hummm zaten tahmin ettim tablo tablo diye tutturunca başak taktımı takar yani o olana kadar uyuyamaz yani
hahhaVallaha ben bilmiyomki yukseleni annem bilsin
ahahahhaburcum başak yukselenim ezik
hımm dur bak burdan kişilk anailzini yapimm tutucak mısen hırslı bi insansın oğlak burcu çok çalışkan azimli ve asla pes etmeyen kişilerdir ama yükselen de etkiler insananı çoğu zaman yani duygusallığı hassaslığı maymun iştahlılığı etkisi yapabilir ama oğlak asla vazgeçmez etrafımda çok oğlak var ama daha başarısız olanını görmedim çünkü bişeyi elde etmek için onlar kadar çalışır ki onun kadar çalışkan bir burç yoktur...
hahha
ahahahha
nartanemmm ve yaren kankim dogdugunuz saati hatırlamıo mu anneniz?
Bilen varsa sölesin bulayım hemen
evet canım o benim...
Acayip hırslı tuttumu bırakmayan ama bu balıkkk varya hemen vazgecirioo amannn olursa olur modları..
Maymun istah işte o da var...
Bi gün neler neler kpss kazanıom atanıyom onlar bunlar hayaller..
Diger gün amann nerden atanacagım..bari yüksek puan alayım belki biyerlere girerim demeler...
Anlayacagın ben bile çözemedm kendimi
aaa ona fatmagül deme eline geçse bi kaşık suda boğar onu o. şekercinin kızı iyi isim buldu küçük emrahYaren deme oyle deme ezik mezik
Yarenin sucu ne?
Fatmagulun yeni versiyonu
iyi geceler canım herşey için çok sağolkızlar ben kaçıyom artık...bugünlük bu kadar yeter midem bulanmaya başaldı öptüm sizleri
ya kızlar ateş tablonuzu buraya koyun bizim de fikrimiz olsun
Sekercininkizi Allah razi olsun canim senide yordum hakkini helal et iyi geceler opuldun
ii geceler kankam...bende seni çok öptüm...kızlar ben kaçıyom artık...bugünlük bu kadar yeter midem bulanmaya başaldı öptüm sizleri
pazar saat 10 da cnm benim bul bakım bi ara bakmıştım ama unuttum
tablon süpermiş valla kitap gibi39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim hamiş tablom bakın belki yardımcı olur size...
iyi gecelerrr...
ok canım bakıyorumdimi ay ben öleyim mesela kıyaft aldım ertesi gun değiştircem uyku girmez gözume bu arada özele bakssa na cnm
ii geceler kankam...bende seni çok öptüm...
özletme kendini seni sefiyommmm
bebegin burç başak yükselen akrep...
anam anammm 2 korktugum burç...
tabi canım nickini ve şifreni ver kopyalıyayım.Ozeline bakarsin ok
Meri niye oyle diyon? O sanci aninda nasil bilsin? Belki biliyordurda ben hic sormadim. Yarin bi sorayim bak merak ettim simdi.
Dogdugum saatmi lazim?ok
Meri niye oyle diyon? O sanci aninda nasil bilsin? Belki biliyordurda ben hic sormadim. Yarin bi sorayim bak merak ettim simdi.
Dogdugum saatmi lazim?
Elifzade ben bisey demedim sende duymadin tamam. Fatmagul oogg oggg kaka
Yaren ben senin icin ates topigine sorcam yarin ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?