Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

cnm ayın 13 u değilmi tabloda

bu ayın 13 ü ama o test yapmış sanırım yani orayla tutmuyormuş yumurtlama günü

aslında herkez çıkmaya niyetleniyo ama kimse çıkamıyo işte

aman tablo zaten işte bende belkşm daha yumurtlamadım ble ama olsun öle kandıralım kendimizi amannn bizde gebe olsak ne olacak bilmem kuru bi çızgıya bu kaadr yorum yaptık

yarenim ben de biraz kurcaladım bence 30 gün sonra vıp üyelik bitiyor ya ondan sonra temel üyelikler devam ediyor
tablo ve üyeliğimiz silinmiyor ama bazı özllikler kullnılamıyor sanırım

ay ben gercekten yatıyorum ay ya yine elktrik giderse kızımıda alayım yanıma gerci sevmez bizle yatmayı çok mıncıklıyoz die ama ne olur ne olmaz korkarım elektrik yokkekn gelse benim evleri dolduran kocam hiçççççççççççççç korkmam

aman tablo zaten işte bende belkşm daha yumurtlamadım ble ama olsun öle kandıralım kendimizi amannn bizde gebe olsak ne olacak bilmem kuru bi çızgıya bu kaadr yorum yaptık
aman beya bizimkisi eylence olcun maksat muhabbet. yoksa çizgiyle filan olcak iş değil o.

haha elektrik gittide ondan korktum artık wınn da kullanmıyom nette koptu ay korktum
allah senii benimkine sorayım ama bi tarafında pirele uçuşuyo. hatta 3. rüyasına geçmiştir herhalde. olaya bi el atsın hemen. olmadı sizin trafoya kadar gelir

muhabbet iyiymiş:)inanın buraya girince en baştn beri mutlu oluyorum ne kadara sıcak bir ortamı var
eee o zaman neden bu kadar geç kaldınn

yarenim ben de biraz kurcaladım bence 30 gün sonra vıp üyelik bitiyor ya ondan sonra temel üyelikler devam ediyor
tablo ve üyeliğimiz silinmiyor ama bazı özllikler kullnılamıyor sanırım

helal sana be tatlım yani o yuzden bana yorum yapmıyo değilmi benim süre dolduğundannn pis tablo ayyy hemen yeni msn lazım bana

haha geldi cnm gerek kalmdı ayy ben sana cok gulmuştım yaa elektrik olayında

ders çalışıyorum anca yorulunca girdim kafa dağıtmaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…