Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Aaa olurmu o aynı babasıymışbende dedim şurası sana burası sana benzesin söyle söyle diyo mağanayla nerelerimi beğeniyorsun öğreniyorum diyo ama ne yalan söylüyeyim isterim bana benzemesini gerçi herkez kendine benzesin istiyo
bu arada oğlumun ismi kesinleşti gibi bişey Emir Mert olacak büyük ihtimal..
emir benden mert babadan
Ayy bi yeğenimin adı mert diğeri emir hayırlı olsun canım

hoş geldinn güzel annecik.... canımcım senin yokmu eymen aldığın bişiyler koysana fotolarını teyzeleri sevsin cicişlerini....

fotosunu atında görelim şu cicilerin:)
Ayy hiç bişeyin fotosunu çekmedim ki ben

slm millettttt.......................
Hoş geldin canım nasılsın

Son düzenleme:

aman ıyı yapıyon cnm ya arasa bılıyosun abartttım ne oldu hızlı buyuyunce baya kaşdırdıgım oldu 1 ayda carşı kaçmıyo senın kv de alışverışte 1 numara he

büyük kayıp

bebe yağını aleo vera olanı var süper kokuyo.
ben ondan aldım oğluma :)))
nivea çok iyi de dçok pahalı canım yaa ıslak mendilleri bile 1 paketi 6 tl

haha ay arası daha cok bana benzetoyolr sıs gözler falan eşimde öle
eymenın annesı guzel pamuk gıbı benzesın tabı

aaa kaçak anne gelmışşşş

slm hoşgeldin canım

beğendin mi kız :))
evet beğndiğin çok güzel gerçekten tavşanlı arkadaki top kuyruğu gördün mü
emziği 0-3 ay aldım şimdilik alışsın diye

hoşgeldin aleyküm selam

hoşbulduk arkadaşlar...iyiyim napayım bebişle uğraşıyom ay bugün aşı oldu oğlum...verem aşısı yavrum benim bi masumdu ki sormayın kurtar beni anne der gibi bakıyodu kıyamam ya...songülüm ilk hapımı içtim hayırlı olur inşallah...

Bende ki de aynı canım alttaki sancı senin sancın hep 20 nin üstünde çıkmış çoğu zaman 40 lada filan oluyo ondan demiş sancın var diye

aman ıyı yapıyon cnm ya arasa bılıyosun abartttım ne oldu hızlı buyuyunce baya kaşdırdıgım oldu 1 ayda carşı kaçmıyo senın kv de alışverışte 1 numara he
Aynen alışverişte 1 numara benım kv şimdi hakkını yiyemem
Ney büyük kayıp kız fotolarını çekmedim omu anlamadım:44:
haha ay arası daha cok bana benzetoyolr sıs gözler falan eşimde öle
eymenın annesı guzel pamuk gıbı benzesın tabı
Ay ay ayyyyyy ben neymişimde haberim yokmuş
ütüm yeni bitti şükür gelebildim

pek anlamıyorum canım ben dişte onlardan sancı çıkmış dedi alttan baktılar açılma yok dediler işte

cnm ya ben aras a nukun emzıklerını aldım 10 kusur verdım tanesına 2 tane aldım bızım evlat sever bambınonun 3.5 tl lık emzıgını nasıl ama

ben wee ninkini aldım :)

anammm totosuna bak kuyrukluu allahım güzel günler giymeyi nasip etsinn....ne güzeller....
ne bilim işte ilk deye heves ettik galiba elimize ne geçtiyse aldık... benim bunlar daha 5 aya gelemden hazırdı nasip olmayınca işte... ikili testte söylermi acaba ya.. kızda 16. haftada söylemişti... bazen seviyorum diyorum kızım mısın oğlummusun ... inş nasip olurda bende aldıklarımı çekip kayabilirm bi gün....
bebe yağını aleo vera olanı var süper kokuyo.
ben ondan aldım oğluma :)))
nivea çok iyi de dçok pahalı canım yaa ıslak mendilleri bile 1 paketi 6 tl
benim fiyatlardan hiç hbrim yok malum ben genel izleyiciyimbak onu bilmiyodum ya gittik boşuna aldık bide en büyük boyunu almış dedim yağlı güreşe mi çıkcaz 9 ay heryerime sürsem bitmez bu... bide vıcık vıcık zaten süresim bile gelmiyo ben çatlak kremine devam....
ütüm yeni bitti şükür gelebildim
ohh işini bitirmişte gelmiş hamarat hatun nasılsın bakalımm.....

koysaydın fotoları bakardık şimdi

ay cnm kıyamam ya naptı bakalım huzursuzluk yaptımıcalpol verdınmı etkı ettımı
ay bakalım cnm sende haptan fayda görur bulantıda cekmessın
ben cayın etkısını hemen anladım cnm ya maşalla zaten dunde toparlamıştı kendını ustunne geldı
ee uzun zman sonra parmaklanmak nasıldu

sonra almaya başla da o zaman görücem ben seni
bebe yağı ıslak vücuda sürülüyo biliyon dimi kuşum
badem yağı kullandım ben hep

cnm ya ben aras a nukun emzıklerını aldım 10 kusur verdım tanesına 2 tane aldım bızım evlat sever bambınonun 3.5 tl lık emzıgını nasıl ama
bizim arkadaşın kızı var 3 yaşında hala emzik emiyo bi türlü bıraktıramıyolar .. dr kendi nezamn isterse ozamn bıraksın demiş bende ondan korktum hiç emzik vermem diyorum başta alışmayınca aramaz heralde... zor mu olur ki vermesem k v de diyo damak yapısını mı bozuyomuş aslında ben çok severim emzikli bebekleri ama korktum bırakmassa diye....

mıryemmmmm cok u utun vardı senmı agır utuledın yoksam utunmu yavaş gelemedın bak herzaman olmuyo aktıf böle

hoşgeldiinnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum büşracım...nasılsın?
hoşgeldin meryem hiç sevmiyorum ütüyü ya
ah hiç sormaaa ama artık kaçacak yerim kalmamıstı...
yaptım ütüyü kurtuldum
slm cnm nasılsın bak bende geldim.........
hg canımmm ben iyi sayılırım..
sen nasılsınnn oğluşun nasıl

iyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum
sen nasılsın az kaldı..agrın sancın oluyormu artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…