Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok canım daha gitmedim. kocişi bekliyorum 3:30 gibi geliyo. randevumda 5 te zaten. eee ne doktor amca. bi sorun yoktur işallah
bu defa kadın dr.gittim amanın ne tatlı bi kadın ya sanki dr.değil 40 yıllık kankim ne şaklar ne şakalar.neyse baktı herşey güzel dedi yumuşlarda 2 tanesi yol almaya başlamışlar (aferin dedim onlara içimden)rahim temiz dedi kist mist yok dedi.sadece ben biraz geç yumurtluyomuşum ve sanırım zamanı tutturamıyomuşum (yani benim anlattıklarımdan da kadın öyle bi yorum getirdi)ha hafif bi akıntım var dedi ondan 1 tane fitil verdi onu yapıcam işte yumoş takibine devam.hsg yi sordum istersen önümüzdeki ay çektirirz ama bana göre gerek yok dedi sonra öptü beni ve yolladı

maşallahhhhhh
bize denk gelmez böyleleri. ohhh senin adına sevindim. herşey yolundaymış. sen çalışmaları sıkı tut:26: bende gidicem birazdan suratsız doktor amcamın yanına bakalım bana ne diyecek

maşallahhhhhh
bize denk gelmez böyleleri. ohhh senin adına sevindim. herşey yolundaymış. sen çalışmaları sıkı tut:26: bende gidicem birazdan suratsız doktor amcamın yanına bakalım bana ne diyecek
hadi yaa valla benim cmartesi gittiğim de çok suratsızdı hiç sevmemiştim adamı.sen yumurta takibine başladın mı

hadi yaa valla benim cmartesi gittiğim de çok suratsızdı hiç sevmemiştim adamı.sen yumurta takibine başladın mı
bu gün başlıcak işte. suratsız ama işini çok iyi yapıyor. biraz ciddi ama napalım. ben sormadan herşeyi bir bir anlatıyo. ayy çok heyecanlıyım. kötü bişey demesinden korkuyorum neyse canım çıkayım hazırlanayım. benimki gelir birazdan. daha namaz filan da kılcam anca yani.

tamam canım hadi inşallah aman işini iyi yapsın da varsın suratsız olsun.hiç heyecanlanma herşey güzel olucak inşallah gelir gelmez haber ver tamam mı ben de merak ediyorum hadi öptüm canım bol şans

Okuyunca yazmadan geçemedim canım ya çok geçmiş olsun hayırlısı tabııkı her zaman...Her şerde bir hayır vardır böyle düşünmek gerek bazen...İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerını alırız tekrar yeter kı saglıklı olun ıkınız de en onemlısı o...

slm kızlar oooooo şaşırdım valla bir gireyim dedim bizim şu siteye gerçi kimse yoktur ama ne göreyim şok şok şok kızlar yavaş yavaş gündüze geçiş yapıyor ooooo hayırdır valla şaştım kaldım bu cadılar hala uyuyodur diye düşündüm ma yanılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…