Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar ben burçlarınızı merak ettim hadi yazın.benim burcum YAY yükselenim İKİZLER ay konu değşsin biraz ya hamilelik hamilelik yeter
benim burcum aslan. ahhh anacım beni kaçta doğurduğunu bi hatırlasa yükselenimide öğrenecem ama hatırlamıyo. yaw bi insan saat kaç gibi doğum yaptığını hatırlamzmı hiç

kuzu şuan tablon gayet ii kafana takma sakın..zaten şuan ümit vermek gibi olmasın ama tablona göre gebesin canım...
ahahaha sen verme boş ver. ben yine kandırayım bu ayda olmucak diye en azından olmazsa üzülmem. olursada süpriz olmaz herhalde. bak o zaman klomen dağıtabilirim doktor bana erkenden aldırdı. eğer bebiş olmazsa bidahakine onu kullanıp gideyim diye. klomenci geldi hanımmmmm

Sekercininkizi ama ama ama soylediklerimden haric olmadi? Benim bebisim yokmu?

Ben ovtest yaptim ve 17.gunu ciftcizgiyi gordum sonra bidaha 18.gun yaptim yine gordum
Bana gore ya 18. Yada 19.gun catladi ff ne gosteriyor? Tablomu ozelime kopyalarmisinv

benim burcum aslan. ahhh anacım beni kaçta doğurduğunu bi hatırlasa yükselenimide öğrenecem ama hatırlamıyo. yaw bi insan saat kaç gibi doğum yaptığını hatırlamzmı hiç

ayhhh güldürdün beni
benmde annem tam hatırlıo kız sabah 09.07 demişti ilk sordugumda anne 7 ne yaf dijital saat mı var dı yanında dedm..
Annem,n yorumu cok komıkk naapayım o zaman dijital saat yoktu ama ben zeki kadınım hani o uzun olan varya o işte 1 ile 2 nin arasındaydı dedi

olmadıysa önemli değil tatlım zaten tablon süperr tablona göre zaten gebe gözüküyosun...kopyalamayı bilmiyom ben kapatayım sen aç sayfadan bak ok.

Son düzenleme:
hay aklınla bin yaşa...benim akıllı pampikim

benim burcum oglak...yükselenim balık

hımm dur bak burdan kişilk anailzini yapimm tutucak mı sen hırslı bi insansın oğlak burcu çok çalışkan azimli ve asla pes etmeyen kişilerdir ama yükselen de etkiler insananı çoğu zaman yani duygusallığı hassaslığı maymun iştahlılığı etkisi yapabilir ama oğlak asla vazgeçmez etrafımda çok oğlak var ama daha başarısız olanını görmedim çünkü bişeyi elde etmek için onlar kadar çalışır ki onun kadar çalışkan bir burç yoktur...

burcum başak yukselenim ezik

akşam akşam güldürdünüz beni kızlar yaaa çok yaşayın siz emi. bu arada annenin yorumuna bayıldım. herhalde acelesi vardı bi yere gidecekti gözünü saatten alamamış. benimki gayet sakinnnn saate bakmak aklına bile gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…