mıryemmmmm cok u utun vardı senmı agır utuledın yoksam utunmu yavaş gelemedın bak herzaman olmuyo aktıf böle
bizim arkadaşın kızı var 3 yaşında hala emzik emiyo bi türlü bıraktıramıyolar .. dr kendi nezamn isterse ozamn bıraksın demiş bende ondan korktum hiç emzik vermem diyorum başta alışmayınca aramaz heralde... zor mu olur ki vermesem k v de diyo damak yapısını mı bozuyomuş aslında ben çok severim emzikli bebekleri ama korktum bırakmassa diye....
iyiyim canım sen nasılsın?hoşbuldum büşracım...nasılsın?
ah hiç sormaaa ama artık kaçacak yerim kalmamıstı...
yaptım ütüyü kurtuldum
hg canımmm ben iyi sayılırım..
sen nasılsınnn oğluşun nasıl
iyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum
sen nasılsın az kaldı..agrın sancın oluyormu artık?
Amiiin..saglıkla sıhhatle büyüsün inşallah...
Allah ım bizlerede nasip etsin..
aa cok şeker cnm aynı padişa yatagı gıbı valla
vallahi anca bitti kuzum bak biter bitmes geldim..nasılsın?
arascık nasıl acaba?
sizleree hamiş haberim var...
geçen seneden tanırsınız SAremnaz arkadasımız bugün resmen hamile
cumartesi deger 35 ti bugün 72 çıktı
cnm ya ben aras a nukun emzıklerını aldım 10 kusur verdım tanesına 2 tane aldım bızım evlat sever bambınonun 3.5 tl lık emzıgını nasıl ama
anamm bilmiyodum walla ben duştan sonra üşenmessem sürüyodum ... nese zor olcak heralde kullanmam olmadı bi gün krem bi gün onu sürerim bi heves başladım bakalım ama iki güne unuturum ben sürmeyi ...sonra almaya başla da o zaman görücem ben seni
bebe yağı ıslak vücuda sürülüyo biliyon dimi kuşum
badem yağı kullandım ben hep
aa güzel fikirmiş dur söyleyim ben ona ... bakalım alırım bende ne olur n eolmaz inş k v de de karışmaz emzik konusunada başım ağrımaz....ooo emzık gıbı rahatı varmı mesela az buyunce agladımmı hemen emzık verıyosun susuyo ama öbur turlu oyalıcak şey bulamıyosun ben yarene 3 yaşında 10 dkkada bıraktırdık taktık cok kuzum benım
arkadaşına de vıks varya ondan sursun hemen bırakır bende tuze bandırmıştım
ay cnm kıyamam ya naptı bakalım huzursuzluk yaptımıcalpol verdınmı etkı ettımı
ay bakalım cnm sende haptan fayda görur bulantıda cekmessın
ben cayın etkısını hemen anladım cnm ya maşalla zaten dunde toparlamıştı kendını ustunne geldı
ee uzun zman sonra parmaklanmak nasıldu
ay cnm kıyamam ya naptı bakalım huzursuzluk yaptımıcalpol verdınmı etkı ettımı
ay bakalım cnm sende haptan fayda görur bulantıda cekmessın
ben cayın etkısını hemen anladım cnm ya maşalla zaten dunde toparlamıştı kendını ustunne geldı
ee uzun zman sonra parmaklanmak nasıldu
Biraz kitap okuyayım görüşürüz inşallah :)
Benim ortalama 20 civarlarındaydı sonlara doğru 0 ı bile gördüm 15 20 ler normalmış bana normal dedi. 20 nin üstü 40 lar filan sancı olarak değerlendiriliyormuş ben öyle biliyorum ama açılma daha yokmuş baksana bebişin kilosu ne kadar çıktıpek anlamıyorum canım ben dişte onlardan sancı çıkmış dedi alttan baktılar açılma yok dediler işte
ben wee ninkini aldım :)
Ayy canım kanıma giriyon üşenmicem çekecem fotolarını ama bayağı beklemniz lazımkoysaydın fotoları bakardık şimdi
Artık yavaştan yavaştan başlıyor beni rahatsız eden aslında bebeğin hareketleri maşallahı var hiç durmuyo ama artık ağrı yapıyo hareket ettikçe ahoşbuldum büşracım...nasılsın?
ah hiç sormaaa ama artık kaçacak yerim kalmamıstı...
yaptım ütüyü kurtuldum
hg canımmm ben iyi sayılırım..
sen nasılsınnn oğluşun nasıl
iyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum
sen nasılsın az kaldı..agrın sancın oluyormu artık?
sizleree hamiş haberim var...
geçen seneden tanırsınız SAremnaz arkadasımız bugün resmen hamile
cumartesi deger 35 ti bugün 72 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?