sen bana hep kötü davranıyosunya...eeee 2 haftadır ölç diyoz saan bak koca topikte bi sen varsın ölçmeyen oh saana
ben 2 de ayrılmayo planlıyorum kızlar bakalım başarabilecekmiyim belim tutuldu laptopu bi kafama koymadım
359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com
nartanesi ahaaaaaa kız biz senle aynı gün yumurtlamışız yaaa.
sen bana hep kötü davranıyosunya...
ben ölçmeden doguracagım işte...
sanki seni anan ölçtü de dogurdu
yavrum ben şöle yapıom koyuyom laptopu koltuga kafa altıma yastık alıp önüne uzanıom..ohh ne rahat..
ahahaha bu gün tam formundasın songül. alemsin valla.ay bende aynı gun yumurtladım bana da tepki ver üçümüz hatta ayferde hadi banaada cığlıklar at
Meri yok kiz niye darilayim. Ben saka yaptim. Sakadanda anlayan biriyim. Malum bende smile olmadigindan yani cepten zor kendimi ifade edemiyorum
Tabloyu koydurmak icin ozelden sifremi verdim yanlis anlamayin
Meri bidahakine sendende isteriz tablo gerci bu ay tuttuysa 2.bebisine olsun
ahaha gördünmü bak yaren boşuna çığlık atmışım aynı gün değilmişYaren canim cok tatlisin gece gece guldurdun beni bak ben ciglik atiyom sana
Aaaaaaaaaaaaaaaa bi hamile dahaaaaaaaaaaaa hatta 4 hamisssssss
Elifzadem Allah razi olsun canim Insaallah hep beraber tutturmusuzdur ama ben sizden once yunurtladim benim ff tablo yanlis bence ovteste ya 18 yada 19.gun catladiiii
iyi geceler canım bende senii sevgilimmmmmmm. ıyyyy nekadar kötüydü kabul ediyorum ama içimden geldie hadiii kızlarrr saat 2 olmus...sizleri öpüyorum..ii geceler diliyorum..
iiki varsınızzz çok seviyorummm
Daha yatsi kilacam meryem suresi okucam. Kocaman opuldunuz aklima gelmisken
Yareeenn bence sen ilk gunler olcmedigin icin yorumsuz kaldin canim. Yarin sabah ates topigine gostereyim ben ama sifreni every ye vermeliyim. Yada sen direk ates topigine kopyala sabah 10gibi olurmu
hoş geldin canımiyi geceler kızlar :))ben geldim
Daha yatsi kilacam meryem suresi okucam. Kocaman opuldunuz aklima gelmisken
Yareeenn bence sen ilk gunler olcmedigin icin yorumsuz kaldin canim. Yarin sabah ates topigine gostereyim ben ama sifreni every ye vermeliyim. Yada sen direk ates topigine kopyala sabah 10gibi olurmu
ne oldu neden korktun kine :18:au durun gitmeyin korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?