herkese benden merabalar:))
anladım canım dikkat kendine yine de.akşam gelebilirsen gel yine biraz kafanı dağıtırsın...kotuyuz ıdare eder ne var ne yok dıye baktım mevlute gıdıyorum aksam gorusuruz
suaycım nasılsın canım.yaa bu ateş ölçümü nasıl oluyo bilgilendirirmisin beni
hahaha yok dikkat edrsen geceilerden kimse yok sanırım ben de dün gece yoktum yine kaynatmışlar kaçlara kadar ben dün erken yattım bugün dr. gidicem diyeslm kızlar oooooo şaşırdım valla bir gireyim dedim bizim şu siteye gerçi kimse yoktur ama ne göreyim şok şok şok kızlar yavaş yavaş gündüze geçiş yapıyor ooooo hayırdır valla şaştım kaldım bu cadılar hala uyuyodur diye düşündümma yanılmışım
kızlar ben o siteyi biraz türkçeye çevirdim masa üstüne attım ama evdeki pc de var isterseniz akşam türkçe (çevirebildiğim kadar)yollarım size yaren de ateş ölçüyor ona da sorabilirsinizyani sedefcim tama adamına sordun kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermişben bilmiyorum gülüm şu bi site vardı ingilizce olunca anlamadım hiç birşey çıktım bende senın gibiyim anlıyacağım
kızlar sedefin sorusuna cvp verin valla ben bilmiyorum ateş ölçmeyi haaaa bu arada bat son 5 gün az kaldı çok heyecanlıyım hayırlısı artık
hahaha yok dikkat edrsen geceilerden kimse yok sanırım ben de dün gece yoktum yine kaynatmışlar kaçlara kadar ben dün erken yattım bugün dr. gidicem diyesen napıyosun tatlım
kızlar sedefin sorusuna cvp verin valla ben bilmiyorum ateş ölçmeyi haaaa bu arada bat son 5 gün az kaldı çok heyecanlıyım hayırlısı artık
kızlar ben o siteyi biraz türkçeye çevirdim masa üstüne attım ama evdeki pc de var isterseniz akşam türkçe (çevirebildiğim kadar)yollarım size yaren de ateş ölçüyor ona da sorabilirsiniz
canım dilim döndüğünce anlatayım.şimdi adet olduğun günden itibaren sabahları ateş ölçümü yapıyosun her sabah aynı saatte olması gerekiyor ve yataktan hiç kalkmadan ölçüyosun ve en az 4-5 saat deliksiz uyumuş olman gerekiyor.önce kaç derceyle adet olduğunu da anlıyosun yumurtanın çatlamasından önce ısından bariz bi düşüş oluyor ve ertesi gün de yükseliyor ama bizim için önemli gün ateşin düştüğü gün yükselme olduktan sonra dölleme için geç kalındığı söyleniyor.bilmem anlatabildim misuaycım nasılsın canım.yaa bu ateş ölçümü nasıl oluyo bilgilendirirmisin beni
hadi bakalım tatlım bizde heyecanla bekliyoz.inş kırmızı görmezsin.canım sen ankaradaydın dimi.bende kırıkkaledeyim.ben muayene için başkent üniv. hastanesine gitmiştim..eger tekrar gidecek olursam bana tavsiye etceğin bi hastane varmı?
canım dilim döndüğünce anlatayım.şimdi adet olduğun günden itibaren sabahları ateş ölçümü yapıyosun her sabah aynı saatte olması gerekiyor ve yataktan hiç kalkmadan ölçüyosun ve en az 4-5 saat deliksiz uyumuş olman gerekiyor.önce kaç derceyle adet olduğunu da anlıyosun yumurtanın çatlamasından önce ısından bariz bi düşüş oluyor ve ertesi gün de yükseliyor ama bizim için önemli gün ateşin düştüğü gün yükselme olduktan sonra dölleme için geç kalındığı söyleniyor.bilmem anlatabildim mi
tatlım kesinlikle gelirsen zekeriya doğum hastanesı derim tam bır araştırma hastanesı ben hafta içi çalıştığım için hasvak dr. ayşe ateşe gidiyorum oda çok iyi bir dr. ama sana zekeriya yı tavsiye ederim ayrıca banada beklerım gelirsen görüşelim elimden gelen bırsey olursa ben burdayım gülüm
canım dilim döndüğünce anlatayım.şimdi adet olduğun günden itibaren sabahları ateş ölçümü yapıyosun her sabah aynı saatte olması gerekiyor ve yataktan hiç kalkmadan ölçüyosun ve en az 4-5 saat deliksiz uyumuş olman gerekiyor.önce kaç derceyle adet olduğunu da anlıyosun yumurtanın çatlamasından önce ısından bariz bi düşüş oluyor ve ertesi gün de yükseliyor ama bizim için önemli gün ateşin düştüğü gün yükselme olduktan sonra dölleme için geç kalındığı söyleniyor.bilmem anlatabildim mi
ısının bariz düştüğü gün ilşiki olmalı evet zaten o dönemlerde genelde hesapladığımız zamanlara denk geliyor.sen genelde kaç günde biryanı düştüğündemı ilişki yaşıyorsun anlamadım
ısının bariz düştüğü gün ilşiki olmalı evet zaten o dönemlerde genelde hesapladığımız zamanlara denk geliyor.sen genelde kaç günde bir
adet ouyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?