ooo emzık gıbı rahatı varmı mesela az buyunce agladımmı hemen emzık verıyosun susuyo ama öbur turlu oyalıcak şey bulamıyosun ben yarene 3 yaşında 10 dkkada bıraktırdık taktık cok kuzum benım
arkadaşına de vıks varya ondan sursun hemen bırakır bende tuze bandırmıştım[/QUOTE
hahaha kankamda çareler tükenmez...
Biraz kitap okuyayım görüşürüz inşallah :)
inşalllaaahhhh...iyiyim canım sen nasılsın?
Amiiin..
RABBİm sizlere de nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhhhhhhh
ıyıyım cnm benım ya arascık su an karşımda derın derın uykularda ay aras benı sevıyo hcbıyerden kusur bırakmıyo benı öle derın uyuyokı anne sen takıl kafana göre der gıbı
cnm ya senın bu yumış döllencekmı yoksa öle bı kenerıda zıyanmı olcak anlat hele
ay cnm öle sevındım kı anlatamam ya kendı nasıl duyguları falan dr ne yorum yaptı ay keske gelse özledım onuda
huzursuzluk var biraz kankam şuan uyuyo ama sızlanıp hareket ediyo sürekli...
ateşi şimdilik yok calpol verdim bide saat 12 de vercem...
inşallah bulantı çekmem ben ya ama etkisini gösterse keşke ay suyu çok içmem lazım ben bide tatlı sütü çoğaltıyomuş....
çay ben zaten çok içiyom ama....
sorma yaa bugün gittim alttan muayene işte ultrason aletiyle baktı ay smear yapacaktı kadına yalvardım o plastik aleti takma diye yaa canım çok yanıyo onda...
bide bugün civile gittim kışlık 2 takım aldım eymen çınara...
duramadım bide c&a ya gittim astronot baktım ama erkeğe kalmamış gelecek ondan da alacam ee memlekete gidecez malum oralar soğuk..
yaa ben son sayfayı göremiyorum ama fana burda mısın gitme sakın görmeyiom ben seni....
yaa ben son sayfayı göremiyorum ama fana burda mısın gitme sakın görmeyiom ben seni....
4612 de ne yazıyo ya resmen açılmıyo ssayfaaa göremiyom burraya gelin kuzular çatlarım walla
inşalllaaahhhh...
bende iyyiyim canım bugün arkadasımla doktora gittik..3ay önce benim doktoruma baslamıstı
bugün hamileligi kesinleşti çok mutluyum oyüsden.
arasa...
bilmemki döllencekmi:) ben kist die gittim aa bi baktı dr kkist falan yok olmus maasallah yumurtan var dedi..
bende 3ay olacak hastalanmadım bu yumurta nereden cıktıki dedim o da olur hiç hastalanmadan hamile bile kalabilirsin dedi.
bende koruncas falan dedim ama serran da diyor boşver yak sigortayı ve dongi de diyeti bozdu sanırım
dr cuma günü gel bi bakalım keseye yeniden tahlil yapalım dedi..
kendi de iyiydi ama benim yanımda pek sevinemedi..
ben veyselin odaya girer girmez aglamaya basladımbeni susturmaya calıstılar..
sanırım duygularını belli edemedi ben vardım diye ama iyiki bu ay bu haberi aldı..
yoksa eşiyle bile sorunlara baslıordu
niye kaciyon???kacma ne güzel sohbet edecektik
hangi kitabi okuyorsun
hoşgeldin canım nasılsın.....niye kaciyon???kacma ne güzel sohbet edecektik
hangi kitabi okuyorsun
meryemcim ne çok sevindim maşşalah bak kendiliğinden olmuş ne güzel bende de adeler düzenlenmişti ama yurta olmamıştı dr de ozamn dedi adetle yumurtanın bi alakası yok diye.... hadi hayırlısı inşş ya eşin ne diyo peki ... korunma konusundainşalllaaahhhh...
bende iyyiyim canım bugün arkadasımla doktora gittik..3ay önce benim doktoruma baslamıstı
arasa...
bilmemki döllencekmi:) ben kist die gittim aa bi baktı dr kkist falan yok olmus maasallah yumurtan var dedi..
bende 3ay olacak hastalanmadım bu yumurta nereden cıktıki dedim o da olur hiç hastalanmadan hamile bile kalabilirsin dedi.
bende koruncas falan dedim ama serran da diyor boşver yak sigortayı ve dongi de diyeti bozdu sanırım
sanırım duygularını belli edemedi ben vardım diye ama iyiki bu ay bu haberi aldı..
niye kaciyon???kacma ne güzel sohbet edecektik
hangi kitabi okuyorsun
hg canım...bende cok sevindim saremnaz a canım..tabiki iletirim..nasilsiniz?
meri canim ne güzel bi haber bu saremnaza cok sevindim nerde kendisi hic karsilasmadim. Tebriklerimi iletirsen sevinirim. yada gelmiyormu artik kkye?gelsede konussak özledim onuda.
Artık yavaştan yavaştan başlıyor beni rahatsız eden aslında bebeğin hareketleri maşallahı var hiç durmuyo ama artık ağrı yapıyo hareket ettikçe a
Ayyy ciddimisin çok sevindim yaaa dur yarın bi tebrik edeyim rabbim kucağına almayıda nasıp etsin işallah
hoşbuldum büşracım...nasılsın?
ah hiç sormaaa ama artık kaçacak yerim kalmamıstı...
yaptım ütüyü kurtuldum
hg canımmm ben iyi sayılırım..
sen nasılsınnn oğluşun nasıl
iyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum
sen nasılsın az kaldı..agrın sancın oluyormu artık?
nasilsiniz?
oflu cok güzel oglunun esyalari hele lacivert kiyafetini cok sevdim cok cici. Güle güle kullansin Insaallah
sekercininkizi hosgeldin baya oldu görüsmeyeli. Masaallah oglusuna resmi varmi?
meri canim ne güzel bi haber bu saremnaza cok sevindim nerde kendisi hic karsilasmadim. Tebriklerimi iletirsen sevinirim. yada gelmiyormu artik kkye?gelsede konussak özledim onuda
ve diger kizlar siz burda gördügme sevindim.
çocuk gelişimi üzerine canım ama biraz kuran okuyayım dedim bu arada hoşgeldin gec kaldım söylemekte
saol canım ... bana zamn okadar yavaş geçiyoki... inş bende sizler gibi karşımda beşikte izlerim görürüm o günleri....canım gebeliğin hayırlı olsun ee tabi uzun zaman oldu ben girmeyeli 13 haftalık olmuşsun maşallah...
benim pc çıldırdı ne sayfaları görebiliyorum ne yazabiliyorum yaa...kuzum geçende gittin öyle birden dedim küstümü acaba... alltta baktım ismii görmeyince dedim yani gitme herzamn denk gelemiyoz diye ..... dilbere iletirim inş slmını ama sende sık gel bak bende seni herzamn göremiyorum....söyle lamiam gitmedim daha canım haa dilbere söyle gelirse fanaa nın gözleri seni aradı ama bulamadı özelden msj atamıyomuş dersin sık girsin topiğe
hosbulduk canim. cocuk gelisimi ile ilgili kitap dergi vs okumayi bende cok seviyorum.
Allah simdiden kabul etsin Kuran okuduktan sonra bizim icinde bol bol dua et olurmu.
benim bu aralar ruhum daraliyor sebepsiz.
sanirim bende kuran okusam iyi gelecek
inşalllaaahhhh...
arasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?