kuzu yaa kankiler aynı yol üstünde yaren sakarya sen izmit ben istanbul yarene söyle sakaryadan yola çıksın seni alsın izmitten bana gelin hehhehe
aşk olsun ben sana yazdım cvp vermedin bide beni çağırmadın öyle olsun
ne yazdın görmedımkıı:26: valla ben sevınırım gelırsen ben izmitliler cok olunca dedımdı yanee
yaren,,, merii,,,yazın buluşalımm kızzama benımde bıldgım yerde olsun ben pek bılmem heryeri nasıl izmitlisin demeyın çarşıyı bilirım en ii anamm bıde şeydaaa vardıı
şu lazer konusunu bende sorucam doktoruma yaaa. ama ben sezeryan olmak istemiyorummmmbakalım benim doktor ne dicek
ohovvv bu akşam alınganlık hat safhada hatlar karışıyo ha bire
ohovvv bu akşam alınganlık hat safhada hatlar karışıyo ha bire
ben istanbullu yaren sakarya meri izmit seçilde istanbullu ayy ne güzel olur dimi ama hepimiz çok yakın değiliz ki...
bak bak nilüferide alın dememişinn
bende normal doğumdan tırsıyorum yaa
yok canım ya takılıyom ne alınganlığı ama buluşsak ne güzel olur dimi??
valla bana uyar..gelenle gelir..gidenle giderimistanbula gelmişken banada gelin olur mu:
heee kim çekerse onla giderim kankilerim benim...haha sen istanbuldan çık meriyi al sakaryaya gel hahahah meri bi sağa bi sola
ayyy evett bulusalım...bakın sekaparkta terascafe var ben seviyom orayı çok..yüksekte ferah deniz manzaralı bi yer..yaren,,, merii,,,yazın buluşalımm kızzama benımde bıldgım yerde olsun ben pek bılmem heryeri nasıl izmitlisin demeyın çarşıyı bilirım en ii anamm bıde şeydaaa vardıı
hahahhaha meri hep ortada kankim benim...
ortada buluşsak nasıl olur
bende normal doğumdan tırsıyorum yaa
valla tırs zaten guzelim benim oh yaptım sezeryani paşalar gibi 3 saat sonra ayaktayım mis mis
iyi geceler kizlar
şu lazer konusunu bende sorucam doktoruma yaaa. ama ben sezeryan olmak istemiyorummmmbakalım benim doktor ne dicek
normal doğum çok zor ama 1 hafta içinde düzeliyon. sezeryanda ömürboyu dikkat etmen gerekiyo. hoşşş artık kimse kendini okadar yormuyobizim nesil nazlı nesil. halıları bile yıkamacılar alıp götürüyo. ahh anamlar ne yapmış zamanında. bezleri bile elde yıkamışlar. bize herşey zor geliyo valla
valla bana uyar..gelenle gelir..gidenle giderim
heee kim çekerse onla giderim kankilerim benim...
sonucta sizle olacagımya
ayyy evett bulusalım...bakın sekaparkta terascafe var ben seviyom orayı çok..yüksekte ferah deniz manzaralı bi yer..
amma reklamını yaptım hahah
orda bulusalım olur muuuu??
seyda yaren nilüperrr vee gelirken saremnazı da getireym burdan
baska arkadaslarda katılmak isterse seviniriz..kankim sen dur doguracan daha
hahahhaha ortada kuyu var yandan geççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?