Aaa olurmu o aynı babasıymışay dımı cnm ay osman doğru demış öle suslu cocugu daraltacak kumaşlar varı kıyamıyo ınsan bu kadıfe tulum hemde ceketlı falan
cok beyenerek adım
sacının rengı cok degışmedı cnm ama tenı acıldı beyazladı bayagı ay eymenıde merak edıyorum ben ya annesıne benzesın uzel olsun babasını bılmıyorum malum haha
Ayy bi yeğenimin adı mert diğeri emirbu arada oğlumun ismi kesinleşti gibi bişey Emir Mert olacak büyük ihtimal..
emir benden mert babadan
hoş geldinn güzel annecik.... canımcım senin yokmu eymen aldığın bişiyler koysana fotolarını teyzeleri sevsin cicişlerini....
Ayy hiç bişeyin fotosunu çekmedim ki benfotosunu atında görelim şu cicilerin:)
Hoş geldin canım nasılsınslm millettttt.......................
Canım alınacak herşey tamam zaten ben abartmıyorum öyle beşik aldımseninkinin tarzında sepete benziyo biraz derindi içine yün döşek yaptırdım hem yükselsin bebeğe bakmam kolay olsun diye hemde daha sağlıklı olsun diye. İşte bi tek nevresim kaldı gerçi ondanda bi takım var yedeği alınacak okadar. Bu gün kvlerle yine çarşıya ittik biliyorsun benım kv alışveriş meraklısı. Bizde kız annesi kadına güzel bi kadın alır. Benim kv de yarın öbür gün kızları evlenirde çoçuk yaparsa onlara kazak alıcak diye benide ayırmamak istemiş. Alışveriş konusunda cidden çok düşünceli ama bide herseye laf sokmasa
Canım onların biri kalp atışı biri sanci benım grafikte belli oluyo sancının rakam aralığı dah az
Aaa olurmu o aynı babasıymışbende dedim şurası sana burası sana benzesin söyle söyle diyo mağanayla nerelerimi beğeniyorsun öğreniyorum diyo ama ne yalan söylüyeyim isterim bana benzemesini gerçi herkez kendine benzesin istiyo
Ayy bi yeğenimin adı mert diğeri emirhayırlı olsun canım
Ayy hiç bişeyin fotosunu çekmedim ki ben
Hoş geldin canım nasılsın
hakılısın kuzum insanın kendini hazır hissetmesi çok önemli .. bide aşılma sonrası var malum... Rabbim hakkın ne hayırlıysa gönlünü ona razı kılsın inş.. görelim mevlam neyler neyler se güzel eyler dimi...
ben geçen eşime aldırdım bebe yağını çatlaklar için iyidir demişlerdi.. hiç dalin gibi kokmuyo ... bende anca alırsam şampuan diğerlerni nvea iyi falan diyolar bakalım o günlere gelimde inş sizlere sorarım ne iyi ne alım diye... bide bişiy diyim bepanten plus var şimdi bebekler içinde olanı çıkmış pişik kremi ben normal kremini büyükte pişiğe kullandım ertesi gün gçirdi bebekler için olanıda iyidir diye düşünüyorum.. hani aklınızda bulunsun diye....
allah ömrünüde ismi gibi güzel etsin inş...hayırlı ömürlü güzel ahlaklı güzel suratlı bi evlat olsun inş...
Aaa olurmu o aynı babasıymışbende dedim şurası sana burası sana benzesin söyle söyle diyo mağanayla nerelerimi beğeniyorsun öğreniyorum diyo ama ne yalan söylüyeyim isterim bana benzemesini gerçi herkez kendine benzesin istiyo
ütüm yeni bitti şükür gelebildim
aaa kaçak anne gelmışşşş
slm hoşgeldin canım
beğendin mi kız :))
evet beğndiğin çok güzel gerçekten tavşanlı arkadaki top kuyruğu gördün mü
emziği 0-3 ay aldım şimdilik alışsın diye
hoşgeldin aleyküm selam
Bende ki de aynı canım alttaki sancı senin sancın hep 20 nin üstünde çıkmış çoğu zaman 40 lada filan oluyo ondan demiş sancın var diye
Aynen alışverişte 1 numara benım kv şimdi hakkını yiyememaman ıyı yapıyon cnm ya arasa bılıyosun abartttım ne oldu hızlı buyuyunce baya kaşdırdıgım oldu 1 ayda carşı kaçmıyo senın kv de alışverışte 1 numara he
Ney büyük kayıp kız fotolarını çekmedim omu anlamadım:44:büyük kayıp
Ay ay ayyyyyyhaha ay arası daha cok bana benzetoyolr sıs gözler falan eşimde öle
eymenın annesı guzel pamuk gıbı benzesın tabı
Hoş geldin canım nasılsınütüm yeni bitti şükür gelebildim
pek anlamıyorum canım ben dişte onlardan sancı çıkmış dedi alttan baktılar açılma yok dediler işteBende ki de aynı canım alttaki sancı senin sancın hep 20 nin üstünde çıkmış çoğu zaman 40 lada filan oluyo ondan demiş sancın var diye
Aynen alışverişte 1 numara benım kv şimdi hakkını yiyemem
Ney büyük kayıp kız fotolarını çekmedim omu anlamadım:44:
Ay ay ayyyyyyben neymişimde haberim yokmuş
cnm ya ben aras a nukun emzıklerını aldım 10 kusur verdım tanesına 2 tane aldım bızım evlat sever bambınonun 3.5 tl lık emzıgını nasıl ama
anammm totosuna bak kuyrukluu allahım güzel günler giymeyi nasip etsinn....ne güzeller....
