hahahah...ne sanslısın kız...
valla bazen kızlar derki bişe söledm kimse cevap vermedi
sana da herkes bi cevap verdi..
bu arada ben adanalıyım ama izmitte gelin geldimm..
ayhh saka bi yana topicigimizde ne cok izmit,sakarya taraflarından arkadasımız var
amin..İyi yürekli hamişim benim..herzaman tatlım benim ben zaten hep öyle olmasını istiyorum herkesin allahım mutluluklarını daim etsin inşallahh...
evet canım ölçüyorum. ama benim ateşim biraz düşük normale göre. kırmızıların dönemimde 35 i bile gördüm. bu gün 36,1. yarın yumurtlama dönemine giriyorum google amcaya göre. doktorum çağırdı yumurta takibi için. yarın ona gidecem. bakalım hayırlısı
hahahah...ne sanslısın kız...
valla bazen kızlar derki bişe söledm kimse cevap vermedi
sana da herkes bi cevap verdi..
bu arada ben adanalıyım ama izmitte gelin geldimm..
ayhh saka bi yana topicigimizde ne cok izmit,sakarya taraflarından arkadasımız var
ya kankim ne biliyosun sezeryan oldugunu?
kız doguma az kala belli olmuyor mu o işler?
insallah normal yaparsın kuzum..
stressten yavrum stressten...hep tuhaflasıolar
evet canım ölçüyorum. ama benim ateşim biraz düşük normale göre. kırmızıların dönemimde 35 i bile gördüm. bu gün 36,1. yarın yumurtlama dönemine giriyorum google amcaya göre. doktorum çağırdı yumurta takibi için. yarın ona gidecem. bakalım hayırlısı
kuzu yaa kankiler aynı yol üstünde yaren sakarya sen izmit ben istanbul yarene söyle sakaryadan yola çıksın seni alsın izmitten bana gelin hehhehe
kuzu yaa kankiler aynı yol üstünde yaren sakarya sen izmit ben istanbul yarene söyle sakaryadan yola çıksın seni alsın izmitten bana gelin hehhehe
ayy ttalım neden kızonki sen bakimm fenamı herkesn nereli oldunu öğrendin sen nerelisin bakim kızma hemenay tamam tamam bişi demedim ben bişi söledim ortalık karıştı valla
ii ttalım o gündüz düzeldi deli bana parfüm almış bide sıcak su konunca kalp çıkan bardak bide jelibon almış bide not yazmış barıştıkkdoğru söylüyosun arkadaşım ee sen nasılsın??eşinle durumlar nasıl aranız düzeldi dimi??ayy adet olom galbaa yaaa
kşekercininkızı şeyda kocasına aşık kocasıda ona aşık yaaaaaaaaa
yaren yaren bakk sen varyaa bak yaa kadına bakk
yaaa benide heyecan sardı sormaamin..İyi yürekli hamişim benim..
Allah herkesi yuvasında mutlu etsin
ayy simdide senin heyecanın sardı beniiinsallah güzel haberler getirirsin
hayat ne garip bir aglyoruz bir gülüyoruz:44::44:
ayy insallah canım...kuzu yaa kankiler aynı yol üstünde yaren sakarya sen izmit ben istanbul yarene söyle sakaryadan yola çıksın seni alsın izmitten bana gelin hehhehe
ben biliyorum adanadan izmite geldiğinicanım bi akşam istanbulda bi yakadan diğerine geçtim diye vahlanıyodum sen haline şükret demiştin bana ben adanadan izmite geldim:)))
ya kankim ne biliyosun sezeryan oldugunu?
kız doguma az kala belli olmuyor mu o işler?
insallah normal yaparsın kuzum..
stressten yavrum stressten...hep tuhaflasıolar
ayy ttalım neden kızonki sen bakimm fenamı herkesn nereli oldunu öğrendin sen nerelisin bakim kızma hemen
ii ttalım o gündüz düzeldi deli bana parfüm almış bide sıcak su konunca kalp çıkan bardak bide jelibon almış bide not yazmış barıştıkkayy adet olom galbaa yaaa
yaren yaren bakk sen varyaa bak yaa kadına bakk
ay ne kızması güzelim bi laf ettim ortalığı kattım karıştırdım :)) ben istanbuldayım şekerim
işallah vallaahadi hayırlısı tatlım hergün çalış dr un dediği tarihlerde ona göre bazen az yaşıyo sende mavi birlikler...o yüzden hergün çalışmaya devam...artık şu kırmızı birliklerle mavi birlikler birleşse yaniii...
haha sen istanbuldan çık meriyi al sakaryaya gel hahahah meri bi sağa bi sola
yaren,,, merii,,,yazın buluşalımm kızzama benımde bıldgım yerde olsun ben pek bılmem heryeri nasıl izmitlisin demeyın çarşıyı bilirım en ii anamm bıde şeydaaa vardıı
işallah vallaaartık olsun bitane bebişim. tabi tüm isteyenlerin de. hayırlısıyla kucaklarımıza bi alalımda
aşk olsun ben sana yazdım cvp vermedin bide beni çağırmadın öyle olsun
kuzu ben gözden lazer olduğum için normal doğum yasak ıkınma anında damarlar çatlıyomuş o yüzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?