ohh ohhh gelesinler bakalım...kızz bir müjde de senden mi geliyor
bi deniyeyim bakalım ne olacakne demek tatlım sen ne kadar sizi boşladığımı düşünsende ama öyle değil bilmeni istedim sadece bu günlerde midem falan pek ii değil...sen yinede o güne ilişki yaz bakalım sonra bidaha tablona bak hemen değişecek...
41meryem suresini ben okuyorum canim ama ara verilmeden okundugunu bilmiyordum ben cunku bazen 2gun ara veriyorum
Biraz anlatirmisin nasil yapilmali okunmali
inşallah gerek kalmaz ama sen yinede yoksa eğer eczaneden git bitane 5 ty ye falan satılıyo ya digital derece al evinde dursun adet olduğun gün sabah 7-8 arası öncesinde 4 saat deliksiz uyumak şartı ile daha yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölç bu önemli...adetken ateşin kaç onu bilmemiz lazım...allah senden de razı olsun tatlım naptım ki???
haha ay bazende ağzımda uyuyorum öle ötunce sıçrıyorum Allah iyilimi versin benim
kankam sana bisey soracagım...biz şimdi bu ölçümü en az 4 ssaat deliksiz uykuda ölçecegzya..peki en fazla die bişe varmı acaba..çünkü ben bazen 10 saat uyuyorum..mesela dün aksam 11de uyumusumdur..gündüz 12de uyandm eşimde evde olunca oda yattı bende
kızlar ben kaçar şeker kız sende hamile kadınsın bence yat artık herkese iyi geceler allah hepinize sağlık mutluluk huzur veeeeeeeee bebekkkkkkkkkkkkkkkkk versinn
41 gün araverilmeden okunmalı
o yüzden regl görmeyen biri olması lazım canım
bana annem okuyor bu sebepten
oku sen önemli olan niyet rabbim kabul eder işallah
41 gün araverilmeden okunmalı
o yüzden regl görmeyen biri olması lazım canım
bana annem okuyor bu sebepten
oku sen önemli olan niyet rabbim kabul eder işallah
yok canım öncesinde en az 4 saat uyuman gerek fazlası olsun o önemli değil kankim benim...
şu kadını tablosuna biri yorum yapsın ayoll yetkililere duyruluryaaa benim cok gururuma dokundu çok ezildim neden benim tablomun yorumu yok
şu kadını tablosuna biri yorum yapsın ayoll yetkililere duyrulur
aaaa ben bunu bilmiyordum..regl döneminde ara verilip geri baslanacak yani sadece regl döneminde ara verilebilir sanıyodum...ayhh peki o zaman eşim okusa olur dimi?
bayan-erkek ayrımı olur mu bunun?
ya kızlar ben bi yerde bunu okudum sizce ne kadar doğrudur
hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
sadece altta ufak bi tablo var orda bi tane daha yeşil topum oldune demek tatlım sen ne kadar sizi boşladığımı düşünsende ama öyle değil bilmeni istedim sadece bu günlerde midem falan pek ii değil...sen yinede o güne ilişki yaz bakalım sonra bidaha tablona bak hemen değişecek...
iyi geceler canımkızlar ben kaçar şeker kız sende hamile kadınsın bence yat artık herkese iyi geceler allah hepinize sağlık mutluluk huzur veeeeeeeee bebekkkkkkkkkkkkkkkkk versinn
ben bu arada hiç bi zaman 4 saat uyumuyorum anca 3 bilemedin 3,5 oda bazen. ama tuttu sanırım. doktorumda yumurtladuğımı söyledi. ayyy kendimi tavuk gibi hissettimyok canım öncesinde en az 4 saat uyuman gerek fazlası olsun o önemli değil kankim benim...
aaa sennkide daha zormuş...ama ben ilk defa duydum..kızlar iyi geceler. Bizde pazartesi günü tüp bebek denedik.Bende kayınvalidemden istedim meryem suresi okunmasını.Benimki şu sekılde 40tane hurmaya 40 kişi meryem suresi okuyacak.Hamile kalmak isteyen kişi de bunu yiyecek diye biliyorum.Bende öyle yaptırdım.
hımmm ilginçmiş canım...ya kızlar ben bi yerde bunu okudum sizce ne kadar doğrudur
hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
yazık bana kadın peogramlarına cıkıcam neden herkezin tablo yorumlıu benim yorumszuz
sadece altta ufak bi tablo var orda bi tane daha yeşil topum oldubide good yazıyo. iyiye yordu baksana
iyi geceler canım
ben bu arada hiç bi zaman 4 saat uyumuyorum anca 3 bilemedin 3,5 oda bazen. ama tuttu sanırım. doktorumda yumurtladuğımı söyledi. ayyy kendimi tavuk gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?