Nilufereren hosgeldin bugun senin batin ne durumdasin?
Yaren every ceap veriyor bide cok yardim ediyor musait oldugunda. Yokh var oda yardim eder veya fatoss. Denk gelirsen soyle beni nartanesi gonderdi diye yada ozel yaz
Secil kiz ben seni hamile saniyordum? Gercekten neden bilmiyom ama? Hamile degilmisin sen?
ben bişey sorcam canım. bu tabloda tam grafiğin üstündeDPO yazıyo o ne anlama geliyo:44: ümidini kes mi
bu şekilde ümitsiz olman daha kötü. içinde her zaman ümit olmalı. rabbim ulaşamıyacağın şeyin hayalini kurdurmaz. o yüzden ümidini kaybetme sakınh.b
sırayla hepiniz o mutlulugu yaşarsınız işallah
hayal kurabilmek bile güzel
biryerden sonra onu bile yapamıyorsun
ee o zaman bende neden 2 gün önce kırmızı kesik kesik çizgiler çıktı. ben onu zannediyordum yumurta çatlamasının işareti:44:dpo yumurtanın çatladığı günden sonraki dönem tatlım
haha garibim bilmiyoki senden öğrendimi ay ne guldum[/QUOTe
inşallah bebegimmmmevetttt senin de NİL in benim de Elam olsun
a.s hoşgeldin canım...kızlar hepinize slm
bebek isimleri düşünülüyor
hamiş çok galiba topikte
h.b
sırayla hepiniz o mutlulugu yaşarsınız işallah
hayal kurabilmek bile güzel
biryerden sonra onu bile yapamıyorsun
hahahhahahha
ayy ne güldürdün kız beniii hahahha...o dpo yazan yerde yanında rakam yazıyo ya işte o rakam yumurtlamadan sonra geçen günü gösteriyo...yani sende o yazıyosa alttada bi tablo çıktıysa o tabloda da % böyle yüzdeli falan bişeyler yazıyosa büyük ihtimal bu ay gebesin canım...sen bana özelden şifrenle kullanıcı adını yaz bi bakim sana yorumlayım tatlım istersen...
haha garibim bilmiyoki senden öğrendimi ay ne guldum
evet sen gebesin şimdi ne istesen olur hadi hepimiz için bi dua et tatlım
canım her akşam dua ediyorum hepimiz için rabbim kabul etsin açıyom ellerimi allahım sen [sıze=2]pambike yarenime merime nilime nilüferime elifzademe elifalpelifime seçilime regene nartaneme(biyandanda isim düşünüyom) ayy daha şuan adını hatırlamadığım topikimizde bebek isteyen kaç tane kişi varsa hepsine nasip et sen allahım diye dün dua ettim sonrada çok uzundu ya uyuyakalmışım...[/sıze]
Seciil ay ne guldum kiz resmen kahkaha atiyorum bi 5dk kendime gelemedim gozumden yas aktiiiii
Kustumda geldim hahaahahahaahahahahahha
Ay sen cok yasa emi hala guluyom karnim agriyor sifreyi tuttum canim
Yarenim ben bilmiyomki zaten yapamiyorum ama yarin everyye verim ben o baksin olurmu? Sabahlari giriyo kendisi
Sekercininkizi anliyorsa bizede baksin benim tabloya bakiver bide yareninkine
ayyy canım sağolasın Allah kabul eder inşallah hepimizin duasını.sen de inşallah güzel sorunsuz bi hamilelik yaşarsın sonra da güzel bir doğum ve sağlıklı yumoş yumoş miss gibi anne kokan bebişine kavuşursuncanım her akşam dua ediyorum hepimiz için rabbim kabul etsin açıyom ellerimi allahım sen pambike yarenime merime nilime nilüferime elifzademe elifalpelifime seçilime regene nartaneme(biyandanda isim düşünüyom) ayy daha şuan adını hatırlamadığım topikimizde bebek isteyen kaç tane kişi varsa hepsine nasip et sen allahım diye dün dua ettim sonrada çok uzundu ya uyuyakalmışım...
ay ne yapayım kendimi kandırmak ve heveslenmemek için ne yapacağımı şaşırıyorum. belki ümidini kes derde boşuna heveslenmemvalla ya elif süpersin
Seciil ay ne guldum kiz resmen kahkaha atiyorum bi 5dk kendime gelemedim gozumden yas aktiiiii
Kustumda geldim hahaahahahaahahahahahha
Ay sen cok yasa emi hala guluyom karnim agriyor sifreyi tuttum canim
Yarenim ben bilmiyomki zaten yapamiyorum ama yarin everyye verim ben o baksin olurmu? Sabahlari giriyo kendisi
Sekercininkizi anliyorsa bizede baksin benim tabloya bakiver bide yareninkine
canım her akşam dua ediyorum hepimiz için rabbim kabul etsin açıyom ellerimi allahım sen pambike yarenime merime nilime nilüferime elifzademe elifalpelifime seçilime regene nartaneme(biyandanda isim düşünüyom) ayy daha şuan adını hatırlamadığım topikimizde bebek isteyen kaç tane kişi varsa hepsine nasip et sen allahım diye dün dua ettim sonrada çok uzundu ya uyuyakalmışım...
rabbim dualarını kabul etsin canım.canım her akşam dua ediyorum hepimiz için rabbim kabul etsin açıyom ellerimi allahım sen pambike yarenime merime nilime nilüferime elifzademe elifalpelifime seçilime regene nartaneme(biyandanda isim düşünüyom) ayy daha şuan adını hatırlamadığım topikimizde bebek isteyen kaç tane kişi varsa hepsine nasip et sen allahım diye dün dua ettim sonrada çok uzundu ya uyuyakalmışım...
allah hepimizin gönlünden geçen hayırlısını versin canım. dua etmekten başka çaremiz yok sanırım. biz elimizden geleni yapalım tevekkül allah'ınumut her zaman var
umutsuz yaşanmıyor
sadece hayal kurmak zamanla alakalı bir durum sanırım
bir yerden sonra bırakıyorsun
her regl döneminde yıkılan umutlar yumurtlama döneminde yeniden yeşeriyor
eşim evliliğimizin ilk haftasında balayı fotomuzun arkasına
seninle benim mi kaanımız olacak
yazmıştı
oğlum olursa kaan yanına umudu ekledim bende
inşallah bebegimmmm
a.s hoşgeldin canım...
uzun zamandır beklıosun sanırım..ondan bu gözlerdeki yaş
bana anlatsana hikayeni...merak ettim..
sen de kuruyorsun dimi hayal???
off üzüldüm neden ben birden bire
hahahha ayy yareniminkine hergün bakıyom sağolsun bi msj atıyo bak diye pc nin başında bitiyom hemen bilmem faydam oluyosa ne mutlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?