Yaren canim cok tatlisin gece gece guldurdun beni bak ben ciglik atiyom sana
Aaaaaaaaaaaaaaaa bi hamile dahaaaaaaaaaaaa hatta 4 hamisssssss
Elifzadem Allah razi olsun canim Insaallah hep beraber tutturmusuzdur ama ben sizden once yunurtladim benim ff tablo yanlis bence ovteste ya 18 yada 19.gun catladiiii
hoş geldin canımsen diğerlerine bakma hepsi pc başında uyuyo o yüzden cvb vermiyorlar sana
ne oldu neden korktun kine :18:
bu ayın 13 ü ama o test yapmış sanırım yani orayla tutmuyormuş yumurtlama günücnm ayın 13 u değilmi tabloda
hoşbulduk canım valla maaşallah kimse yoktur dedim ama :)))
saat 12 yi geçti benim aklım durdu galiba :44: anlamadım benkocana sor dicem ama biz sakaryadayız olmadı
bu ayın 13 ü ama o test yapmış sanırım yani orayla tutmuyormuş yumurtlama günü
aslında herkez çıkmaya niyetleniyo ama kimse çıkamıyo işte
saat 12 yi geçti benim aklım durdu galiba :44: anlamadım ben
yayınlamışsın ateş topiğinde tablonu bakalım ne yorumlar gelecek
bu ayın 13 ü ama o test yapmış sanırım yani orayla tutmuyormuş yumurtlama günü
aslında herkez çıkmaya niyetleniyo ama kimse çıkamıyo işte
muhabbet iyiymiş:)inanın buraya girince en baştn beri mutlu oluyorum ne kadara sıcak bir ortamı var
haha cnm sen tam yumurtlama zamana geldin herkez
ste ateş yuksek muhappette sıcacık taze hamiş
aman beya bizimkisi eylence olcun maksat muhabbet. yoksa çizgiyle filan olcak iş değil o.aman tablo zaten işte bende belkşm daha yumurtlamadım ble ama olsun öle kandıralım kendimizi amannn bizde gebe olsak ne olacak bilmem kuru bi çızgıya bu kaadr yorum yaptık
allah seniihaha elektrik gittide ondan korktum artık wınn da kullanmıyom nette koptu ay korktum
eee o zaman neden bu kadar geç kaldınnmuhabbet iyiymiş:)inanın buraya girince en baştn beri mutlu oluyorum ne kadara sıcak bir ortamı var
yarenim ben de biraz kurcaladım bence 30 gün sonra vıp üyelik bitiyor ya ondan sonra temel üyelikler devam ediyor
tablo ve üyeliğimiz silinmiyor ama bazı özllikler kullnılamıyor sanırım
aman beya bizimkisi eylence olcun maksat muhabbet. yoksa çizgiyle filan olcak iş değil o.
allah seniibenimkine sorayım ama bi tarafında pirele uçuşuyo. hatta 3. rüyasına geçmiştir herhalde. olaya bi el atsın hemen. olmadı sizin trafoya kadar gelir
eee o zaman neden bu kadar geç kaldınn
yarın hemen yeni adres al sonra bütün bilgileri gir. o zaman sende taze hamişler alanına girersin belkihelal sana be tatlım yani o yuzden bana yorum yapmıyo değilmi benim süre dolduğundannn pis tablo ayyy hemen yeni msn lazım bana
aman beya bizimkisi eylence olcun maksat muhabbet. yoksa çizgiyle filan olcak iş değil o.
allah seniibenimkine sorayım ama bi tarafında pirele uçuşuyo. hatta 3. rüyasına geçmiştir herhalde. olaya bi el atsın hemen. olmadı sizin trafoya kadar gelir
eee o zaman neden bu kadar geç kaldınn
yarın hemen yeni adres al sonra bütün bilgileri gir. o zaman sende taze hamişler alanına girersin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?