iyyim tatlım sağol asıl sen nasılsın taze anne adayı seniiii
tabiki devam ediyor daha bat a 11 gün var hehe heee
canım senin belirtiler adete 1 hafta kala başlamıştı değil mi yanlış hatırlamıyorsam eğer
ayarlara gir canım fahrenahyt diye bişey var orası celcius olacak.bu arda girdim 35.2 di benim ateşim sabah ama kabuıl etmedi termometremi yoksa fehrinayt flnmı yapcm
güle güle ablaaafiyet olsun iyi seyirler ben de kaçıyorum artık zaten gece bir ara girebilirim belki..sende kendine iyi bak inşallah yarın görüşürüz suay abla bu arada benim eşim de 82 li
haydi bye byeee
seni meraklı köfteee
ben kpss kursuna gidiyorum kuzucum..evlendik bebek istiyoruz ama hala ögrenciyim:))
bu hayatı seviyorum ne ev kadınıyım tam ne de iş derdim var...
ögrenciyim ben ögrencii
haklısın elifcim..bende yasadım aynı durumu..insan üzülüyor ama hayırlısı be güzelim..
belki daha zamanı degildir..
bu arada yalnız kalma takıl bize..sakın ha sakın üzülme...
hıhhh insan bi girer de yazar...merak ettim seni
merhaba zeynepcim..nasılsın? melegin nasıl?
aman dikkat et kendine..
kızzz ne uyumasıı..ben 7de kalktım eşime kahvaltılar hazırladım..
evi topladım yemegimi yaptım saat oldu 12..
1de kursuma gittim sen bunu yazarken dersteydim
aaaa canım sen kan testi vermiştin dimi ayyyslm pambik25 nasılsın? Testsonucum çıktı. 72,9 :)))
dur bakalım daha 1 hafta var.ben nerdeyse 4 aydır her ay hamile zannediyodum kendimi bütün belirtiler vardı yani ama yedim kırmızı kartları.o yüzden belirti falan düşünme kafana takma böylegünaydıııın kızlaar ablalarıııım nasılsınız bakalım bugün ?yaa benim bat a 7-10 gün var kayda değer hiç bir belirti yok bu ay da tutmadı galiba bebiş :2::2: adet öncesi hep olan şeyler var bu aya özgü birşey yok yine :2::2: bebiş yoksa hemen adet olayım ben yaa puufff
İyiyim canım bende sağoliyi hadi az kalmış seninde tatlım büyük güne..Evet canım hemen hemen 1 hafta dıyebılırız ama bendekı en ılgınc sey su oldu bizim dr gıttıgımız gun yıne acaba mı dıyerek gıtmıstık ama dr gebelık olmadıgını soylemıstı ve o gun de yumurtlama gunumun en yuksek gunu oldugunu soyledı bende bılıyordum zaten sanırım ne olduysa o gun oldu? ) Ondan sonrakı gunlerde tahmını adetıme 1 hafta kala ara ara önce kısa aralıklarla bas donmesı ardından mıde bulantısı hatta sevdıgım seylere tıksıntı geldı ıstah artısı mıde agrısı gibi...Tekrar dr gıttıgımızde ben test yaptık pozıtıf cıktı dedıgımde orda da test yapıldı ıdrar testınde de pozıtıf cıktı ama keseyı goremedı bu normal henuz cok yenı dedı işte ay basında gıdıcez tekrar tatlımmm inşallah görünür bu kez...Darısı hayırlısıyla sizlere tatlımmmm inşallahhhh....
günaydın tatlım bir göz atıp çıkmam lazım bir arazi kazımı çizimim var onu bitirip teslim etcem sonra dün neler olmuş geçmişi okucam sonra size dönüş yaparım bat:4 bakalım az kaldı haaaa benım eşimde 83 lü benden 1 yaş küçük ama ben yaşımı hiç göstermiyorum allahdan herkes benı 22 23 sanıyor bı ara resim atarım
dur bakalım daha 1 hafta var.ben nerdeyse 4 aydır her ay hamile zannediyodum kendimi bütün belirtiler vardı yani ama yedim kırmızı kartları.o yüzden belirti falan düşünme kafana takma böyle
anam oda hamiş kaldı bizi boşladı artık eskisi kadar girmiyoki
slm elifcim dün gece beni anmışsınız
yaa evet bu arada nasılsın görüşmeyeli. bulantıların devam ediyormu? şu ateş tab losunu burada nasıl yayınlıyoruz onu çözemedik bi türlü. sanırım yanlış yapıyoz. her seferinde şifre istiyo. bi yaren deniyo bi ben anlamadık gitti:44:
kızlarrrr nabersinizzz
ben gelddimmmmm...
oooo kimler var kimler bende kimse yoktur die düşünmüştüm
pampikimm
suaycımm
haşhaşlı elifim
vee de karabiberimm
hepinizee kokulu kokulu öpücüklerimi gönderiyom anam
hahhaha yalandünyadaki pavyonda çalısan tülaydan esinlendim anammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?