merhaba regen hoşgeldin
hoş geldin canımmm
sezeryan olan kimi gördüysem hep şikayetçii. senin adına sevindim ne güzel sorunsuz geçmiş.baksana lazer konusundan dolayı bende sezeryan olabilirim. tabii önce hamiş kalmak zorundayımişallah benimkide sorunsuz geçer
benim kardeşimde sezaryanla doğurdu hemen ayaklandı yatmadı bile hatta hiçte sıkıntısı yok bazıları naz yapıyo bence
taaaa almanyadan nerelere getirelim seni kuzucum benimmm..söle atla uçağa ghemn gel bakimmvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy meriiii saremnaz geliyor aklina da ben gelmiyorum öyle olsun
nolsun fistikim ya öksürüp duruyorumsen nasilsin?
normal doğumda sancı çekıyosun zor oluyor ama en azından bebeğini hemen görebiliyosun..sezeryanda çogu anne doğumdan sonra depresyona gırıyomuş bu benımmı falan dıye..zorunlu anlarda sezeryan olabılır tabıkı ama bence en doğrusu normal doğumm..benkı 17 saat sancı çektım ama yıne olsa yıne normal isterım
ilk bebeğin olcak galıba senın..bence naz falan deil.sonuçta dikişli falan oluyosun yanı tek başına bıle ayaga kalkamıyo kımısı bir sure ama herkesın aynı olcak dıye bışey yok tabı kımı hemen iileşiyo kımınınkı uzun sürüyo;ben normal doğum yptım hemen ayaklanmam gerekırdı ama uzun sure kendıme gelemedım dikişlerım cok sızladı ve bende basur var onlar yuzunden çok çektım yaa
iyi geceler regen...hoşgeldin
hahah seçilcim kimisi hamiş,kimisi kırmızılarda ondandır sen yanlış anlama bunların herzamanki hali
ben sensizgitmem bi yere bebem...aklım sende
nasıl yakın degiliz..ortada bulusacaız da..sanki 10saatmi var aramızda..hep 1er 2ser saat..yazın günlerde uzun ohh miss
ben tırsmıyorum..çatır çatır doğuracagım..çılgınlar gibi:119::119:
vallahi süper olur..ortada ben varım..
sevdim seni seçillll
iyiyim canım şükür...nasıl olayım idare ediyom bulantı falan takılıyoz...sen niye öksürüyosun hastamısın???
atlıcan otobuse yada beyin gelcek karasuya arda atcak seni
ayy kız olurmu öle şey ben evladım karnıma düştüğünde benimsedim doğumla ne ilgisi var kimmiş bu bebek benimmi falan diyen ömrumde unutmayacağım en guzel an kızımı alıp o kokusunun içime cektiğim an
şeker sana bomba gibi bi haberim var şoklardayım ya koca istanbulda bil bakalım ben nerde oturuyom
ayy kız olurmu öle şey ben evladım karnıma düştüğünde benimsedim doğumla ne ilgisi var kimmiş bu bebek benimmi falan diyen ömrumde unutmayacağım en guzel an kızımı alıp o kokusunun içime cektiğim an
slm demettt bomba gibiyiss ya sen?slm millet nasılsınız
ayy ne alıngan hamişsin kız sen?hahah kankama bakvalla şimdi alındım işte
ama saremnazla ben çok yakın 20dk mesafede oturuyosvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy meriiii saremnaz geliyor aklina da ben gelmiyorum öyle olsun
bilemedim şimdi ohh izmittekilere kolaylık onlar tabi ordan hemen gelecekler ev sahibi onlar olcak yanii ben kahve isterim hehehh
slm millet nasılsınız
taaaa almanyadan nerelere getirelim seni kuzucum benimmm..söle atla uçağa ghemn gel bakimm
öksürük fln düzeldi..ayy belim ağrıyoo..adet olom galbaaa ağlıyom resmen yaaa
ümraniye miiiiii????
slm demettt bomba gibiyiss ya sen?
ayy ne alıngan hamişsin kız sen?hahah kankama bak
bir otur evnde yazın ygenimizi görmeye geliriz biz.
ama saremnazla ben çok yakın 20dk mesafede oturuyos
seni alamanyalardan nası alayım güzelim
sen ne istersen yaparım kankicim...
oluyo canım ya sen şanslıymışsın sonrasındada hemen iileşmişsin ne guzel valla keşke herkesın öyle olsa..doğum sonrası depresyon olabılır.özellıkle sezeryanlılarda daha cok görülür.ben hep şanssızdım gebelıkde hep bulantıyla gecmıştı hep evdeydım dışarı çıkamıyodum doğumm desen o en fenasıydı zaten bebek doğana kadar ölücemi düşündüm valla
ayy ne alıngan hamişsin kız sen?hahah kankama bak
bir otur evnde yazın ygenimizi görmeye geliriz biz.
ama saremnazla ben çok yakın 20dk mesafede oturuyos
seni alamanyalardan nası alayım güzelim
sen ne istersen yaparım kankicim...
Ayy ne alıngan hamişsin kız sen?hahah kankama bak
Bir otur evnde yazın ygenimizi görmeye geliriz biz.
Ama saremnazla ben çok yakın 20dk mesafede oturuyos
Seni alamanyalardan nası alayım güzelim
Sen ne istersen yaparım kankicim...
sıkma canını canım bu k k lar yokmu bazen insanı çileden çıkarıyorlar. benimkide geçen gün gidin bi doktora artık dedi. sanki o demese biz hiç bişeyi düşünmüyoz.üzülme canim ya.. bakarsin adet degildir. biliyorsun herkes diyor belli olmaz diye.. malum ben bilmyiorum henüz tecrübem yok ama :44: düsük yaptigimda da anlamamistim zaten ne oldu ne olmadi.. bugün kaynanam pat diye demez mi, dogursaydin iki yasinda olcakti diyesanki isteyerek dogurmadim..
canim ben hazirana aldim biletimi geliyom canim türkiyemeeeeeeeeeeama ankarada degilsiniz ki hic biriniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?