onu ben demedim tatlım yaren dedi sanırım yada nilifer dediyok tatlım ne muğlesı ne alaka77 yüüzndenmi yoksa??yok izmitliyim ben
samanyolunda memleketi gösteriyo dedin ya orda muğla vardı ondan dedim
evet canım ya allah sabır versin...kuzu listeyi düzenlemişsin tşkkürler elif istedi...bide benim doğum nasip olursa eylül ortasında tatlım 7 ekim değil...sezeryan olcak yaa ondan dedim yanlış anlama...
tamam tatlım ben 2 hafta geriye alırım..ben onu otamatikman hespladım tahmini ya ondan..ben hamile oldumu duyunca doktora ben normal doğum istyorum ama sen doğurt dmişrim ya da epidurelmi olsam dedi oda güldü sennki doğmamış çocuğa don biçmek dedi o yüzden şimdiden sezeryan fln deme kuzum benimm...
kanki ben seni özlemişim yahuuu
slm canım bazı kadınlarda yumurtlama döneminde lekelenme oluyomuş tatlım oyüzden gün kaçırma çalışın bebemm...
bizim keyfimiz kaçtı bu gece canım...Eliften kötü haber gelmiş..
o leke nedir bilmemki iyiye yorarsak yerleşme kanaması derler..kötü de ise senn kırmızılar hazırlık yapıyolar
onu ben demedim tatlım yaren dedi sanırım yada nilifer dedi
tamam tatlım ben 2 hafta geriye alırım..ben onu otamatikman hespladım tahmini ya ondan..ben hamile oldumu duyunca doktora ben normal doğum istyorum ama sen doğurt dmişrim ya da epidurelmi olsam dedi oda güldü sennki doğmamış çocuğa don biçmek dedi o yüzden şimdiden sezeryan fln deme kuzum benimm...
kız ben muğlalı falan deilim..izmitliyim ben
onu ben demedim tatlım yaren dedi sanırım yada nilifer dedi
doğru söylüyosun arkadaşım ee sen nasılsın??eşinle durumlar nasıl aranız düzeldi dimi??
tatlım yerleşmede olabilir adet 2 3 gun kala yada adet dönemimde oluyomuş eger devamı gelmezse öle bi durum olab,ilir
ozaman hazırlık yapıyolardır;ben bu ay beklemıyorum zaten; ilk defa böyle olunca şaşırdım;bebek çalışmaları başladığından berı bı tuhaflaştılar zaten ya..
evet bende çok üzüldum ona rabbım yıne saglıkla verır inş..
kız ben muğlalı falan deilim..izmitliyim ben
ay tamam tamam bişi demedim ben bişi söledim ortalık karıştı valla
ya kankim ne biliyosun sezeryan oldugunu?evet canım ya allah sabır versin...kuzu listeyi düzenlemişsin tşkkürler elif istedi...bide benim doğum nasip olursa eylül ortasında tatlım 7 ekim değil...sezeryan olcak yaa ondan dedim yanlış anlama...
ozaman hazırlık yapıyolardır;ben bu ay beklemıyorum zaten; ilk defa böyle olunca şaşırdım;bebek çalışmaları başladığından berı bı tuhaflaştılar zaten ya..
evet bende çok üzüldum ona rabbım yıne saglıkla verır inş..
doğru söylüyosun arkadaşım ee sen nasılsın??eşinle durumlar nasıl aranız düzeldi dimi??
kşekercininkızı şeyda kocasına aşık kocasıda ona aşık yaaaaaaaaa
evet bura gelse morel bulurdu...tatlım ztn 58 düşmüş 5 güne bişeyi kalmaz tatlımm.....o morel verenlerden biride ben denizimmm cnmmtatlım bende öle düşünüyorum 151 de bile kese görme imkanı yok inşalla arkadaşım benim gibi kolay bi düşük yaşar ama benim dr kurtaja gerek kalmsdını vucudun kendinden atacağını sölemişti ah asılında elifim gelse buraya öle rahatlıcakkı ben o zamanlar burada moral bulmuştum arkadaşalar beni çok rahatlatmıştı dert paylaştıkca azalaıyo
kuzucum unutmuşun sen bu işleeri hahahha kadının 2 gun sonra batı
kuzucum unutmuşun sen bu işleeri hahahha kadının 2 gun sonra batı
kşekercininkızı şeyda kocasına aşık kocasıda ona aşık yaaaaaaaaa
herzaman tatlım benim ben zaten hep öyle olmasını istiyorum herkesin allahım mutluluklarını daim etsin inşallahh...
ay tamam tamam bişi demedim ben bişi söledim ortalık karıştı valla
inşallah tatlım dediğin gibi kendiliğinden düşer de böyle bi zorluk yaşamaz arkadaşım...
ee senin ateş nasıl gidiyor???ölçüyosun dimi
ben de seni çok özledim..
hergün andım adını
beni bu kadar boşlama kankicimmm
evet bura gelse morel bulurdu...tatlım ztn 58 düşmüş 5 güne bişeyi kalmaz tatlımm.....o morel verenlerden biride ben denizimmm cnmm
hahahy ne güldüm yaa...kız ben adet olom galbaaa yaaa uyuz oldumm hee ...gidipgidip bakam uyuz oldum hee
nilufer, benimde bebek çalışmasına başladığımdan beri normal düzenim kalmadı..
Adetlerim çok fazla ağrılı oluyor..
Adet öncesi göğüslerime elimi bile değdiremiyorum, o kadar acıyor..
2-3 gün önceden hafif kahve akıntı geliyor, sonra kanama başlıyor..
Önce böyle değildi..
Neden ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?