başka bebek mağazası bilmiyomhaha sağolasın cnm benım ya ay bende kırdım o zıncırlerı neler aldım neler ufacık ama kucuk adam kıyafetlerı
ay bakalım cınsıyetı ne olcak cnm ya neydı yuzde 50 kız haha senın ıcınden gecen varmı cnm
ablamda dıo senın kıyafetler yuzune doğurcam bı cocuk daha
cnm bebek alışverışınde C&A dıyorum başkada bışey demıyorum hem guzel hemde fıyatlar ucuk degıl
nazar ettin demek allah seni :) o kadar da pahalıya gelmedi aslında bak yazim fiyatlarını sana. Bebek yağı 3oo ml 8.99 tl.. Dalın bebek sabunu 2.25 tl. Bebek şampuani 8.99 :)
1.5 yıl oldu artık dr aşılama diyor Ben direniyorum
bu çarşamvba gidicez nasip olursa ikili testimiz falan var dua et sende bana canım ya bende hayırlı bi şeklde göreyim inan çok korkuyorum hep dua ediyorum....
benimde şimdi akşlımdan geçiyodun yaren dedi dün doğurmadınmı daha sen çıktın dedim herlade doğuma gittişükür kuzum az kalmış herşey iyimiş yani konuşalarınızdan onu anladım dua ederiz bol bol ... RAbbim hep yanında yardımcın olsun inş... ama sende bizi hbrsiz koyma nolur... burda oldukça yaz bize ...
kız ben civilden başka bebek mağazası bilmiyomchico ne bilim diğer pahalı mağazalar var alışveriş merkezlerinde ama cidden baya bahalı ee el kadar bebeğede onca paraya yazık... C&a istanbulda nerde acaba araştırmak lazım ben bebek kıyafeti oldunu bile bilmiyodum :26::26:kınamayın beni dostlar acemilik....
bu çarşamvba gidicez nasip olursa ikili testimiz falan var dua et sende bana canım ya bende hayırlı bi şeklde göreyim inan çok korkuyorum hep dua ediyorum....
benimde şimdi akşlımdan geçiyodun yaren dedi dün doğurmadınmı daha sen çıktın dedim herlade doğuma gittişükür kuzum az kalmış herşey iyimiş yani konuşalarınızdan onu anladım dua ederiz bol bol ... RAbbim hep yanında yardımcın olsun inş... ama sende bizi hbrsiz koyma nolur... burda oldukça yaz bize ...
kız ben civilden başka bebek mağazası bilmiyomchico ne bilim diğer pahalı mağazalar var alışveriş merkezlerinde ama cidden baya bahalı ee el kadar bebeğede onca paraya yazık... C&a istanbulda nerde acaba araştırmak lazım ben bebek kıyafeti oldunu bile bilmiyodum :26::26:kınamayın beni dostlar acemilik....
