ah nil ne guldurdun beni ya iana eşinle evlenirken bile bu kaadr hesap yapmamışındır yarın saabh başlıyon ölçmeye oda bi heyecan
bize konu çokk. bizde bu çene varken. olan garibim parmaklara oluyoşekercininkızına 12.gunde çizdi çizgiyi aam 14 gun 12 sine cekti aaa bak bi konu daha bize iyi oldu
haklısın galiba elifcim...
peki o ates seyside mi 1 ay kullanımlık..
yani içinde 30tanemi var?
hee sende haklısın kankamm..ben sana atesimi sölerim..banada tablo yaparıs okey mi???
hahhahaha beni çok güldüürüyosunn..senden bu yüsden hoşlanıyorum
Hadi bakalım..
Bi o kaldıydı..
eee.. 600 e geldiğimize göree..
Gidebilirim di mi...
3. kez "hoşçakalıın.. İyi geceleeer.. " deyişim.....
hadi iyigeceler
bize konu çokk. bizde bu çene varken. olan garibim parmaklara oluyo
sen üyo ol senin adına tarihleri bile belirliyo akıllı site canımmmmsatını batını herşeyini söylüyo.
Hadi bakalım..
Bi o kaldıydı..
eee.. 600 e geldiğimize göree..
Gidebilirim di mi...
3. kez "hoşçakalıın.. İyi geceleeer.. " deyişim.....
canım yalnız albüm gizliliğini kendin ayarlıyorsun şuan herkese açıktır muhtemelen..kontrol paneli kullanımı/ayarlar/profil/profil gizliliğine giriyorsun oradan ayarlıyorsun kimlerin görmesini istiyorsan.
kızz hürrem bitene kadar 11i gecer sonrada erken gelip erken gitmekten bahsediyorsun
insanların aklına sokuyorsun şimdi bunu isteyen cok var aramızda
gerci benm gündüz girmelerim biraz zor bu saatlerde de gelıorum beden baska kimse yok
hürremi de sevmıyorum
bende herseyi okumadan duramıyorum..
sende hepsini okuyomusun kızz
bakben erken girdim:)) ama kimse yok
gündüz de kursta oluyorum
ayyy ankara da olsaydım keşke...
suan bu topicte izmit sakarya cok var bende izmitteym neyseki
insallah bi bulusma ayarlıyacagız
ama senle de görüşebilmek isterdim zaten yapayalnızım bu sehirde
evettt bak ben bu ayrıntıyı kaçırmısım...teşekkürler karabiberimmm
ii bakalımm kuzucumm benimmm
kızzz sensinn cadı şuna bakk...napim kuzum yaa kocam gececi olunca uyuyamıyorum anca böle oluyo...hee bu arada sende amma korkmuşun hee birileri görcek diye..tatlım yazıştıklrımızı okusunlar ne olcak ..sen çok özel bişey söylicen zmn kimlini açığa vercek kadr o zamn özelde msj atrsınn..ztn albümlerinede arkaşlrından başka kimse görmüyor.. o yüzden sorun olmaz ttalım.çoğu kişi googleden arştırınca gerekli bilgilere ulşıyo ...yaralı bi topik sorun olmaz ttalım benimm
canlarım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çoook ama çook teşekkür ederim rabbim hayırlısını versin demekki kısmet böyleymiş benim tarafımdan yapacak bişiy yok nre yazıkki dua etmekten başka
canlarım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çoook ama çook teşekkür ederim rabbim hayırlısını versin demekki kısmet böyleymiş benim tarafımdan yapacak bişiy yok nre yazıkki dua etmekten başka
slm tatlım ben de geçmişi okuyodum dün gece yoktum kızlar neler kaynatmışlar merak ettimslm pambik bugün bi ikimiz varız:)
slm tatlım ben de geçmişi okuyodum dün gece yoktum kızlar neler kaynatmışlar merak ettim
elifcim çok geçmiş olsun canım kendini çok üzüp hırpalama tatlım herşeyin hayırlısı... canım önce şöyle düşün çok şükür ki gebe kalabiliyosun demek ki bişeyler yolunda gitmemiş ve vücut onu atmış bundan sonraki gebeliğin inşallah daha sorunsuz olur ama kendini sakın yıpratma tatlım elinden geldiğince dışarı çık açık havada yürüyüş yap kafanı çok takmamaya çalış Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...canlarım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çoook ama çook teşekkür ederim rabbim hayırlısını versin demekki kısmet böyleymiş benim tarafımdan yapacak bişiy yok nre yazıkki dua etmekten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?