Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ooo emzık gıbı rahatı varmı mesela az buyunce agladımmı hemen emzık verıyosun susuyo ama öbur turlu oyalıcak şey bulamıyosun ben yarene 3 yaşında 10 dkkada bıraktırdık taktık cok kuzum benım
arkadaşına de vıks varya ondan sursun hemen bırakır bende tuze bandırmıştım

sizleree hamiş haberim var...

geçen seneden tanırsınız SAremnaz arkadasımız bugün resmen hamile
cumartesi deger 35 ti bugün 72 çıktı

iyiyim canım sen nasılsın?

saglıkla sıhhatle büyüsün inşallah...

Allah ım bizlerede nasip etsin..
Amiiin..
RABBİm sizlere de nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhhhhhhh
aa cok şeker cnm aynı padişa yatagı gıbı valla

kız yarenn gel sen yat içinde

vallahi anca bitti kuzum bak biter bitmes geldim..nasılsın?
arascık nasıl acaba?

ıyıyım cnm benım ya arascık su an karşımda derın derın uykularda ay aras benı sevıyo hcbıyerden kusur bırakmıyo benı öle derın uyuyokı anne sen takıl kafana göre der gıbı
cnm ya senın bu yumış döllencekmı yoksa öle bı kenerıda zıyanmı olcak anlat hele

ay cnm öle sevındım kı anlatamam ya kendı nasıl duyguları falan dr ne yorum yaptı ay keske gelse özledım onuda

cnm ya ben aras a nukun emzıklerını aldım 10 kusur verdım tanesına 2 tane aldım bızım evlat sever bambınonun 3.5 tl lık emzıgını nasıl ama

sonra almaya başla da o zaman görücem ben seni
bebe yağı ıslak vücuda sürülüyo biliyon dimi kuşum
badem yağı kullandım ben hep
anamm bilmiyodum walla ben duştan sonra üşenmessem sürüyodum ... nese zor olcak heralde kullanmam olmadı bi gün krem bi gün onu sürerim bi heves başladım bakalım ama iki güne unuturum ben sürmeyi ...
aa güzel fikirmiş dur söyleyim ben ona ... bakalım alırım bende ne olur n eolmaz inş k v de de karışmaz emzik konusunada başım ağrımaz....

nasilsiniz?

oflu cok güzel oglunun esyalari hele lacivert kiyafetini cok sevdim cok cici. Güle güle kullansin Insaallah

sekercininkizi hosgeldin baya oldu görüsmeyeli. Masaallah oglusuna resmi varmi?

meri canim ne güzel bi haber bu saremnaza cok sevindim nerde kendisi hic karsilasmadim. Tebriklerimi iletirsen sevinirim. yada gelmiyormu artik kkye?gelsede konussak özledim onuda

ve diger kizlar siz burda gördügme sevindim.

huzursuzluk var biraz kankam şuan uyuyo ama sızlanıp hareket ediyo sürekli...
ateşi şimdilik yok calpol verdim bide saat 12 de vercem...
inşallah bulantı çekmem ben ya ama etkisini gösterse keşke ay suyu çok içmem lazım ben bide tatlı sütü çoğaltıyomuş....
çay ben zaten çok içiyom ama....
sorma yaa bugün gittim alttan muayene işte ultrason aletiyle baktı ay smear yapacaktı kadına yalvardım o plastik aleti takma diye yaa canım çok yanıyo onda...
bide bugün civile gittim kışlık 2 takım aldım eymen çınara...
duramadım bide c&a ya gittim astronot baktım ama erkeğe kalmamış gelecek ondan da alacam ee memlekete gidecez malum oralar soğuk..

nasilsiniz?

oflu cok güzel oglunun esyalari hele lacivert kiyafetini cok sevdim cok cici. Güle güle kullansin Insaallah

sekercininkizi hosgeldin baya oldu görüsmeyeli. Masaallah oglusuna resmi varmi?

meri canim ne güzel bi haber bu saremnaza cok sevindim nerde kendisi hic karsilasmadim. Tebriklerimi iletirsen sevinirim. yada gelmiyormu artik kkye?gelsede konussak özledim onuda

ve diger kizlar siz burda gördügme sevindim.

huzursuzluk var biraz kankam şuan uyuyo ama sızlanıp hareket ediyo sürekli...
ateşi şimdilik yok calpol verdim bide saat 12 de vercem...
inşallah bulantı çekmem ben ya ama etkisini gösterse keşke ay suyu çok içmem lazım ben bide tatlı sütü çoğaltıyomuş....
çay ben zaten çok içiyom ama....
sorma yaa bugün gittim alttan muayene işte ultrason aletiyle baktı ay smear yapacaktı kadına yalvardım o plastik aleti takma diye yaa canım çok yanıyo onda...
bide bugün civile gittim kışlık 2 takım aldım eymen çınara...
duramadım bide c&a ya gittim astronot baktım ama erkeğe kalmamış gelecek ondan da alacam ee memlekete gidecez malum oralar soğuk..

pek anlamıyorum canım ben dişte onlardan sancı çıkmış dedi alttan baktılar açılma yok dediler işte

ben wee ninkini aldım :)
Benim ortalama 20 civarlarındaydı sonlara doğru 0 ı bile gördüm 15 20 ler normalmış bana normal dedi. 20 nin üstü 40 lar filan sancı olarak değerlendiriliyormuş ben öyle biliyorum ama açılma daha yokmuş baksana bebişin kilosu ne kadar çıktı
Bende avent in aldım bakalım işallah alır emziği çok rahat olduğunu söylüyorlar emzik alan bebeğin
koysaydın fotoları bakardık şimdi
Ayy canım kanıma giriyon üşenmicem çekecem fotolarını ama bayağı beklemniz lazım
Artık yavaştan yavaştan başlıyor beni rahatsız eden aslında bebeğin hareketleri maşallahı var hiç durmuyo ama artık ağrı yapıyo hareket ettikçe a

Ayyy ciddimisin çok sevindim yaaa dur yarın bi tebrik edeyim rabbim kucağına almayıda nasıp etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…