cnm valla dr unu dınle derım bıyerden başlamak lazım gercekten beklemek her batı heyecanla bekleyıp hayal kırıklına ugramak cok zor kı hele benım gıbı adet duuzensızlıgınde varmış bebek yok negatıf test ınsanı cok sarsıyo
Lamiacim dün tam yazdım eşim geldi çıkmak zorunda kaldım valla. Habersiz bırakmam merak etmeyin telden ulaşırım gerekirse. Yarencim şampuan da 8oo ml indirimdeyDI KAÇİRMADİM :)
ne güzel canım işte üzüm üzüme baka baka hamile kalırmış .... bizde onlara baka baka tutturduk anacım bide aşılam dediyse artık neden gitmiyon ki ...yani anlıyom insan bunca bekledikten sonra aşılama olması garip oluyo zor geliyo bak benim o dönemelerimi songüle sor anlatsın dr aşılama istermisiniz diyince kikendi isteğimize bırakmıştı düşün bide benim ilki normal gebelik.. songül hep yanımdaydı saolsun onun msjlarıyla cesaretlendim bak şükürler olsun RAbbim nasip etti eveyt belki yine normal olucaktı ama bi kaç aydaha beklemek niyeki Rabbim böyle nasip etcekmiş demekki . hem hiç korkulucak zor bi işlem diil inanki ben günlerce uyumadım düşündüm durdum şimdi diyorum Rabbim ikinciyi yine geç nasip edicek olsa aşılamayı yine denerim.. maddi durumdan yana sıkıntı yoksa hiç üzme kendini boşyere....Bugün hamişler arasında kaldım elifimde geldi
Ayy canım aras beyimizde git gide yakışıklı oluyo yawwwwwwaa neden hastamısın cnm benım foto olmaz olurmu teyzesı hemde taze varEki Görüntüle 561419 Eki Görüntüle 561420
Ayyy hoş geldin canım eee artık 38. Haftada olmuşsunnn normal olucak senin sanırım rabbim bi avazda kurtarsın işallah sancıların kaç çıktı nst deheyecan olmaz mi var tabi :) oğluma kavuşmama az kaldı resmen şaka gibi :) nst kağıdımi koyarm bakarsın sende. Bu arada aras bey pek bi tatlı maşallah canım :) diğer kızlar selam yok mu :) yakında doğuruyorum dua edin bana..
Evet canım bende geldim. Bi okuyoyayım kim neler yapmış dedim bi baktım herkez burdaBugün hamişler arasında kaldım elifimde geldi
ah songül bi bilsen i,çimi Çok kötüyüm ya Zaten çok şey denedim Boş durmuyorum Umarım aşılamaya gerek kalmaz Adını koyamadığım bi sıkıntı var içimde aşılamaya karşı
saklamamı etiketlerini bile çıkarmadım bi bavul hazırlamıştım ona odası gelince yıkayıp yerleşticem diye geçen bi bakalımdedik tabi ben sürekli bakıyorumda bugün doğursam rahat bikaç ay idare eder... zıbınları pijamaları elbiseleri mama kapları totosu fırfırlı kilotları battanşyeii fazla fazla.. o yüzden kızımda hevesim çok kaldı diye Rabbim biliyo ya kıza daha bi hevesliyim .. o yüzden dr kız diyince çok sevindim kursamda bıraktı uyuz...bu arada ilk bebeğide erkek çok istemiştim dr kız diyince pipisi yokmuş diye üzülmüştüm ama herkes hep erkek diyodu çok şartlanmıştım.. Rabbim sen misin üzülen dedi böyle aratırım işte dedi heraldecnm nesrın bılır aslında oda ıstenbulda ya gercekten super şeyler var baksana aras 1 aylık eşortman takımı var pantolonları var c&a da
kızınınkılerı saklıyosun dımı cnm baa alışverş yapmışmıydın
hımm anladım canım... inş ya bak yaren saolsun hemen cvp yazmıştı nilden epey vakit oldu hiç hbrimiz yok... inş sende aratma kendini....bu arada ben dalinin kokusunu çok seviyorum ya galiba herşeyi dalin alırım bi büyük boyda kendiem ohhhh missssLamiacim dün tam yazdım eşim geldi çıkmak zorunda kaldım valla. Habersiz bırakmam merak etmeyin telden ulaşırım gerekirse. Yarencim şampuan da 8oo ml indirimdeyDI KAÇİRMADİM :)
ne güzel canım işte üzüm üzüme baka baka hamile kalırmış .... bizde onlara baka baka tutturduk anacım bide aşılam dediyse artık neden gitmiyon ki ...yani anlıyom insan bunca bekledikten sonra aşılama olması garip oluyo zor geliyo bak benim o dönemelerimi songüle sor anlatsın dr aşılama istermisiniz diyince kikendi isteğimize bırakmıştı düşün bide benim ilki normal gebelik.. songül hep yanımdaydı saolsun onun msjlarıyla cesaretlendim bak şükürler olsun RAbbim nasip etti eveyt belki yine normal olucaktı ama bi kaç aydaha beklemek niyeki Rabbim böyle nasip etcekmiş demekki . hem hiç korkulucak zor bi işlem diil inanki ben günlerce uyumadım düşündüm durdum şimdi diyorum Rabbim ikinciyi yine geç nasip edicek olsa aşılamayı yine denerim.. maddi durumdan yana sıkıntı yoksa hiç üzme kendini boşyere....
