Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

bizim keyfimiz kaçtı bu gece canım...Eliften kötü haber gelmiş..
o leke nedir bilmemki iyiye yorarsak yerleşme kanaması derler..kötü de ise senn kırmızılar hazırlık yapıyolar

ozaman hazırlık yapıyolardır;ben bu ay beklemıyorum zaten; ilk defa böyle olunca şaşırdım;bebek çalışmaları başladığından berı bı tuhaflaştılar zaten ya..

evet bende çok üzüldum ona rabbım yıne saglıkla verır inş..

nilufer, benimde bebek çalışmasına başladığımdan beri normal düzenim kalmadı..
Adetlerim çok fazla ağrılı oluyor..
Adet öncesi göğüslerime elimi bile değdiremiyorum, o kadar acıyor..
2-3 gün önceden hafif kahve akıntı geliyor, sonra kanama başlıyor..

Önce böyle değildi..
Neden ki acaba?

evet canım ya allah sabır versin...kuzu listeyi düzenlemişsin tşkkürler elif istedi...bide benim doğum nasip olursa eylül ortasında tatlım 7 ekim değil...sezeryan olcak yaa ondan dedim yanlış anlama...
ya kankim ne biliyosun sezeryan oldugunu?
kız doguma az kala belli olmuyor mu o işler?
insallah normal yaparsın kuzum..

stressten yavrum stressten...hep tuhaflasıolar

evet bura gelse morel bulurdu...tatlım ztn 58 düşmüş 5 güne bişeyi kalmaz tatlımm.....o morel verenlerden biride ben denizimmm cnmm
kuzucum unutmuşun sen bu işleeri hahahha kadının 2 gun sonra batı

hahahy ne güldüm yaa...kız ben adet olom galbaaa yaaa uyuz oldumm hee ...gidipgidip bakam uyuz oldum hee

ay tamam tamam bişi demedim ben bişi söledim ortalık karıştı valla

hahahah...ne sanslısın kız...
valla bazen kızlar derki bişe söledm kimse cevap vermedi
sana da herkes bi cevap verdi..

bu arada ben adanalıyım ama izmitte gelin geldimm..

ayhh saka bi yana topicigimizde ne cok izmit,sakarya taraflarından arkadasımız var

inşallah tatlım dediğin gibi kendiliğinden düşer de böyle bi zorluk yaşamaz arkadaşım...

ee senin ateş nasıl gidiyor???ölçüyosun dimi

evet canım ölçüyorum. ama benim ateşim biraz düşük normale göre. kırmızıların dönemimde 35 i bile gördüm. bu gün 36,1. yarın yumurtlama dönemine giriyorum google amcaya göre. doktorum çağırdı yumurta takibi için. yarın ona gidecem. bakalım hayırlısı

ah cnm bilmem mi sen vardın nilufer vrdı regen vardı su anda hatırladığım da var hatırlıyomusun ne kadar uzgundum ama şimdi bomba

hahahy ne güldüm yaa...kız ben adet olom galbaaa yaaa uyuz oldumm hee ...gidipgidip bakam uyuz oldum hee[/QUOTE]

of ya en kötüsü o zırt pırt gidip bakıyosun geldi gelcek insanı bitiriyo ve sonra o hazin son

önceden direkt gelırdı ya ne akıntı ne bişey; şimdi tuhaf tuhaf şeyler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…