derin koy ELA DERİN ......
hatırlıyom tatlım ama öle kendimce yaratıcı oldum işte
bende kız çocuğunu çok severim kocişe diyom ilki erkek olursa ben bi tane doğururum ama kız olursa farketmez o zaten bi tane istiyo ama her kadına bi kız evlat lazım bence bide benim acayip iştahım açıldı ya can sıkıntısından mı bilmiyom ama
kızlar hepinize slm
bebek isimleri düşünülüyor
hamiş çok galiba topikte
he doğmamış çocuklara don biçiyoz biz
yaratıcı olmuş gerçekten. bencede parola bu olmalı. güreştim geldim ahahaha
ben bişey sorcam canım. bu tabloda tam grafiğin üstünde DPO yazıyo o ne anlama geliyo:44: ümidini kes migüzellllllllllllllllllllll..............
hatırlıyom tatlım ama öle kendimce yaratıcı oldum işte[/QUOTE
hoş geldin canım.
nerde 1 tane hamişiz var şuan aramızda ama biz isim düşünüyoz işte
yok hayatım hevesli çok ee sen ne durumdasın cnm
ondan olmuyo zaten şimdiden bunları düşünüyoruz hay Allahım yaa biz bi hamile kalmayı becersek
dpo yumurtanın çatladığı günden sonraki dönem tatlımben bişey sorcam canım. bu tabloda tam grafiğin üstündeDPO yazıyo o ne anlama geliyo:44: ümidini kes mi
onada ben tarif ettimhahahhahaha güzelmişşş bu parola evet evet bundan sonra böyle diyelim...canım bak yarenim link almayı öğrenmiş ona sor hani tabloyu kopyalamak varya o işte....
bende kız çocuğunu çok severim kocişe diyom ilki erkek olursa ben bi tane doğururum ama kız olursa farketmez o zaten bi tane istiyo ama her kadına bi kız evlat lazım bence bide benim acayip iştahım açıldı ya can sıkıntısından mı bilmiyom ama
aa niye öyle diyon 6 tane gebe var hemde günden güne çoğalıyo öyle seviniyom ki bu topikte bişey var ben inanıyorum...
onada ben tarif ettimsen çıktıktan sonra ateş topiğine sordum sağolsunlar yardımcı oldular
evet sen gebesin şimdi ne istesen olur hadi hepimiz için bi dua et tatlımaa niye öyle diyon 6 tane gebe var hemde günden güne çoğalıyo öyle seviniyom ki bu topikte bişey var ben inanıyorum...
Nilufereren hosgeldin bugun senin batin ne durumdasin?
Yaren every ceap veriyor bide cok yardim ediyor musait oldugunda. Yokh var oda yardim eder veya fatoss. Denk gelirsen soyle beni nartanesi gonderdi diye yada ozel yaz
Secil kiz ben seni hamile saniyordum? Gercekten neden bilmiyom ama? Hamile degilmisin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?