hadi yaaabende çok kötü oldum şimdi. peki sebebi neymiş dr bişey demişmi. allah sabır versin. çok üzüldüm
evet canım çok üzücü bi durum. bu durumda söylemek ne kadar doğru bilemem ama söylemeden edemicem. madem bebekten ümit kesilmiş işallah kendiliğinden düşerde o masaya yatmasına gerek kalmaz. kürtajın zorluğunu yaşadım onunda yaşamasını istememkuzum ilk kan testinde 161 çıkmıştı ya değeri ikincisinde 57 çıkmış dr da kese gözüküyo ama değer düşüyo demiş...pazartesiye kadar kanamayla düşecek düşmezse kürtajla alacaz demiş ya ben çok kötü oldum içim acıyo canım elifim benim ne kadar sevinmiştim hamile olmasına...
allah hepimizin yardımcısı olsun hamile kalmak için uğraş didin ama onunlada iş bitmiyo sonrada kaybetme korkusu var çok zor allah kucağımızda göreceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
yok tatlım ne muğlesı ne alaka77 yüüzndenmi yoksa??yok izmitliyim benbende ona bakıyodum seyda muğlalımısın sen
kuzum ilk kan testinde 161 çıkmıştı ya değeri ikincisinde 57 çıkmış dr da kese gözüküyo ama değer düşüyo demiş...pazartesiye kadar kanamayla düşecek düşmezse kürtajla alacaz demiş ya ben çok kötü oldum içim acıyo canım elifim benim ne kadar sevinmiştim hamile olmasına...
yok tatlım ne muğlesı ne alaka77 yüüzndenmi yoksa??yok izmitliyim ben
samanyolunda memleketi gösteriyo dedin ya orda muğla vardı ondan dedim
nil ayfer nerdesiniz bizim memleket var tv de hasret giderin gerci merkezde değil ama olsun
allah hepimizin yardımcısı olsun hamile kalmak için uğraş didin ama onunlada iş bitmiyo sonrada kaybetme korkusu var çok zor allah kucağımızda göreceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
tatlım hepimiz sevindik tabe..kesemi?KESE 1500 değerlerde vajinalultrasanda belli oluyo.hayırlısı olsun tatalım..sakat olma ihtimali olan yani krmozom nedeniyle bebek oluşurkn hata oluyo ondan oluyo düşükler 8 hafta öncesindekii
selam kızlar nasılsınız? ya benım sabah leke leke geldı adet oluyorum heralde dedım ama kesıldı zaten daha erken 17 -20 arası gelmesı gerekıyordu ne bu şimdi anlamadım kii
selam kızlar nasılsınız? ya benım sabah leke leke geldı adet oluyorum heralde dedım ama kesıldı zaten daha erken 17 -20 arası gelmesı gerekıyordu ne bu şimdi anlamadım kii
tatlım hepimiz sevindik tabe..kesemi?KESE 1500 değerlerde vajinalultrasanda belli oluyo.hayırlısı olsun tatalım..sakat olma ihtimali olan yani krmozom nedeniyle bebek oluşurkn hata oluyo ondan oluyo düşükler 8 hafta öncesindekii
samanyolunda memleketi gösteriyo dedin ya orda muğla vardı ondan dedim
kuzum sakarya gösteriyo
amin seçilcim..ne de haklısın..
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
moralini bozmak istemem ama benimde geçen ay öle oldu sonra adetoldum
evet canım çok üzücü bi durum. bu durumda söylemek ne kadar doğru bilemem ama söylemeden edemicem. madem bebekten ümit kesilmiş işallah kendiliğinden düşerde o masaya yatmasına gerek kalmaz. kürtajın zorluğunu yaşadım onunda yaşamasını istemem
rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?