o sancıları çekebileceğimi sanmıyorum valla amannnn bizde hamile kaldıkta doğurması kaldı
hoşgeldinn çiçemmm benim nasılsınnn
sen ist nerdesin canım
yok be yavrum eskidenmiş valla 1 hafta sonra attım kendi,mi dışarılara
valla bana uyar..gelenle gelir..gidenle giderim
heee kim çekerse onla giderim kankilerim benim...
sonucta sizle olacagımya
ayyy evett bulusalım...bakın sekaparkta terascafe var ben seviyom orayı çok..yüksekte ferah deniz manzaralı bi yer..
amma reklamını yaptım hahah
orda bulusalım olur muuuu??
seyda yaren nilüperrr vee gelirken saremnazı da getireym burdan
baska arkadaslarda katılmak isterse seviniriz..kankim sen dur doguracan daha
hahahhaha ortada kuyu var yandan geççç
kızlar ortası izmit bana uyar
ümraniye canım sen???
iyi geceler kizlar
hoş geldin canımmmiyi geceler kizlar
sezeryan olan kimi gördüysem hep şikayetçii. senin adına sevindim ne güzel sorunsuz geçmiş.baksana lazer konusundan dolayı bende sezeryan olabilirim. tabii önce hamiş kalmak zorundayımyok be yavrum eskidenmiş valla 1 hafta sonra attım kendi,mi dışarılara
sanada canım mrb
size şurdan bi çakrım sinir etmeyin beni bak heee uyuz kadınlar sizi morelim bozuldu yaaa adet ololm galba dedim size yaaa
valla bana uyar..gelenle gelir..gidenle giderim
heee kim çekerse onla giderim kankilerim benim...
sonucta sizle olacagımya
ayyy evett bulusalım...bakın sekaparkta terascafe var ben seviyom orayı çok..yüksekte ferah deniz manzaralı bi yer..
amma reklamını yaptım hahah
orda bulusalım olur muuuu??
seyda yaren nilüperrr vee gelirken saremnazı da getireym burdan
baska arkadaslarda katılmak isterse seviniriz..kankim sen dur doguracan daha
hahahhaha ortada kuyu var yandan geççç
yaa ben nasıl gelcem kii oraya...
normal doğum çok zor ama 1 hafta içinde düzeliyon. sezeryanda ömürboyu dikkat etmen gerekiyo. hoşşş artık kimse kendini okadar yormuyobizim nesil nazlı nesil. halıları bile yıkamacılar alıp götürüyo. ahh anamlar ne yapmış zamanında. bezleri bile elde yıkamışlar. bize herşey zor geliyo valla
iyi geceler regen...hoşgeldiniyi geceler kizlar
hahah seçilcim kimisi hamiş,kimisi kırmızılarda ondandır sen yanlış anlama bunların herzamanki haliohovvv bu akşam alınganlık hat safhada hatlar karışıyo ha bire
ben sensizgitmem bi yere bebem...aklım sendebak bak nilüferide alın dememişinn
nasıl yakın degiliz..ortada bulusacaız da..sanki 10saatmi var aramızda..hep 1er 2ser saat..yazın günlerde uzun ohh missben istanbullu yaren sakarya meri izmit seçilde istanbullu ayy ne güzel olur dimi ama hepimiz çok yakın değiliz ki...
ben tırsmıyorum..çatır çatır doğuracagım..çılgınlar gibi:119::119:bende normal doğumdan tırsıyorum yaa
ortada buluşsak nasıl olur
sagol tatlim sana da merhaba.. sen nasilsin bakalim?? nasil hissediyorsun kendini???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?