Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben 2 de ayrılmayo planlıyorum kızlar bakalım başarabilecekmiyim belim tutuldu laptopu bi kafama koymadım

eeee 2 haftadır ölç diyoz saan bak koca topikte bi sen varsın ölçmeyen oh saana
sen bana hep kötü davranıyosunya...
ben ölçmeden doguracagım işte...
sanki seni anan ölçtü de dogurdu
ben 2 de ayrılmayo planlıyorum kızlar bakalım başarabilecekmiyim belim tutuldu laptopu bi kafama koymadım

yavrum ben şöle yapıom koyuyom laptopu koltuga kafa altıma yastık alıp önüne uzanıom..ohh ne rahat..

Meri yok kiz niye darilayim. Ben saka yaptim. Sakadanda anlayan biriyim. Malum bende smile olmadigindan yani cepten zor kendimi ifade edemiyorum

Tabloyu koydurmak icin ozelden sifremi verdim yanlis anlamayin

Meri bidahakine sendende isteriz tablo gerci bu ay tuttuysa 2.bebisine olsun

aman ne evreler geciriyorum belli değil he ateş ölçme bakım özeller hava da uçusurken bakarsın bildirimlere kırmızımı die

hıı tamam bebemm...bende korktum yaff..nebilim kızdın sandım..
ama şimdi sevindim

Yaren canim cok tatlisin gece gece guldurdun beni bak ben ciglik atiyom sana
Aaaaaaaaaaaaaaaa bi hamile dahaaaaaaaaaaaa hatta 4 hamisssssss

Elifzadem Allah razi olsun canim Insaallah hep beraber tutturmusuzdur ama ben sizden once yunurtladim benim ff tablo yanlis bence ovteste ya 18 yada 19.gun catladiiii

ahaha gördünmü bak yaren boşuna çığlık atmışım aynı gün değilmiş tabiii gözün kaldı dimiiiiiii

Daha yatsi kilacam meryem suresi okucam. Kocaman opuldunuz aklima gelmisken

Yareeenn bence sen ilk gunler olcmedigin icin yorumsuz kaldin canim. Yarin sabah ates topigine gostereyim ben ama sifreni every ye vermeliyim. Yada sen direk ates topigine kopyala sabah 10gibi olurmu

şimdiden allah kabul etsin canım. ben bu gün rahatım erkencikten kıldım namazımı

cnm az önce kopyaladım ama onuda dendedim tek tek girdim ama yok bide bu bilgileri alabilmeniz için vip olmalı falan diodu ateş ölçmede son benim tablo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…