Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ısının bariz düştüğü gün ilşiki olmalı evet zaten o dönemlerde genelde hesapladığımız zamanlara denk geliyor.sen genelde kaç günde bir
adet ouyosun

28 günde çok nadir 29 günde bir oluyorum 24 ocakta adet oldum 21 şubatda tekrar olmam lazım

tatlım seninde henüz bebişin yoktu demi.tedavi gördünmü hiç cnm
evet canım bizim de tam 1 sene oldu korunmayı bıraktıktan sonra 5.ay dr.gittim o ay yumurta takii yapıldı çatlatma iğnesi vuruldu ama bişey olmadı.o aylarda eşimin sper testleri falan da oldu o da normal.ben şimdi bi cmartesi gittim dr.bugün de başka dr.a gittim diğer dri hsg istedi ben korktum yani adamın dedikleri kafama yatmadı bu gün çok tattlı b. dr. gittim beni çok rahatlattı rahim temiz dedi 2 tane yumurta gelişmeyi sürdürüyormuş pazartesi tekrar gididcem bakalım ne kadar büyümüşler diye. yanlız benim yumurtam geç olgunlaşıp geç çatlıomuş ben 32 günde adet oluyorum sanırım ben günler çok denk getiremedim bi de adetin 24.günü progestrona bakılacak işte böyel.

bizimde hiç bi problemimiz yok tatlım adetlerim düzenli.stres yapıyorum galiba o yuzden olmuyo

28 günde çok nadir 29 günde bir oluyorum 24 ocakta adet oldum 21 şubatda tekrar olmam lazım

tatlım az kaldı demi meraktayım bende inşallah bu ay hamilesindir
benim daha 11 günüm var ya nasıl geçcek acaba:2::2:
soğan küründen dolayı erken olursam da muhtemelen 8 gün kaldı
yaa bişey sorcam bu soğan kürünü kullanan var mı aranızda kızlar ? bende normalde sivilceler çıkardı bu kadar gün kaldığında ama hala çıkmadı.soğanın sivilcelere de iyi geldiğini duymuştum ama hemen etki etmiş olabilir mi kiiii ??

bizimde hiç bi problemimiz yok tatlım adetlerim düzenli.stres yapıyorum galiba o yuzden olmuyo

aynen tatlım bizimde öyle ikimizde de problem yok ama olmuyor işte :2::2:
eşim stres yapma yaz gelsin bir sen çok üşüyorsun o zaman olur diyor ama garantisi yok sonuçta puufffff:2::2:

inş. rabbim 2 mizede verir aramız çok az inş. ama hayırlısı olsun ben kullanmadım soğankürünü ben hayatda içemem onu

aynen canım stres çok ama çok etkiliyor.ya hangi zor hamilelik hikayesini dinlesem en sonunda amaan oluruna bıratım dediğ zaman hamile kalıyor millet yani bu kadar ispatlanmış bişey zaten ablamla annem bana çok kızıyolar çok stres yapıyosun sürekli bu konuyu düşünüyosun diye ama artık rhatlamaya karar verdim çok şükür önemli bişey de yok demek ki daha zamanı değil diyorum

inş. rabbim 2 mizede verir aramız çok az inş. ama hayırlısı olsun ben kullanmadım soğankürünü ben hayatda içemem onu

inşallaaah canım amiiin
kıs içersin merak etme ben de ilk gün içemiyordum ama sonra alıştım burnumu tıkayıp bir dikişte içiyorum olduda bitti maşallaaahhh
hem işe yararsa sonunda bebişimiz olur fena mı canım
başka topiclerde okudum da soğan kürünü uygulayıp ilk ay hamile kalanlar varmış biz neden onlardan olmayalım
tabi Rabbim bir zaman belirlemiştir ama biz elimizden geleni yapalım dimiii

valla hiç bilmiyorum canım ben hiç yapmadım ilk kez bu ay yapıyorum oda çörekotu kürü.e senin bi sııntın yokmuş neden yaptın soğan kürünü tatlım

ahh canım ya keşke bende senin gibi diyebilsem bana doktor da dedi stres yaparsan olmaz diye ama elimde değil işte her ay bat yaklaşınca acaba deyip duruyorum habire belirti okuyorum sanki hiç okumamış gibi
inanmazsın aynı topikleri kaç defa okudum kim bilir
her ay adet olduğumda tamam diyorum bir daha ki aya stres yapmıycam elbet zamanı vardır sorun da yok hem ama hoooop bat geliyor ben yine burdayım işteee

karabiberim senin yaşında daha küçükmüş ayy sakın bu kadar panik olma tatlım ya daha 23 yaşındasınbak ben 29um yine de çok panik olmamaya çalışyorum

valla hiç bilmiyorum canım ben hiç yapmadım ilk kez bu ay yapıyorum oda çörekotu kürü.e senin bi sııntın yokmuş neden yaptın soğan kürünü tatlım

ibrahim saraçoğlu nu dinledim saba tümer deydi geçen hafta çok etkiledi konuşması bir de çok emin küründen sanki bende kist yok polistik over ney bilmiyorum ama ona da yarıyormuş heralde bide iltihaplara iyi geliyormuş.doktor bende sadece ultrasona birde kana baktı acep iltihap olduğunu ondan anlayabilir mi ? hiç muayene falan etmedi folic asit verdi yolladı bir daha geleyim mi dedim 1 yılı doldur gel dedi canım belki iltihap varsa diye yaptım ama iltihap olduğu zaman da akıntı oluyormuş yoğun bir şekilde benim hiç öyle yoğun akıntım olmadı..bilmiyorum zaten nedense bu ay da hiç umudum yok sanki ben hiç hamile kalamıycakmışım gibime geliyor acaba bu düşünce sadece ben de mi var bilmiyorum ki :2::2:
manyak olcam heee

karabiberim senin yaşında daha küçükmüş ayy sakın bu kadar panik olma tatlım ya daha 23 yaşındasınbak ben 29um yine de çok panik olmamaya çalışyorum

valla ne güzel keşke bende olmasam panik:2: yaş farkımızda baya varmış yahu abla desem kızar mısın pambik abla
şaka bir yana gerçekten büyüksün yani abla deyim ben sana :)

zaten dr.gnelde 1 seneyi doldurmadığında tedaviye başlamıyorlar(tabii yaş küçükse)sana hormon testi yapılmış demek o iyi çıkmış seni alttan muay.etmedi mi dr.un

canım sen ewleneli daha 1 sene bile olmamış stres yapma sen olur ben 2 yıllık ewliyim nerdeyse

canım inşallah senin de rabbim gönlüne göre verir en kısa zamanda..çok zor bir durum valla ya ben daha 7 ay dayanamadım sizlere Rabbim sabır versin inşallah
dün anlatmıştım canım kısaca özet geçeyim annemin tek tüpü kapalıymış ben 4 sene sonra olmuşum acaba diyorum bende de aynı sorun olabilir mi genetik bir durum falan o yüzden korkuyorum yoksa ben evlenmeden önce hep biraz zaman geçsin diyordum..ama sorun varsa diye korktuğumdan da evlendiğimizden beri hiç korunmadık korktuğum başıma geldi bak hemen olmadı işte..Allah hiçbirimizin kucaklarını boş koymasın inşallah ben bugün Meryem Suresi ni okudum da çokta zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…