Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
çak bacım çak yeterki stresini at gel bana çak
atmam kıayamam ben sizlere ama duymuyo bunlar beni yaaa...hamiş olsam ne olurdiki sanki ne çokta hazırlamıştımm kendimi heee
slm millet nasılsınız
hoşgeldinn tatlımm benimmm
bende sendenim kankacım...bende epiduralden vazgeçiyo gibiyim

epiduralden neden vazgeçtin normal olmıcaksa epidurel en iisi hem bebğini görüyon hem acı yok valla.benim yengem bideestetdik diktirdi hemn ayağı kalktı izi bile belli olmuyoo

sıkma canını canım bu k k lar yokmu bazen insanı çileden çıkarıyorlar. benimkide geçen gün gidin bi doktora artık dedi. sanki o demese biz hiç bişeyi düşünmüyoz.

aaaa benimkinin dra gittigimizden haberi yok.. bi düsük olduya ici rahat yani cocuk oluyor.. yani söyleyip niye insani daha cok strese sokuyorsunuzki sanki di mi ama yani allahtan kaynanan kalk dra gidiyoz dememis.. gidin demis

ben o acidan düsünmemistim ki.. yani topige gelme acidan sey etmistim.. bulusmaysa bir sey diyemem.. aaaahhh ah keske ayni sehirde olsaydik, zaten bulusma organizasyonunun basini cekerdim kesin
hahahh valla cekerdin başı ona bişe diyemem
kuzum demişsinya yazılarımı görmüon die valla bi yandan okuyup bi yandan yazıom arada kaynıo..yetişemıom geç kalıom
sayfalar uçusuyo geceleri
neresinde merkezde mi???ben oraya yakınım aslında tam ümraniye değil dudullu tarafıı???ben oraya çok geliyom biliyon mu gezmeye alemdağ caddesine???

aaa benm teyzem de çekmeköy de..dudullu tarafında

omuriliğe iğne yapıyolar ya tatlım korkuyom biraz ne bilim...

aaaa benimkinin dra gittigimizden haberi yok.. bi düsük olduya ici rahat yani cocuk oluyor.. yani söyleyip niye insani daha cok strese sokuyorsunuzki sanki di mi ama yani allahtan kaynanan kalk dra gidiyoz dememis.. gidin demis

elifalpelifi biliyomusun regen kimyasal gebelikmiş

Son düzenleme:

olsun fistigim sorun degil.. ben de laptopu anca kapabildim yaa... uyudu da pasam.. önceden salonda oturuyorduk, orda masa üstü bigisayar da var ben onu aliyordum laptopa ihtiyacim olmyuordu ama simdi odaya gectik soguklarin yüzünden.. masaüstünü kullanamiyorum mecbur yatmasini bekliyorum sanirim herkesin öyle oluyor..

ya kizlar elifalpelif vardi o nerde?? ben mi denk gelmiyorum??? görürsneiz selam söyleyin

onu zaten hiç hatırlatmaa bak sinirlerim zıpladı yine kürtajdan sonra doktora gittiğimizde beraberdik. çıkışta ne dese beğenirsin. bu doktor bana niye bişey demedi. benden ne saklıyo. ben kaynanayım ya benim bilmemi istemiyo dimi. bende dedim doktor seni niye sallasın. kötü bişey olsa başta bana söylemekten çekinir moralim daha çok bozulmasın diye. ona göre sen kimsin ki. yarın gidecez ya doktora eşim de diyo annemlere de söylüyeli onlarıda markete bıralı. olduu dedim. annende biz doktordayken markette çok durur ya çatlar meraktan. şimdi karar aldı arabayla değil 2 aktarma otobüsle gidecez. valla 1 saat yol çekmeye razıyım yeterki gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…