uygund diyorum da inanmıyosun :)
cebine bilen garuyam ben
hoşgeldin canım valla pek anlamıyorum aslında ama 2 tane var hangisine bakılıyo
hoşgeldin canım:)Ben geldim kızlarrrrrrrrr:
Ayy canım aras beyimizde git gide yakışıklı oluyo yawwwwwwosmana mevlüt kuyafetini gösterdim bayıldı daha bi kaç saat önce mevlüt kıyafeti alcaz dedim ben öyle şeyleri giydirmem oğluma dedi. Arasın kini görünce beğendi papyonu bile var heyyy allahım bu arada ben git gide yarene benzetiyom sanki saçının rengide açılmış banamı öyle geldi yoksa ışıktanmı öle duruyo
Ayyy hoş geldin canım eee artık 38. Haftada olmuşsunnn normal olucak senin sanırım rabbim bi avazda kurtarsın işallah sancıların kaç çıktı nst de
Evet canım bende geldim. Bi okuyoyayım kim neler yapmış dedim bi baktım herkez burdagerçi cvb yazarken songül msj yolladı yani her halukarda geleceğim demektir
ışte cnm bak sıra aşılamaya gelmış demekkı dımı ama
bak lamıada o kararı vermeden önce cok kararsızdı bak verdı kararı hemde maşalla ılk aşılam ada tuttu bence artık odaklan dr unda öle demış nasılsa
hoş geldinn güzel annecik.... canımcım senin yokmu eymen aldığın bişiyler koysana fotolarını teyzeleri sevsin cicişlerini....Ben geldim kızlarrrrrrrrr:
Ayy canım aras beyimizde git gide yakışıklı oluyo yawwwwwwosmana mevlüt kuyafetini gösterdim bayıldı daha bi kaç saat önce mevlüt kıyafeti alcaz dedim ben öyle şeyleri giydirmem oğluma dedi. Arasın kini görünce beğendi papyonu bile var heyyy allahım bu arada ben git gide yarene benzetiyom sanki saçının rengide açılmış banamı öyle geldi yoksa ışıktanmı öle duruyo
Ayyy hoş geldin canım eee artık 38. Haftada olmuşsunnn normal olucak senin sanırım rabbim bi avazda kurtarsın işallah sancıların kaç çıktı nst de
Evet canım bende geldim. Bi okuyoyayım kim neler yapmış dedim bi baktım herkez burdagerçi cvb yazarken songül msj yolladı yani her halukarda geleceğim demektir
haha nazar etcen kız kaybolursa senınkıde görursun hahaaha
bu arada oğlumun ismi kesinleşti gibi bişey Emir Mert olacak büyük ihtimal..
emir benden mert babadan
Canım alınacak herşey tamam zaten ben abartmıyorum öyle beşik aldımseninkinin tarzında sepete benziyo biraz derindi içine yün döşek yaptırdım hem yükselsin bebeğe bakmam kolay olsun diye hemde daha sağlıklı olsun diye. İşte bi tek nevresim kaldı gerçi ondanda bi takım var yedeği alınacak okadar. Bu gün kvlerle yine çarşıya ittik biliyorsun benım kv alışveriş meraklısı. Bizde kız annesi kadına güzel bi kadın alır. Benim kv de yarın öbür gün kızları evlenirde çoçuk yaparsa onlara kazak alıcak diye benide ayırmamak istemiş. Alışveriş konusunda cidden çok düşünceli ama bide herseye laf sokmasaeliff kuşum napıyon aışverışlerı toparladınızmı bakım yatak falan
uygund diyorum da inanmıyosun :)
cebine bilen garuyam ben
hoşgeldin canım valla pek anlamıyorum aslında ama 2 tane var hangisine bakılıyo
songül songül dediğin mağaza çok yakın olmasada çok sevdiğim bi alışveriş merkezinde varmış baktım şimdide ne cici şeyler var öyleeeşime dedim gidelim orda varmış diye çatlak tamm yarın gideriz hemn diyo mayıstan önce herşey yasak bana son zamnda alıcam hatta ben hastanedeyken onlar halletsin ben doğduktan sonra alırım herşeyii
slm millettttt.......................
beğendn mi kız ismihahaa ay guzelmış
bu akşam arkadaşımın oğlu vardı mert cok tatlı ama uykusz
çıkar bi yerden kızz illaaay ben delı olcam bulamıyom dalın gelmıştı ondan suruyom ama johson uzun sure popoda kalıyo bu akıp gıdıyo
Canım alınacak herşey tamam zaten ben abartmıyorum öyle beşik aldımseninkinin tarzında sepete benziyo biraz derindi içine yün döşek yaptırdım hem yükselsin bebeğe bakmam kolay olsun diye hemde daha sağlıklı olsun diye. İşte bi tek nevresim kaldı gerçi ondanda bi takım var yedeği alınacak okadar. Bu gün kvlerle yine çarşıya ittik biliyorsun benım kv alışveriş meraklısı. Bizde kız annesi kadına güzel bi kadın alır. Benim kv de yarın öbür gün kızları evlenirde çoçuk yaparsa onlara kazak alıcak diye benide ayırmamak istemiş. Alışveriş konusunda cidden çok düşünceli ama bide herseye laf sokmasa
Canım onların biri kalp atışı biri sanci benım grafikte belli oluyo sancının rakam aralığı dah az
beğendin mi kız :))ay hepsı bırbırınden guzel cnm ya ınşalla ule gule kullanır bebışın
lacıvert tulumada bayıldım he
hakılısın kuzum insanın kendini hazır hissetmesi çok önemli .. bide aşılma sonrası var malum... Rabbim hakkın ne hayırlıysa gönlünü ona razı kılsın inş.. görelim mevlam neyler neyler se güzel eyler dimi...Bilmiyorum canım benim ya Dedim ya içimde aşılamaya karşı farklı bi sıkıntı var Belki de zamana ihtiyacım var belkide kendimi kandırıyorum Korkuyorum bi de Allah korktuğuma uğratmasın Songül dilber sevgi elif şeyda yelda sedef berrin gül sen ve daha adını saymadığım çok kişi bana hep umut oldunuz Ben sizlere baktıkça Allahın size verdiği hediyeleri lüğtufları gördüm Siz benim için önemlisiniz
ben geçen eşime aldırdım bebe yağını çatlaklar için iyidir demişlerdi.. hiç dalin gibi kokmuyo ... bende anca alırsam şampuan diğerlerni nvea iyi falan diyolar bakalım o günlere gelimde inş sizlere sorarım ne iyi ne alım diye... bide bişiy diyim bepanten plus var şimdi bebekler içinde olanı çıkmış pişik kremi ben normal kremini büyükte pişiğe kullandım ertesi gün gçirdi bebekler için olanıda iyidir diye düşünüyorum.. hani aklınızda bulunsun diye....dalinin fiyatları biraz uçuk canım.
bende dalin alıcaktım ama bebek yağını falan aynı alıcam diye şampuanı da öyle aldım.
sabunu dalin aldım ama
allah ömrünüde ismi gibi güzel etsin inş...hayırlı ömürlü güzel ahlaklı güzel suratlı bi evlat olsun inş...bu arada oğlumun ismi kesinleşti gibi bişey Emir Mert olacak büyük ihtimal..
emir benden mert babadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?