Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay ne yapayım kendimi kandırmak ve heveslenmemek için ne yapacağımı şaşırıyorum. belki ümidini kes derde boşuna heveslenmem

canım tablona bakıyorumda şuan da sende ilişkiye zamanlama durumun düşük gözüküyo...yumurtlama 13 gözüküyo adet bittikten hemen sonra ayın 12 sinde ilişki olmamış o gün de ilişki olsaydı ihtimalin daha yüksek olurdu...ama şuanda gebe kalma ihtimalin var çünkü şuan tabloya göre durumun iyi...

ben dün gece rüyamda gündüz niyetiine bu arada bi daha düğünümüz oluyomuş kolumdabilezikleer vardı gördüm iyimidir ACABA kızlar

Sekercininkizi sagol Allah razi olsun dualarini kat kat versin ismimi sonunda yazmisin ay hic yazmadin sandim korktum. Banada dualarinda yer ayirdigin icin cok sagol. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin sanada tum isteyenlerede

Secil evet kiz super olurdu bugun kustumda geldim diger gunler tekme yedimde geldim daha sonra dogurdumda geldim olur Insaallah

amin cnm yha inşalla gitgide dualrın çabuk biter

allah razı olsun bitanem inşallah sende yavrunu sağsalim kucağına alırsın hayırlı hamilelik ve doğumun olsun

rabbim dualarını kabul etsin canım.

allah hepimizin gönlünden geçen hayırlısını versin canım. dua etmekten başka çaremiz yok sanırım. biz elimizden geleni yapalım tevekkül allah'ın

tşk ederim kızlar...sağolun iyi dilekleriniz için...allahtan hayırlısı...

bende aynı sen gibi dua ediyorum kankim..aklımdan hepimizin ismini sayıyorum..
tüm duaları okuyorum..dün gece de ellerim açık uyumusum..bi ara kalktım uyusmus kollarım:)

Artık senin de ismini geçiririm canım içinde..insallah umudunu yitirmeden umuduna kavusursun..

haha şlimdide ben guldum ben bi doğuruvereyişm he cnm bu arad sen almanyaya gelinmi gittin gittiysen nereden gittin nerden gittiysen neden gittin

rabbim cümlemizden razı olsun kızlar allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh...sağlıklı sıhhatli...
kızlarr tablosuna baktırmak isteyen özelime şifre ve kullanıcı adını atsın bakim...

meri teyzesi benim kzımda size dua ediyo ama

sağol canım aslında oldu biter bitmez banyoda olduğu için ben ciddiye alıp yazmadım. geldiği gibi gittiğini düşündüğümden bu arada ilgilendiğin için çok sağol canım yaa

ay kız ne duygulandım ya burdaki gönül bağlılığı ne kadar güzel gerçek hayatta yok valla allah hepimizi anne etsin hayırlısıyla aramızda duası en makbul olanın duası gibi kabul etsin dualarımızı inşallah

denermisiniz bilmiyorum ama
bizim durumumuzda
meryem suresinin 41 gün ara verilmeden okunması tavsiye edilir
takdir RABBİMİN ama arkadaşım okudugu ay hamile kalmıştı
bu ay annem okuyor benim için

ALLAH razı olsun mericim

Sekercinin kizi dur biyere gitme ben baktircam. Fala baktiracakmisim gibi oldu hehe sifremi atiyorum ama once yarene cevap yazayim

Yarenim ben almanyada dogdum esim trden geldi nicin geldi? Benimle evlenmek icin sanirim. O geldiginde 6yil dolmustu okumaya geldi bizde burda tanistik evlendik. Ben alman vatandasiyim. Sadece kagit uzere. Anam babam turk musluman elhamdulillah bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…