Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Hıııııı... Çabuk büyüyün yoksa pambik çektirir o filmi görürsünüz haa....

önceden nasıldı bilmomki ben ..bi sertlik var evet kızlar ben hamile değilimmmmm ozamn yaparım niye yapmıcam akıntıyı almak içinde yapom valla ben..hafif bi sertlik vr üst kısımda

kuzum ya senin adette benimki gibi sapıtık dimi o zaman gecerli olmuyomuş

önceden nasıldı bilmomki ben ..bi sertlik var evet kızlar ben hamile değilimmmmm ozamn yaparım niye yapmıcam akıntıyı almak içinde yapom valla ben..hafif bi sertlik vr üst kısımda

seni üzmek istemem ama hamiş değilsin. bende her ay kendimi kandırıyorum sertlik gelince ama o vazgeçmiyo hemen geliyo kırmızılar.

ayy canım benimm yaaa...kız konuşma çok ozman hiç olmuyolr ben çok denedim o işi..ozamn şımarıyolr

Benimki hemen parmağıma değdi..
1 parmak boyu bile yok yani..
O kadar aşağıda..

Ve hastalığım başladı başlayacak...
Şu an hafif lekelenme aşamasındayım...

kuzum ya senin adette benimki gibi sapıtık dimi o zaman gecerli olmuyomuş
ay düşükten sonra öle oldu valla kuzucum..
seni üzmek istemem ama hamiş değilsin. bende her ay kendimi kandırıyorum sertlik gelince ama o vazgeçmiyo hemen geliyo kırmızılar.

ay kuzum neden üzülim ama ben bundan 15 gün önce fln akıntı almak için yapmıştım ozamnda aynıydı bu böle..aman adet olimde bu ay yoluma bakim yaa..adet olup kendimi ona göre plan yapim ..ne olcam belli değil ne iştir anlamadım

cnm eline geldimi sertlik

geldi sankı ya cok da sokamadım;gerçi aşağıda oluyomuş ama;; bıdahakı aya kalcak gıbı duruyor yıne..zaten varya soğudum yanı bebek işinden ya bu ay hiç isteklı degıldım nerdeyse korunalım boşver falan dıcektım adama..ilk zamankı hevesim yok..neyse yarın baktırırım;anlarsak sonucu yazarım yarın

Son düzenleme:
aman nede sabırsızız he bu topikte daha görmedimki adeti gecikip te test yapan yav tum hamişler bi kaç gun önceden

Benimki hemen parmağıma değdi..
1 parmak boyu bile yok yani..
O kadar aşağıda..

Ve hastalığım başladı başlayacak...
Şu an hafif lekelenme aşamasındayım...

evet aslında okadar aşağıda oluyo. yani farketmemek mümkün değil. taharet alırken elini hafif itlesen farkedecen. ama sanırım adet günene doğru yavaş yavaş iniyo aşağı. yani bat ne kadar yakın tarihte bakarsak okadar iyi

aman sorma kız bende öle terapi yaptımki nerdeyse korunacam yakında akşamda birine öle yazdım ah senle ilk yazışmamı hatırladım birden ben endişeli sen cok rahattın kesin bu ay senin ollur gözunle bakmıştım

slm milett naber
hoşgeldin canımm

bak güzelleşmesseniz film çektirirm görürsünüz o zaman diyorumbakalım benimkilerin ilk denemesi bi şans veriyim yumoşlarıma belki söz dinlerler

senin yumişler güzel daha ne olsun 6 tane yumiş varmış. şimdi onların kendi aralarında fesatlanıp çatlamaları lazım. sen onları öyle motive et. kışkırt onları çatlayamazsınız diye

bak güzelleşmesseniz film çektirirm görürsünüz o zaman diyorumbakalım benimkilerin ilk denemesi bi şans veriyim yumoşlarıma belki söz dinlerler

ooo ben bu ay cok sertim stres yok hiççç mudane etmiyom trip atıyom umrumda değilsiniz diom belki pişman olurlar ateş ölçuyonmu

benimde hemen olur gibime gelıyordu oyuzden soğudum ya bıde ervada buyudu daha rahatım falan bıraz keyfını sürıyım bu yaz gezıyım dıyordum;sonra bebek konusu açıldı bızde bi heveslendım bı heveslendım sorma ama olmayınca yıne eskıye dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…