Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoşgeldin canım:)

Allah biliyor ya korkumun yerine ferahlık versin tedirginliğimi gidersin Kuruntularımın yerini hoş bir hediye alsın inş.allah Sağolasın canım ilgin için Dedim ya benim biraz nefes almaya ihtiyacım var Duanı eksik etme olur mu

hoş geldinn güzel annecik.... canımcım senin yokmu eymen aldığın bişiyler koysana fotolarını teyzeleri sevsin cicişlerini....

songül songül dediğin mağaza çok yakın olmasada çok sevdiğim bi alışveriş merkezinde varmış baktım şimdide ne cici şeyler var öylee eşime dedim gidelim orda varmış diye çatlak tamm yarın gideriz hemn diyo mayıstan önce herşey yasak bana son zamnda alıcam hatta ben hastanedeyken onlar halletsin ben doğduktan sonra alırım herşeyii

eliff kuşum napıyon aışverışlerı toparladınızmı bakım yatak falan
Canım alınacak herşey tamam zaten ben abartmıyorum öyle beşik aldımseninkinin tarzında sepete benziyo biraz derindi içine yün döşek yaptırdım hem yükselsin bebeğe bakmam kolay olsun diye hemde daha sağlıklı olsun diye. İşte bi tek nevresim kaldı gerçi ondanda bi takım var yedeği alınacak okadar. Bu gün kvlerle yine çarşıya ittik biliyorsun benım kv alışveriş meraklısı. Bizde kız annesi kadına güzel bi kadın alır. Benim kv de yarın öbür gün kızları evlenirde çoçuk yaparsa onlara kazak alıcak diye benide ayırmamak istemiş. Alışveriş konusunda cidden çok düşünceli ama bide herseye laf sokmasa
uygund diyorum da inanmıyosun :)
cebine bilen garuyam ben

hoşgeldin canım valla pek anlamıyorum aslında ama 2 tane var hangisine bakılıyo

Canım onların biri kalp atışı biri sanci benım grafikte belli oluyo sancının rakam aralığı dah az

aa sevındım tatlım ya
ama bak belkım kızın olur cıcışlerde cok bolmuş hıcbışey almaya gerek kalmaz kız kıyafetlerıde cıcılı bıcılı bende hemen almıştım cnm 6 aydan sonra aldım cok erken almak ıyı deıl

hahaa ay guzelmış
bu akşam arkadaşımın oğlu vardı mert cok tatlı ama uykusz
beğendn mi kız ismi

ay ben delı olcam bulamıyom dalın gelmıştı ondan suruyom ama johson uzun sure popoda kalıyo bu akıp gıdıyo
çıkar bi yerden kızz illaa

dur ben sana resmini koyayım da bak

hakılısın kuzum insanın kendini hazır hissetmesi çok önemli .. bide aşılma sonrası var malum... Rabbim hakkın ne hayırlıysa gönlünü ona razı kılsın inş.. görelim mevlam neyler neyler se güzel eyler dimi...
dalinin fiyatları biraz uçuk canım.
bende dalin alıcaktım ama bebek yağını falan aynı alıcam diye şampuanı da öyle aldım.
sabunu dalin aldım ama
ben geçen eşime aldırdım bebe yağını çatlaklar için iyidir demişlerdi.. hiç dalin gibi kokmuyo ... bende anca alırsam şampuan diğerlerni nvea iyi falan diyolar bakalım o günlere gelimde inş sizlere sorarım ne iyi ne alım diye... bide bişiy diyim bepanten plus var şimdi bebekler içinde olanı çıkmış pişik kremi ben normal kremini büyükte pişiğe kullandım ertesi gün gçirdi bebekler için olanıda iyidir diye düşünüyorum.. hani aklınızda bulunsun diye....
bu arada oğlumun ismi kesinleşti gibi bişey Emir Mert olacak büyük ihtimal..
emir benden mert babadan
allah ömrünüde ismi gibi güzel etsin inş...hayırlı ömürlü güzel ahlaklı güzel suratlı bi evlat olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…