ne bilim işte ilk deye heves ettik galiba elimize ne geçtiyse aldık... benim bunlar daha 5 aya gelemden hazırdı nasip olmayınca işte... ikili testte söylermi acaba ya.. kızda 16. haftada söylemişti... bazen seviyorum diyorum kızım mısın oğlummusun ...aa sevındım tatlım ya
ama bak belkım kızın olur cıcışlerde cok bolmuş hıcbışey almaya gerek kalmaz kız kıyafetlerıde cıcılı bıcılı bende hemen almıştım cnm 6 aydan sonra aldım cok erken almak ıyı deıl
benim fiyatlardan hiç hbrim yok malum ben genel izleyiciyimbebe yağını aleo vera olanı var süper kokuyo.
ben ondan aldım oğluma :)))
nivea çok iyi de dçok pahalı canım yaa ıslak mendilleri bile 1 paketi 6 tl
ohh işini bitirmişte gelmiş hamarat hatun nasılsın bakalımm.....ütüm yeni bitti şükür gelebildim
Bende ki de aynı canım alttaki sancı senin sancın hep 20 nin üstünde çıkmış çoğu zaman 40 lada filan oluyo ondan demiş sancın var diye
Aynen alışverişte 1 numara benım kv şimdi hakkını yiyemem
Ney büyük kayıp kız fotolarını çekmedim omu anlamadım:44:
Ay ay ayyyyyyben neymişimde haberim yokmuş
hoşbulduk arkadaşlar...iyiyim napayım bebişle uğraşıyom ay bugün aşı oldu oğlum...verem aşısı yavrum benim bi masumdu ki sormayın kurtar beni anne der gibi bakıyodu kıyamam ya...songülüm ilk hapımı içtim hayırlı olur inşallah...
anammm totosuna bak kuyrukluu allahım güzel günler giymeyi nasip etsinn....ne güzeller....
ne bilim işte ilk deye heves ettik galiba elimize ne geçtiyse aldık... benim bunlar daha 5 aya gelemden hazırdı nasip olmayınca işte... ikili testte söylermi acaba ya.. kızda 16. haftada söylemişti... bazen seviyorum diyorum kızım mısın oğlummusun ...inş nasip olurda bende aldıklarımı çekip kayabilirm bi gün....
benim fiyatlardan hiç hbrim yok malum ben genel izleyiciyimbak onu bilmiyodum ya gittik boşuna aldık bide en büyük boyunu almış dedim yağlı güreşe mi çıkcaz 9 ay heryerime sürsem bitmez bu... bide vıcık vıcık zaten süresim bile gelmiyo ben çatlak kremine devam....
ohh işini bitirmişte gelmiş hamarat hatun nasılsın bakalımm.....
bizim arkadaşın kızı var 3 yaşında hala emzik emiyo bi türlü bıraktıramıyolar .. dr kendi nezamn isterse ozamn bıraksın demiş bende ondan korktum hiç emzik vermem diyorum başta alışmayınca aramaz heralde... zor mu olur ki vermesem k v de diyo damak yapısını mı bozuyomuş aslında ben çok severim emzikli bebekleri ama korktum bırakmassa diye....cnm ya ben aras a nukun emzıklerını aldım 10 kusur verdım tanesına 2 tane aldım bızım evlat sever bambınonun 3.5 tl lık emzıgını nasıl ama
hoşbuldum büşracım...nasılsın?hoşgeldiinnnnnnnnnnnnn
ah hiç sormaaa ama artık kaçacak yerim kalmamıstı...hoşgeldin meryem hiç sevmiyorum ütüyü ya
hg canımmm ben iyi sayılırım..slm cnm nasılsın bak bende geldim.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?