Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
enerjinizi düşürdüm sanırım
kusura bakmayın

hikayem kısa
5 yıl
1 aşılama
kapalı tek tüp
ve morfoloji %3
olur mu canm...ne bilim ben hep böleyim..bi neşeli..bi aglamaklı..
sanırım melankolik bi yapım var...
meri teyzesi benim kzımda size dua ediyo ama
ahhh yerim ben onu...Allah ım mutlaka duyacak bir yerden sesimizi
Amin seçilcimmm
selam kızlarr....
slm canım hoşgeldinnn

boynu büküklerrr garip yetimlerrr
emrah moduna girdin sanada yapalım bi tablo canım...

he valla be bacım ben burda takılıyom ama bişi bildiğim yok ay inşallah öğrenmeme gerek kalmaz tablom olmadan bebeğim olsun allahımmmmmmmmmmmmmm nolurrrr ama kırmızılar gelirse banada yaparız dimi kız hay allah razı olsun senden

inşallah gerek kalmaz ama sen yinede yoksa eğer eczaneden git bitane 5 ty ye falan satılıyo ya digital derece al evinde dursun adet olduğun gün sabah 7-8 arası öncesinde 4 saat deliksiz uyumak şartı ile daha yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölç bu önemli...adetken ateşin kaç onu bilmemiz lazım...allah senden de razı olsun tatlım naptım ki???

tamam alacam kullanmamak ümidiyle ama ben bu ay çok istiyom ya hamile kalmayı hemde çokkkkk

41meryem suresini ben okuyorum canim ama ara verilmeden okundugunu bilmiyordum ben cunku bazen 2gun ara veriyorum
Biraz anlatirmisin nasil yapilmali okunmali

sağol canım aslında oldu biter bitmez banyoda olduğu için ben ciddiye alıp yazmadım. geldiği gibi gittiğini düşündüğümden bu arada ilgilendiğin için çok sağol canım yaa

ne demek tatlım sen ne kadar sizi boşladığımı düşünsende ama öyle değil bilmeni istedim sadece bu günlerde midem falan pek ii değil...sen yinede o güne ilişki yaz bakalım sonra bidaha tablona bak hemen değişecek...

evet canım ben de bu ay öğrendim ben de bu ay kendim okucaktim ama iş güç falan diye anneme söyledim o okuyor.hepimiz sınavdayız bu hayatta bizim sınavımızda bu inşallah dualarımız kabul olur sen de demişsin işte takdir Rabbimin diye ondan ötesi yok tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…