Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaren,,, merii,,,yazın buluşalımm kızz ama benımde bıldgım yerde olsun ben pek bılmem heryeri nasıl izmitlisin demeyın çarşıyı bilirım en ii anamm bıde şeydaaa vardıı

aa tabii canım ben izmitliimm çok ii bilirim izmitii oyy canımm izmitimmbenimm herkesin memk-leketi iştee..

istanbula gelmişken banada gelin olur mu:
valla bana uyar..gelenle gelir..gidenle giderim
haha sen istanbuldan çık meriyi al sakaryaya gel hahahah meri bi sağa bi sola
heee kim çekerse onla giderim kankilerim benim...
sonucta sizle olacagımya
yaren,,, merii,,,yazın buluşalımm kızz ama benımde bıldgım yerde olsun ben pek bılmem heryeri nasıl izmitlisin demeyın çarşıyı bilirım en ii anamm bıde şeydaaa vardıı
ayyy evett bulusalım...bakın sekaparkta terascafe var ben seviyom orayı çok..yüksekte ferah deniz manzaralı bi yer..
amma reklamını yaptım hahah
orda bulusalım olur muuuu??
seyda yaren nilüperrr vee gelirken saremnazı da getireym burdan
baska arkadaslarda katılmak isterse seviniriz..kankim sen dur doguracan daha
hahahhaha meri hep ortada kankim benim...

hahahhaha ortada kuyu var yandan geççç

bende normal doğumdan tırsıyorum yaa

normal doğum çok zor ama 1 hafta içinde düzeliyon. sezeryanda ömürboyu dikkat etmen gerekiyo. hoşşş artık kimse kendini okadar yormuyo bizim nesil nazlı nesil. halıları bile yıkamacılar alıp götürüyo. ahh anamlar ne yapmış zamanında. bezleri bile elde yıkamışlar. bize herşey zor geliyo valla

yok be yavrum eskidenmiş valla 1 hafta sonra attım kendi,mi dışarılara

tamam ama yazı bekleyın hele bende çoluk çocuk var oraları ruzgarlıdır yaz gelsın sıcaklar gelsın buluşalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…