benim burcum aslan. ahhh anacım beni kaçta doğurduğunu bi hatırlasa yükselenimide öğrenecem ama hatırlamıyo. yaw bi insan saat kaç gibi doğum yaptığını hatırlamzmı hiçkızlar ben burçlarınızı merak ettim hadi yazın.benim burcum YAY yükselenim İKİZLER ay konu değşsin biraz ya hamilelik hamilelik yeter
kızlar ben burçlarınızı merak ettim hadi yazın.benim burcum YAY yükselenim İKİZLER ay konu değşsin biraz ya hamilelik hamilelik yeter
yaaa benim cok gururuma dokundu çok ezildim neden benim tablomun yorumu yok
canım tablon süper eğer yumurtlama gününden hemen sonra da çalışma olduysa şuan gebe gözüküyosun tablona göre...
kızlar ben burçlarınızı merak ettim hadi yazın.benim burcum YAY yükselenim İKİZLER ay konu değşsin biraz ya hamilelik hamilelik yeter
ahahaha sen verme boş ver. ben yine kandırayım bu ayda olmucak diye en azından olmazsa üzülmem. olursada süpriz olmaz herhalde. bak o zaman klomen dağıtabilirimkuzu şuan tablon gayet ii kafana takma sakın..zaten şuan ümit vermek gibi olmasın ama tablona göre gebesin canım...
bi bana deme zaten2 sine de gebe bana yok bişi
benim burcum aslan. ahhh anacım beni kaçta doğurduğunu bi hatırlasa yükselenimide öğrenecem ama hatırlamıyo. yaw bi insan saat kaç gibi doğum yaptığını hatırlamzmı hiç
Sekercininkizi ama ama ama soylediklerimden haric olmadi? Benim bebisim yokmu?
Ben ovtest yaptim ve 17.gunu ciftcizgiyi gordum sonra bidaha 18.gun yaptim yine gordum
Bana gore ya 18. Yada 19.gun catladi ff ne gosteriyor? Tablomu ozelime kopyalarmisinv
hay aklınla bin yaşa...benim akıllı pampikim
benim burcum oglak...yükselenim balık
burcum başak yukselenim ezik
ayhhh güldürdün beni
benmde annem tam hatırlıo kız sabah 09.07 demişti ilk sordugumda anne 7 ne yaf dijital saat mı var dı yanında dedm..
Annem,n yorumu cok komıkk naapayım o zaman dijital saat yoktu ama ben zeki kadınım hani o uzun olan varya o işte 1 ile 2 nin arasındaydı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?