ay ne yapayım kendimi kandırmak ve heveslenmemek için ne yapacağımı şaşırıyorum. belki ümidini kes derde boşuna heveslenmem
amin cnm yha inşalla gitgide dualrın çabuk biter
ayyy canım sağolasın Allah kabul eder inşallah hepimizin duasını.sen de inşallah güzel sorunsuz bi hamilelik yaşarsın sonra da güzel bir doğum ve sağlıklı yumoş yumoş miss gibi anne kokan bebişine kavuşursun
allah razı olsun bitanem inşallah sende yavrunu sağsalim kucağına alırsın hayırlı hamilelik ve doğumun olsun
rabbim dualarını kabul etsin canım.
allah hepimizin gönlünden geçen hayırlısını versin canım. dua etmekten başka çaremiz yok sanırım. biz elimizden geleni yapalım tevekkül allah'ın
bende aynı sen gibi dua ediyorum kankim..aklımdan hepimizin ismini sayıyorum..canım her akşam dua ediyorum hepimiz için rabbim kabul etsin açıyom ellerimi allahım sen pambike yarenime merime nilime nilüferime elifzademe elifalpelifime seçilime regene nartaneme(biyandanda isim düşünüyom) ayy daha şuan adını hatırlamadığım topikimizde bebek isteyen kaç tane kişi varsa hepsine nasip et sen allahım diye dün dua ettim sonrada çok uzundu ya uyuyakalmışım...
umut her zaman var
umutsuz yaşanmıyor
sadece hayal kurmak zamanla alakalı bir durum sanırım
bir yerden sonra bırakıyorsun
her regl döneminde yıkılan umutlar yumurtlama döneminde yeniden yeşeriyor
eşim evliliğimizin ilk haftasında balayı fotomuzun arkasına
seninle benim mi kaanımız olacak
yazmıştı
oğlum olursa kaan yanına umudu ekledim bende
Sekercininkizi sagol Allah razi olsun dualarini kat kat versin ismimi sonunda yazmisin ay hic yazmadin sandim korktum. Banada dualarinda yer ayirdigin icin cok sagol. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin sanada tum isteyenlerede
Secil evet kiz super olurdu bugun kustumda geldim diger gunler tekme yedimde geldim daha sonra dogurdumda geldim olur Insaallah
Sekercininkizi sagol Allah razi olsun dualarini kat kat versin ismimi sonunda yazmisin ay hic yazmadin sandim korktum. Banada dualarinda yer ayirdigin icin cok sagol. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin sanada tum isteyenlerede
Secil evet kiz super olurdu bugun kustumda geldim diger gunler tekme yedimde geldim daha sonra dogurdumda geldim olur Insaallah
bende aynı sen gibi dua ediyorum kankim..aklımdan hepimizin ismini sayıyorum..
tüm duaları okuyorum..dün gece de ellerim açık uyumusum..bi ara kalktım uyusmus kollarım:)
Artık senin de ismini geçiririm canım içinde..insallah umudunu yitirmeden umuduna kavusursun..
sağol canım aslında oldu biter bitmez banyoda olduğu için ben ciddiye alıp yazmadım. geldiği gibi gittiğini düşündüğümdencanım tablona bakıyorumda şuan da sende ilişkiye zamanlama durumun düşük gözüküyo...yumurtlama 13 gözüküyo adet bittikten hemen sonra ayın 12 sinde ilişki olmamış o gün de ilişki olsaydı ihtimalin daha yüksek olurdu...ama şuanda gebe kalma ihtimalin var çünkü şuan tabloya göre durumun iyi...
bende aynı sen gibi dua ediyorum kankim..aklımdan hepimizin ismini sayıyorum..
tüm duaları okuyorum..dün gece de ellerim açık uyumusum..bi ara kalktım uyusmus kollarım:)
Artık senin de ismini geçiririm canım içinde..insallah umudunu yitirmeden umuduna kavusursun..
ben dün gece rüyamda gündüz niyetiine bu arada bi daha düğünümüz oluyomuş kolumdabilezikleer vardı gördüm iyimidir ACABA kızlar
rabbim cümlemizden razı olsun kızlar allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh...sağlıklı sıhhatli...
kızlarr tablosuna baktırmak isteyen özelime şifre ve kullanıcı adını atsın bakim...
selam kızlarr....
benim bi tablom bile yok eziğim ben beee((((
selam kızlarr....
haha şlimdide ben guldum ben bi doğuruvereyişm he cnm bu arad sen almanyaya gelinmi gittin gittiysen nereden gittin nerden gittiysen neden gittin
rabbim cümlemizden razı olsun kızlar allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh...sağlıklı sıhhatli...
kızlarr tablosuna baktırmak isteyen özelime şifre ve kullanıcı adını atsın bakim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?