uygund diyorum da inanmıyosun :)ooo 800 ml mı cok uygunmuş gerceten
ay oflu ben hastaneden yazmıştım bılıyomusun doğdugu akşam
hoşgeldin canım valla pek anlamıyorum aslında ama 2 tane var hangisine bakılıyoBen geldim kızlarrrrrrrrr:
Ayy canım aras beyimizde git gide yakışıklı oluyo yawwwwwwosmana mevlüt kuyafetini gösterdim bayıldı daha bi kaç saat önce mevlüt kıyafeti alcaz dedim ben öyle şeyleri giydirmem oğluma dedi. Arasın kini görünce beğendi papyonu bile var heyyy allahım bu arada ben git gide yarene benzetiyom sanki saçının rengide açılmış banamı öyle geldi yoksa ışıktanmı öle duruyo
Ayyy hoş geldin canım eee artık 38. Haftada olmuşsunnn normal olucak senin sanırım rabbim bi avazda kurtarsın işallah sancıların kaç çıktı nst de
Evet canım bende geldim. Bi okuyoyayım kim neler yapmış dedim bi baktım herkez burdagerçi cvb yazarken songül msj yolladı yani her halukarda geleceğim demektir
Ben geldim kızlarrrrrrrrr:
Ayy canım aras beyimizde git gide yakışıklı oluyo yawwwwwwosmana mevlüt kuyafetini gösterdim bayıldı daha bi kaç saat önce mevlüt kıyafeti alcaz dedim ben öyle şeyleri giydirmem oğluma dedi. Arasın kini görünce beğendi papyonu bile var heyyy allahım bu arada ben git gide yarene benzetiyom sanki saçının rengide açılmış banamı öyle geldi yoksa ışıktanmı öle duruyo
Ayyy hoş geldin canım eee artık 38. Haftada olmuşsunnn normal olucak senin sanırım rabbim bi avazda kurtarsın işallah sancıların kaç çıktı nst de
Evet canım bende geldim. Bi okuyoyayım kim neler yapmış dedim bi baktım herkez burdagerçi cvb yazarken songül msj yolladı yani her halukarda geleceğim demektir
saklamamı etiketlerini bile çıkarmadım bi bavul hazırlamıştım ona odası gelince yıkayıp yerleşticem diye geçen bi bakalımdedik tabi ben sürekli bakıyorumda bugün doğursam rahat bikaç ay idare eder... zıbınları pijamaları elbiseleri mama kapları totosu fırfırlı kilotları battanşyeii fazla fazla.. o yüzden kızımda hevesim çok kaldı diye Rabbim biliyo ya kıza daha bi hevesliyim .. o yüzden dr kız diyince çok sevindim kursamda bıraktı uyuz...bu arada ilk bebeğide erkek çok istemiştim dr kız diyince pipisi yokmuş diye üzülmüştüm ama herkes hep erkek diyodu çok şartlanmıştım.. Rabbim sen misin üzülen dedi böyle aratırım işte dedi heraldesağlıklı sıhatli nasip etsin tek dileğim o şimdilik erkek kız hangisi hayırlı evlat olucaksa onu nasip etsin...
hımm anladım canım... inş ya bak yaren saolsun hemen cvp yazmıştı nilden epey vakit oldu hiç hbrimiz yok... inş sende aratma kendini....bu arada ben dalinin kokusunu çok seviyorum ya galiba herşeyi dalin alırım bi büyük boyda kendiem ohhhh missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?