atımmı
olur mu canm...ne bilim ben hep böleyim..bi neşeli..bi aglamaklı..enerjinizi düşürdüm sanırım
kusura bakmayın
hikayem kısa
5 yıl
1 aşılama
kapalı tek tüp
ve morfoloji %3
ahhh yerim ben onu...Allah ım mutlaka duyacak bir yerden sesimizimeri teyzesi benim kzımda size dua ediyo ama
Amin seçilcimmmay kız ne duygulandım ya burdaki gönül bağlılığı ne kadar güzel gerçek hayatta yok valla allah hepimizi anne etsin hayırlısıyla aramızda duası en makbul olanın duası gibi kabul etsin dualarımızı inşallah
slm canım hoşgeldinnnselam kızlarr....
boynu büküklerrr garip yetimlerrr
emrah moduna girdin sanada yapalım bi tablo canım...
sağol canım aslında oldu biter bitmez banyoda olduğu için ben ciddiye alıp yazmadım. geldiği gibi gittiğini düşündüğümdenbu arada ilgilendiğin için çok sağol canım yaa
gördüm canım ama sen benim cvbımı görmedin sanırımkuzu yorum yaptım gördünmü???
selam kızlarr....
ahahaha bu konuda da ortağız hee. bakalım daha nelerimiz ortak çıkacakhaha bi kader ortaklımız var bu aralar neyse
hahahha seninkini artık beni geç pc bile ezberledi kızzz...
he valla be bacım ben burda takılıyom ama bişi bildiğim yok ay inşallah öğrenmeme gerek kalmaz tablom olmadan bebeğim olsun allahımmmmmmmmmmmmmm nolurrrr ama kırmızılar gelirse banada yaparız dimi kız hay allah razı olsun senden
ahahaha bu konuda da ortağız hee. bakalım daha nelerimiz ortak çıkacak
inşallah gerek kalmaz ama sen yinede yoksa eğer eczaneden git bitane 5 ty ye falan satılıyo ya digital derece al evinde dursun adet olduğun gün sabah 7-8 arası öncesinde 4 saat deliksiz uyumak şartı ile daha yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölç bu önemli...adetken ateşin kaç onu bilmemiz lazım...allah senden de razı olsun tatlım naptım ki???
yoklar daha canikom
sağol canım aslında oldu biter bitmez banyoda olduğu için ben ciddiye alıp yazmadım. geldiği gibi gittiğini düşündüğümdenbu arada ilgilendiğin için çok sağol canım yaa
yoklar daha canikom
evet canım ben de bu ay öğrendim ben de bu ay kendim okucaktim ama iş güç falan diye anneme söyledim o okuyor.hepimiz sınavdayız bu hayatta bizim sınavımızda bu inşallah dualarımız kabul olur sen de demişsin işte takdir Rabbimin diye ondan ötesi yok tatlım...denermisiniz bilmiyorum ama
bizim durumumuzda
meryem suresinin 41 gün ara verilmeden okunması tavsiye edilir
takdir RABBİMİN ama arkadaşım okudugu ay hamile kalmıştı
bu ay annem okuyor benim için
ALLAH razı olsun mericim
hamile kalaımda beraber olmasa da olurr. yeterki hayırlısıyla alalım bebişleri kucağımıza. ama beraberde olsa fena olmaz hani. o bana bulantımı sorar ben ona baş dönmesiniberaber hamile kalın meselaa
ahahaha bu konuda da ortağız hee. bakalım daha nelerimiz ortak çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?