Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
suaycım nasılsın canım.yaa bu ateş ölçümü nasıl oluyo bilgilendirirmisin beni

yani sedefcim tama adamına sordun kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş ben bilmiyorum gülüm şu bi site vardı ingilizce olunca anlamadım hiç birşey çıktım bende senın gibiyim anlıyacağım

hahaha yok dikkat edrsen geceilerden kimse yok sanırım ben de dün gece yoktum yine kaynatmışlar kaçlara kadar ben dün erken yattım bugün dr. gidicem diyesen napıyosun tatlım

kızlar sedefin sorusuna cvp verin valla ben bilmiyorum ateş ölçmeyi haaaa bu arada bat son 5 gün az kaldı çok heyecanlıyım hayırlısı artık

yani sedefcim tama adamına sordun kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş ben bilmiyorum gülüm şu bi site vardı ingilizce olunca anlamadım hiç birşey çıktım bende senın gibiyim anlıyacağım
kızlar ben o siteyi biraz türkçeye çevirdim masa üstüne attım ama evdeki pc de var isterseniz akşam türkçe (çevirebildiğim kadar)yollarım size yaren de ateş ölçüyor ona da sorabilirsiniz

hahaha yok dikkat edrsen geceilerden kimse yok sanırım ben de dün gece yoktum yine kaynatmışlar kaçlara kadar ben dün erken yattım bugün dr. gidicem diyesen napıyosun tatlım

ne olsun pampiğim arazi kazılarımı bitirip mühendise verdim bakalım daha ne değişiklikler yapacak valla gülüm bende gece gırmeyı cok isterim ama malum çalışan olunca çok zor oluyor şimdi sen ne zamn yumurtluyon küçük tavuğum

kızlar sedefin sorusuna cvp verin valla ben bilmiyorum ateş ölçmeyi haaaa bu arada bat son 5 gün az kaldı çok heyecanlıyım hayırlısı artık

hadi bakalım tatlım bizde heyecanla bekliyoz.inş kırmızı görmezsin.canım sen ankaradaydın dimi.bende kırıkkaledeyim.ben muayene için başkent üniv. hastanesine gitmiştim..eger tekrar gidecek olursam bana tavsiye etceğin bi hastane varmı?

kızlar ben o siteyi biraz türkçeye çevirdim masa üstüne attım ama evdeki pc de var isterseniz akşam türkçe (çevirebildiğim kadar)yollarım size yaren de ateş ölçüyor ona da sorabilirsiniz

valla süper olur kuzucum sen ayarla bızde deneyelım bu ay kırmızı gelirse bende ateş ölçecem

suaycım nasılsın canım.yaa bu ateş ölçümü nasıl oluyo bilgilendirirmisin beni
canım dilim döndüğünce anlatayım.şimdi adet olduğun günden itibaren sabahları ateş ölçümü yapıyosun her sabah aynı saatte olması gerekiyor ve yataktan hiç kalkmadan ölçüyosun ve en az 4-5 saat deliksiz uyumuş olman gerekiyor.önce kaç derceyle adet olduğunu da anlıyosun yumurtanın çatlamasından önce ısından bariz bi düşüş oluyor ve ertesi gün de yükseliyor ama bizim için önemli gün ateşin düştüğü gün yükselme olduktan sonra dölleme için geç kalındığı söyleniyor.bilmem anlatabildim mi

tatlım kesinlikle gelirsen zekeriya doğum hastanesı derim tam bır araştırma hastanesı ben hafta içi çalıştığım için hasvak dr. ayşe ateşe gidiyorum oda çok iyi bir dr. ama sana zekeriya yı tavsiye ederim ayrıca banada beklerım gelirsen görüşelim elimden gelen bırsey olursa ben burdayım gülüm

anladım minnoşum teşekkür ederim.allah inş cabalarımı boş cıkarmaz:))

tmm canım saolasın.benim sadece yumurtalıklarıma bakıldı bi sorun yok yumurtalıkların normal dendi.rahim filmim cekilmedi galiba gerek duyulmadı.beklioz bakalım

yanı düştüğündemı ilişki yaşıyorsun anlamadım

kızlar ateşinizi burdan takib edin.www.fertilityfriend.com 'a girin ve sağdaki seçeneklerden JOIN NOW IT'S FREE : şimdi katılın ı tıklayın.gerçi sizin bat'lar yakın durun bakalım belki gerek kalmaz belki gebesinizdir.eğer kırmızlar gelirse o zaman başlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…