Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hımmmm torpil he ayy devreye sen girsen

ben bişey sorcam canım. bu tabloda tam grafiğin üstündeDPO yazıyo o ne anlama geliyo:44: ümidini kes mi

hahahhahahha

ayy ne güldürdün kız beniii hahahha...o dpo yazan yerde yanında rakam yazıyo ya işte o rakam yumurtlamadan sonra geçen günü gösteriyo...yani sende o yazıyosa alttada bi tablo çıktıysa o tabloda da % böyle yüzdeli falan bişeyler yazıyosa büyük ihtimal bu ay gebesin canım...sen bana özelden şifrenle kullanıcı adını yaz bi bakim sana yorumlayım tatlım istersen...

h.b

sırayla hepiniz o mutlulugu yaşarsınız işallah
hayal kurabilmek bile güzel
biryerden sonra onu bile yapamıyorsun

bu şekilde ümitsiz olman daha kötü. içinde her zaman ümit olmalı. rabbim ulaşamıyacağın şeyin hayalini kurdurmaz. o yüzden ümidini kaybetme sakın

dpo yumurtanın çatladığı günden sonraki dönem tatlım
ee o zaman bende neden 2 gün önce kırmızı kesik kesik çizgiler çıktı. ben onu zannediyordum yumurta çatlamasının işareti:44:

haha garibim bilmiyoki senden öğrendimi ay ne guldum[/QUOTe

evetttt senin de NİL in benim de Elam olsun
inşallah bebegimmmm
kızlar hepinize slm
bebek isimleri düşünülüyor
hamiş çok galiba topikte
a.s hoşgeldin canım...
uzun zamandır beklıosun sanırım..ondan bu gözlerdeki yaş
h.b

sırayla hepiniz o mutlulugu yaşarsınız işallah
hayal kurabilmek bile güzel
biryerden sonra onu bile yapamıyorsun

bana anlatsana hikayeni...merak ettim..
sen de kuruyorsun dimi hayal???
off üzüldüm neden ben birden bire

valla ya elif süpersin

KIZLAR BAZI ŞEYLERİ ÇEVİRDİM BELKİ YARDIMCI OLUR ARKADAŞLARA

• Cyle: Siklus(mesela ekim siklusunuz ya da adetiniz diyelim).
  • CD: Cycle Day: Adet günü (ekranda çıkan günün adetinizin kaçıncı günü ollduğu)
  • Ovulation Day: Yumurtlama Günü
  • DPO: Days Past Ovulation: Yumurtlamadan Sonra Geçen Gün

Primary: Temel
Ana bilgileri buraya giriyoruz.

• Temperature: Ateş (Örnek: 36.6)
  • Time: Ateşinizi ölçtüğünüz saat (am: öğleden önce, pm: öğleden sonra) (Örnek: sabah 11:15- 11:15 am) (Ateşinizi her zaman aynı zamanda uyanıpölçüyorsanız saati yazıp "set default" diyebilirsiniz o zaman her gün aynı saati girmenize gerek kalmaz
  • Cervical Fluid: Servikal Mukus (N/A: Not Available-Belli değil--- yani servikal mukusa bakmadıysanız, nasıl olduğunu anlamadıysanız, bir şey yazmadıysanız N/A yazar.) Dry: Kuru, Sticky: Yapışkan, Watery: Su gibi, Eggwhite: Yumurta akı.
  • Menses/Spotting: Adet/Leke (Spotting: Leke , Light: Hafif, Medium: Orta, Heavy: Yoğun)
  • Intercourse/Insemination: Cinsel İlişki/Insemination ilşki gününüz (Yes: Evet, AM: Gece 12'den öğlen 12'ye kadar. PM: Öğlen 12den gece 12'ye kadar. Both: İkisi birden yani hem sabah hem akşam-hem am hem pm. No: Hayır)

Seciil ay ne guldum kiz resmen kahkaha atiyorum bi 5dk kendime gelemedim gozumden yas aktiiiii
Kustumda geldim hahaahahahaahahahahahha
Ay sen cok yasa emi hala guluyom karnim agriyor sifreyi tuttum canim

Yarenim ben bilmiyomki zaten yapamiyorum ama yarin everyye verim ben o baksin olurmu? Sabahlari giriyo kendisi

Sekercininkizi anliyorsa bizede baksin benim tabloya bakiver bide yareninkine

evet sen gebesin şimdi ne istesen olur hadi hepimiz için bi dua et tatlım

canım her akşam dua ediyorum hepimiz için rabbim kabul etsin açıyom ellerimi allahım sen pambike yarenime merime nilime nilüferime elifzademe elifalpelifime seçilime regene nartaneme(biyandanda isim düşünüyom) ayy daha şuan adını hatırlamadığım topikimizde bebek isteyen kaç tane kişi varsa hepsine nasip et sen allahım diye dün dua ettim sonrada çok uzundu ya uyuyakalmışım...

umut her zaman var
umutsuz yaşanmıyor
sadece hayal kurmak zamanla alakalı bir durum sanırım
bir yerden sonra bırakıyorsun

her regl döneminde yıkılan umutlar yumurtlama döneminde yeniden yeşeriyor

eşim evliliğimizin ilk haftasında balayı fotomuzun arkasına
seninle benim mi kaanımız olacak
yazmıştı

oğlum olursa kaan yanına umudu ekledim bende

amin cnm yha inşalla gitgide dualrın çabuk biter

hahahha ayy yareniminkine hergün bakıyom sağolsun bi msj atıyo bak diye pc nin başında bitiyom hemen bilmem faydam oluyosa ne mutlu...

ayyy canım sağolasın Allah kabul eder inşallah hepimizin duasını.sen de inşallah güzel sorunsuz bi hamilelik yaşarsın sonra da güzel bir doğum ve sağlıklı yumoş yumoş miss gibi anne kokan bebişine kavuşursun

güzel olmaz mı kız

allah razı olsun bitanem inşallah sende yavrunu sağsalim kucağına alırsın hayırlı hamilelik ve doğumun olsun

rabbim dualarını kabul etsin canım.
allah hepimizin gönlünden geçen hayırlısını versin canım. dua etmekten başka çaremiz yok sanırım. biz elimizden geleni yapalım tevekkül allah'ın

enerjinizi düşürdüm sanırım
kusura bakmayın

hikayem kısa
5 yıl
1 aşılama
kapalı tek tüp
ve morfoloji %3

hahahha ayy yareniminkine hergün bakıyom sağolsun bi msj atıyo bak diye pc nin başında bitiyom hemen bilmem faydam oluyosa ne mutlu...

HAHA HATTA kendi tablona bu kadar bakmamışındır arkadaşım sayende öğrendim sayende ilerliyorum helal et hakkını hatta ben evde yokken bile işliyosun nönetci grafikçim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…