Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaa ben son sayfayı göremiyorum ama fana burda mısın gitme sakın görmeyiom ben seni....

4612 de ne yazıyo ya resmen açılmıyo ssayfaaa göremiyom burraya gelin kuzular çatlarım walla

Son düzenleme:

iyiyim canım sen nasılsın?

Amiiin..
RABBİm sizlere de nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhhhhhhh
inşalllaaahhhh...
bende iyyiyim canım bugün arkadasımla doktora gittik..3ay önce benim doktoruma baslamıstı
bugün hamileligi kesinleşti çok mutluyum oyüsden.
arasa...

bilmemki döllencekmi:) ben kist die gittim aa bi baktı dr kkist falan yok olmus maasallah yumurtan var dedi..
bende 3ay olacak hastalanmadım bu yumurta nereden cıktıki dedim o da olur hiç hastalanmadan hamile bile kalabilirsin dedi.
bende koruncas falan dedim ama serran da diyor boşver yak sigortayı ve dongi de diyeti bozdu sanırım

ay cnm öle sevındım kı anlatamam ya kendı nasıl duyguları falan dr ne yorum yaptı ay keske gelse özledım onuda

dr cuma günü gel bi bakalım keseye yeniden tahlil yapalım dedi..
kendi de iyiydi ama benim yanımda pek sevinemedi..
ben veyselin odaya girer girmez aglamaya basladım beni susturmaya calıstılar..
sanırım duygularını belli edemedi ben vardım diye ama iyiki bu ay bu haberi aldı..
yoksa eşiyle bile sorunlara baslıordu

cnm benım ya kıyamam ama sevındım ateş yok dımı ama
cnm tatlı sut coğaltmıyo aslında sadece susama hıssı verdıgınden cok su tuketımı oluyo ondan sut oluyo bıde arkadaşa dr hergun bı maden su demış
ay eymencık gule gule kullnsın cıcışlerı ay kıdycıty dede kanzın astronotları cok guzeldı cnm ya

Son düzenleme:
yaa ben son sayfayı göremiyorum ama fana burda mısın gitme sakın görmeyiom ben seni....

4612 de ne yazıyo ya resmen açılmıyo ssayfaaa göremiyom burraya gelin kuzular çatlarım walla

söyle lamiam gitmedim daha canım haa dilbere söyle gelirse fanaa nın gözleri seni aradı ama bulamadı özelden msj atamıyomuş dersin sık girsin topiğe

ay cnm ya zmanalama ıyı olmuş ozaman rabbım ışte ne zman ne olcagı belı olmaz pekala tedavıylemı kendındenmı oldu
cnm kıyamam sanada duygulandın tabı ama zaman gelcek yıne guzel duygularla gıtcen veyselne dıyo oda dıkış atıyomu
ay bencede sen bırak sıgortayı gelen paraya gelsın kır zıncırlerı meryem oyumura döllenmek ıcın oluşmuş söleyım

niye kaciyon???kacma ne güzel sohbet edecektik
hangi kitabi okuyorsun
hoşgeldin canım nasılsın.....
meryemcim ne çok sevindim maşşalah bak kendiliğinden olmuş ne güzel bende de adeler düzenlenmişti ama yurta olmamıştı dr de ozamn dedi adetle yumurtanın bi alakası yok diye.... hadi hayırlısı inşş ya eşin ne diyo peki ... korunma konusunda

nasilsiniz?

meri canim ne güzel bi haber bu saremnaza cok sevindim nerde kendisi hic karsilasmadim. Tebriklerimi iletirsen sevinirim. yada gelmiyormu artik kkye?gelsede konussak özledim onuda.
hg canım...bende cok sevindim saremnaz a canım..tabiki iletirim..

kk ya belki artık gelir..gelmıyordu hamileleri görünce cok üzülüyorum kafama takıyorum diyordu..

canım yorma.. hiç kendini..kendine cok dikkat..
Aminnn Allah ım kucagına almayıda nasip etsin herkeslerin..

iyiyim canım bende uğraşıyom işte paşayla...oğlum iyi çok şükür bugün aşı oldu onun biraz huzursuzluğu var..
sen nasılsın?bu arada saremnaza çook sevindim darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı sıhhatli...

7verengül Sanırım oflunun topiğinde tanışmıştık kardeşim iyi hatırlıyor muyum Uzuuunn zamandır göremedim seni neler yaptın ya Gebelik var mı Eeee topik sahibi vefasız çıkmıştı Hamile kaldı ne aradı ne sordu üyeleride dağıldı tabi

hoşbulduk canım evet bayadır giremedim ya.resim çokta koymayı bilmiyom dur bi deneyim...sen nasılsın bu arada?

çocuk gelişimi üzerine canım ama biraz kuran okuyayım dedim bu arada hoşgeldin gec kaldım söylemekte

hosbulduk canim. cocuk gelisimi ile ilgili kitap dergi vs okumayi bende cok seviyorum.
Allah simdiden kabul etsin Kuran okuduktan sonra bizim icinde bol bol dua et olurmu.
benim bu aralar ruhum daraliyor sebepsiz.
sanirim bende kuran okusam iyi gelecek

canım gebeliğin hayırlı olsun ee tabi uzun zaman oldu ben girmeyeli 13 haftalık olmuşsun maşallah...
saol canım ... bana zamn okadar yavaş geçiyoki... inş bende sizler gibi karşımda beşikte izlerim görürüm o günleri....
söyle lamiam gitmedim daha canım haa dilbere söyle gelirse fanaa nın gözleri seni aradı ama bulamadı özelden msj atamıyomuş dersin sık girsin topiğe
benim pc çıldırdı ne sayfaları görebiliyorum ne yazabiliyorum yaa...kuzum geçende gittin öyle birden dedim küstümü acaba... alltta baktım ismii görmeyince dedim yani gitme herzamn denk gelemiyoz diye ..... dilbere iletirim inş slmını ama sende sık gel bak bende seni herzamn göremiyorum....

hayırdır inşallah niyeki canım bi sıkıntı mı var

Ayy canım yaa baksana yumurta oluşmuş korunmayı bıraksan ve tekrardan hamile kalsan zararı olurmu ki eğer olmuyacağını düşünüyorsan bence korunmayı bırak gitsin bellimi olur nasip olur ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…