Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar ben kaçar şeker kız sende hamile kadınsın bence yat artık herkese iyi geceler allah hepinize sağlık mutluluk huzur veeeeeeeee bebekkkkkkkkkkkkkkkkk versinn

ohh ohhh gelesinler bakalım...kızz bir müjde de senden mi geliyor

gecen ay 35.günde gelmişti;daha 20 sine kadar vaktım var aslında benım anlamadımkı hiçbişey benım normalde pembeler gelınce hemen sökululurum devamı gelır; ama 2 gun gectı yok;şaştı iice artık;gelse baride çok şişkinlik var;boşuna bekletmesin

41meryem suresini ben okuyorum canim ama ara verilmeden okundugunu bilmiyordum ben cunku bazen 2gun ara veriyorum
Biraz anlatirmisin nasil yapilmali okunmali

41 gün araverilmeden okunmalı
o yüzden regl görmeyen biri olması lazım canım
bana annem okuyor bu sebepten
oku sen önemli olan niyet rabbim kabul eder işallah

kankam sana bisey soracagım...biz şimdi bu ölçümü en az 4 ssaat deliksiz uykuda ölçecegzya..peki en fazla die bişe varmı acaba..çünkü ben bazen 10 saat uyuyorum..mesela dün aksam 11de uyumusumdur..gündüz 12de uyandm eşimde evde olunca oda yattı bende

yok canım öncesinde en az 4 saat uyuman gerek fazlası olsun o önemli değil kankim benim...

kızlar iyi geceler. Bizde pazartesi günü tüp bebek denedik.Bende kayınvalidemden istedim meryem suresi okunmasını.Benimki şu sekılde 40tane hurmaya 40 kişi meryem suresi okuyacak.Hamile kalmak isteyen kişi de bunu yiyecek diye biliyorum.Bende öyle yaptırdım.

aaaa ben bunu bilmiyordum..regl döneminde ara verilip geri baslanacak yani sadece regl döneminde ara verilebilir sanıyodum...ayhh peki o zaman eşim okusa olur dimi?
bayan-erkek ayrımı olur mu bunun?

ya kızlar ben bi yerde bunu okudum sizce ne kadar doğrudur
hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)

amannnn ben yemiyomda ne oluyo koca 43 gun

sadece altta ufak bi tablo var orda bi tane daha yeşil topum oldu bide good yazıyo. iyiye yordu baksana

kızlar ben kaçar şeker kız sende hamile kadınsın bence yat artık herkese iyi geceler allah hepinize sağlık mutluluk huzur veeeeeeeee bebekkkkkkkkkkkkkkkkk versinn
iyi geceler canım

yok canım öncesinde en az 4 saat uyuman gerek fazlası olsun o önemli değil kankim benim...
ben bu arada hiç bi zaman 4 saat uyumuyorum anca 3 bilemedin 3,5 oda bazen. ama tuttu sanırım. doktorumda yumurtladuğımı söyledi. ayyy kendimi tavuk gibi hissettim

aaa sennkide daha zormuş...ama ben ilk defa duydum..
Sen şimdi heyecanla beklıyorsundur..bizede sonucunu bildirirsin olurmu?
Allah gönlündekini kısmet atsın sana insallahhh
hımmm ilginçmiş canım...
ne kadarı dogru bilemiyorum ama ben bu saydıklarının hepsini sık sık yiyorum..
hele de sirke..her salatam da var...
yazık bana kadın peogramlarına cıkıcam neden herkezin tablo yorumlıu benim yorumszuz

hahahha ezikmiyim ben songül

kızlar ben burçlarınızı merak ettim hadi yazın.benim burcum YAY yükselenim İKİZLER ay konu değşsin biraz ya hamilelik hamilelik yeter

kuzu şuan tablon gayet ii kafana takma sakın..zaten şuan ümit vermek gibi olmasın ama tablona göre gebesin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…